Ahojky, tak prave sme sa predbezne dohodli smojim drahym na augustovom datume buduceho roku , uvidime, ako budeme stihat s financiami aj pripravami :)|
ahoj janussska, ano je to poriadne daleko, ale cas leti neuveritelne rychlo, tak bude mozno dobre zacat aspon s hladanim inspiracie, myslim, ze na tejto stranke s tym nebudes mat problem :)
ozaj, uz som si urobila maly albumcek, moje predstavy, co by malo ako vyzerat :)
a dokonca sme si uz vybrali aj nas prvy manzelsky tanecek, na tuto pesnicku ----
http://www.youtube.com/watch?v=XjBTR1...
Ahoj greyeyes pesnicka je velmi pekna dala si mi chrobaka do hlavy.....aj ked ja som si vybrala skor z rozpravky tri oriesky....a duufam ze tato stranka a aj nejake baby mi pomozu
caute baby...
uz mate aj nieco zajednané? my mame zatial salu, hudbu, kameramana, ktorý nas aj nafoti a maminka postupne skupuje alkohol...vieme aj v ktorom kostole sa chceme brat, ale nahlasit si to pojdeme az zaciatkom roka...
uz mame teda menej nez rok, takze je najvyssi cas pustit sa do príprav... :)
noo to by som aj ja chcela vsetko planovat po novom roku...ale kazdy strasi ze je toho vela a treba cim skor....a chcela som sa opytat vy budete mat na svadbe zivu hudbu ci DJ-a
ahojte,
aj my to mame s priateľom na druhy rok v auguste :-) mame už aj zajednany termin v kostole na 21.8.2010 :-)
tešim sa veeeeľmi...a teraz pomaly začiname riešiť nejaku salu alebo reštiku:)
Ahoj Jani, my budeme mat zivu hudbu...
neviem, ako je to u vas, ale nam bolo lepsie najprv vybavit salu a kostol sa bude az zaciatkom roka, ked sa zacne robit zosit na fare na zapisovanie... a keby som cakala na vybavenie kostola, potom by som uz asi nemala tu salu, ktoru chceme...
ahojte, tak ja sa ku vam pridavam, my mame svadbu 21.8.2010, my už mame všetko vybavené, lebo svadbu sme mali mať teraz o mesiac. takže už mame všetko okrem výzdoby:) my máme tiež živu kapelu a hraju veľmi dobre, tak sa už teraz tešim na t skvelu zabavu
no ja moc nechcem zivu hudbu, asi namixujem nejake cdcko podla gusta mna a draheho a trosku to smrcnem aj starsou hudbou a pustim naplno cez hifinu :) nebude problem ju do saly, kde to planujeme mat, v jednom kulturaku, doniest, vybavime aj pohostenie z jednej blizkej restauracie a casnikov, aby nas dosli obsluhovat, ale najradsej som, ze si to tam vyzdobime podla seba sami, aj kolace si mozme doniest aj vselico sami, kameramana bude robit niekto z rodiny takze o vse bude dobre postarane hadam :)
jancah...ako ze ste mali mat svadbu teraz o mesiac? museli ste to prelozit?...ja si neviem predstavit, ze by som musela prekladat svadbu o rok neskor. keby o rok skor, tak to este hej...ja by som sa najradsej vydavala aj zajtra :-D ...
greyeyes...my sice mame salu, ale keby sme chceli, mozme si vyzdobu robit aj sami. a samozrejme, ze kolace, alkohol, nealko si donesieme svoje. oni nam budu len varit a obsluhovat...
ano museli sme to preložiť, lebo mi zomrela svokra, drahého mamka. :-( ja by som chcela tiež teraz, ale nedá sa. jedno je mi veľmi ľuto a to, že to teta už nezažije, aj keby to bolo teraz :-(
čafte baby, my máme 28.8 Už Mám sálu, včera som podpísala zmluvu s kameramanon, nabudúci týždeň mám stretko s Dj-om , fotografku budem mať asi kamošku a ešte musím čeknúť kostol :-)