Brezno a okolie apríl 2008

najde sa niekto???
Odpovedať
1
2
12
Profilova fotka
Ja sa najdem, len nie som z Brezna :-N ale z Bratislavy...ale aj to je na "Br" ;-)
Odpovedať
Skoda :-(
Odpovedať
a svatdbu mas v aprili?
Odpovedať
Jej baby konecne niekto z okolia Brezna!!!! Svadbu mam sice az v juli ale to Vam snad nebude vadit :-D Som z Trencina a momentalne zijem mimo SK...ale svadba bude v Brezne...
Odpovedať
Ahooj, MArika!! no hura a kedy sa chystas do Brezna?
Odpovedať
ahoj Sonice no chystame sa az po Novom roku...takze vsetko zatial vybavujeme cez email a telefon...Kde mate svadbu?? My sme si to zatial zarezervovali v hoteli v Rohoznej, nikdy sme tam neboli ale na fotkach to vypada fajn a aj komunikacia s nimi je celkom v pohode. Nemate na nich nejake refencie?
Odpovedať
Marika, myslim, ze sa ku nam nikto neprida, tak Ti odpisem na IP, OKI? :-)
Odpovedať
Stale s Marikou hladame nevesty do party :-)
Odpovedať
Ahoj Sonice a Marika, aj ja som z Bezna a hladam niekoho z okolia. Ja este presny termin svadby nemam, ale pravdepodobne asi niekedy cez leto alebo az na to dalsie leto, podla financii. Ale uz si vsetko planujem, a premyslam, aby som potom velmi nestresovala. Kde budete mat svadbu? Ja ma problem s miestom, pretoze pre cca 100 ludi mam problem zohnat nieco normalne a aj pekne. Taka velka miestnost je len v Dumbieri, kde sa mi to vobec nepaci. Neviete nieco poradit? Rohozna je pekna, tam sa ale zmesti len do 60 ludi, tak ja by som tam vsetkych nenapratala. Co sa tyka siat, z ktoreho salona ich budete mat? Budem sa tesit, ked napisete.
Odpovedať
ahojte baby, mohli by ste mi prosim poradiť? Hladam nejake profesionalne kaderníctvo kde sa naozaj zaoberajú svadobnými učesmi, poprosim adresu a aj kontakt. DAAAAAkujem velmi pekne. laura :-(
Odpovedať
Haloooo, to sa tu nikto nenajde, kto je z Brezna alebo okolia? Nemam si s kym pisat. Baby ozvite sa budem rada. :-D
Odpovedať
Ahojte kocky, no konecne sa k nam niekto pridal...ja som tiez riesila problem s miestnostou, my budeme mat okolo 70 ludi, povodne to malo byt na Rohoznej ale nakoniec sme sa rozhodli pre Dumbier, lebo nas bude ako hadov...este som tam osobne nebola, lebo vsetko planujem zo zahranicia, ale tak snad to bude ok... Laurikaa, ja ti bohuzial s kadernictvom neporadim, kedze nebyvam v Brezne ani nie som Breznanka, ale Sona by ti urcite poradila, napis jej do IP... Ozaj Soni zijes??? co mas nove??? dlho si sa neozvala...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Jej ahoj marika, som rada, ze sa aspon niekto ozval, uz tu cakam od septembra, ze sa dakto ozve. Takze ste zvolili nakoniec dumbier? A kolko vas bude nakoniec? Viac ako 70? A ked nie si z brezna tak si pravdepodobne budes brat niekoho z brezna? Ci nie? Laurikaaa - ja by som volila bud kadernictvo Sarm - jednoznacne majitelka robi krasne ucesy videla som vela fotiek ked som sa tam bola dat strihat - chodi aj na rozne sutaze, alebo potom kadernictvo na mazorniku je to v byvalej skolke, je tam aj kozmeticka manikerka vsetko pokope. Tiez majitelka - ma krasnu robotu a vie si poradit aj s komplikovanymi vlasmi ako mam ja.
Odpovedať
Ahoj, no my budeme mat nakoniec okolo 70 ludi plus minus par ludi takze Rohozna by bola pre nas fakt mala aj ked je to tam krasne. No mas pravdu, som z Trencina a priatel je od Vas, resp. z C.Balogu :-D A preco sa ti v Dumbieri nepaci? Ja som videla fotky na internete a ta banketova miestnsot je zrekonstruovana a vypada to pekne...plus my potrebujeme ubytovat moju rodinu a kamosov tj. okolo 40 ludi takze preto sme zvolili Dumbier, lebo na Rohoznej nemaju dostatok izieb. Inak som na zaciatku oslovila aj hotel na Myte, tam mi odpisali, ze svadby na buduci rok nerobia a z hotela Patizan na Taloch mi poslali taku cenovu ponuku, ze aj keby som bola prezidentova dcera, tak by som si to asi nemohla dovolit... A co vy? ty si z Brezna?
Odpovedať
Ahoj Marika, no tu v brezne je to velky problem, ked je vela ludi. Presne ten isty problem riesim aj ja, hotel myto - buduci rok svadby nerobia, tale pridrahe, omega podla mna primala a rohozna tiez len tak pre 60 ludi. Neviem preco som taka voci tomu dumbieru, mali sme tam stuzkovu volakedy, odvtedy vymalovali a dali nove zavesy :-D . Asi preto, ze je to tam take strasne velke, neviem, nikdy sa mi dumbier nepacil a tie izbietky su tiez este take socialistickejsie. Nieze by som bola daka fajnovka ale jednoducho ked sa povie dumbier tak zareagujem, ze ee. :-x Este rozmyslam, ze sa pojdem pozriet na Balog do Velkych oblokov, je tam taka sala, kde sa robia svadby a zmesti sa tam dost ludi. Je to tam tiez asi take strasie ale nie az taka salisko ako dumbac. Musim to najprv vidiet. Ale ty mas asi ten problem, kde ich dat potom spinkat vsetkych. No tak to asi ten dubmier je potom najlepsia volba pre teba. Takze budes skoro "handeľka". Aj môj má skoro celú rodinu z balogu, bratrancov a tak. A termín zostáva ten 4.10.2008? A hudbu, fotograf, kameraman budu z kade?
Odpovedať
no to hej, ja potrebujem ubytovanie pre asi 40 ludi a jediny rozumny kompromis bol Dumbier. Este nikdy som tam nebola, resp. videla som to len zvonku, ale ta sala na fotkach vypada dobre a ked si to tam vyzdobim (na to som ja maniak), tak to tam bude pekne, viem si to uz predstavit...my budeme mat na hlavnu veceru pozvanych asi 70 ludi a potom po veceri pride zbytok rodiny na svedske stoly a my sme taka dost zabavaniachtiva/tanecna rodina tak som aj rada, ze ta miestnost je velka, aspon tam nebudeme ako sardinky... No handelka snad so mna asi nebude, lebo tam byvat neplanujeme, ale rada k Vam chodim na dovcu, lebo je tam nadherna priroda... Datum zostava 4.10, povodne mala byt svadba 19.7 ale nakoniec sme to prelozili, koli mojim statniciam. Fotografa uz mam - Zuzku Gerhatovu, a hudbu a kameramana este nie...neporadis mi niekoho? A kedy mate termin vy? ozaj a tie Velke okna, to je tam kde je ten obchod a ta pekaren nie?
Odpovedať
Velke obloky su presne tam, kde je obchod, ale tam to asi nie je velmi velke, nevidela som to zvnutra a dumbier je na zabavu dobry, velky tanecny parket. A zmesti sa tam 40 ludi, by som ani nepovedala, ze je tam tolko izieb? Povodne sme chceli mat svadbu niekedy v auguste, ale nakoniec sme to este odlozili na neurcito, lebo by sme vsetko asi povybavovat nestihli do augusta a nechcem sa stresovat a aj brat ma v lete statnice a promocie a nevie este kedy, tak aby toho nebolo vela. Ja si asi budem pravdpodobne volat kameramana a fotografa tych manzelov Zitnanskych z Topolcian , velmi sa mi paci ich praca a uprimne povedane ani nepoznam niekoho kto z brezna kameruje - myslim nie uplne amatersky, ale aby to aspon trosku vyzeralo. Fotografov je dost , ale kameramana ani neviem, vacsinou aj na stuzkove si volaju z kade-tade, bystrice a tak. A hudbu by som chcela mat kapelu Dubravsky, Rostar a este neviem ako sa volaju ti ostatni. Poznam ich, hravaju na vela svadbach, ten Rostar ma aj inu rockovu skupinu Zeropoint a stale niekde vystupuju. Aj kamaratom hrali na svadbe a urobili super zabavu az do siestej rana, hraju aj take modernejsie pre mladych ale aj pre starsich proste vsetko - mix. A pomedzi pauczicky chcem ludovku (Snopko husle, Pastorkova-harmonika), aj cepcenie chcem mat v kroji, zboznujem ludovku, tak na vyplnenie bude ludovku, aj rodina z priatelovej strany balogu :-D je velmi spevava a tanecna. No my sme mali povodne 100 ludi, uz sme to skresali na 80, uvidime co bude nakoniec. A uz mas zajednane nejake satocky? A kadernicku? A ozaj, kolaciky a torticka z kade budu?
Odpovedať
Ahoj, no mne uprimne povedane sa tie "Velke obloky" nepacia, bola som tam hore vnutri a vypada to tam ako keby sa zastavil cas...inak Sona ma svadbu tusim v tom kulturnom dome (alebo mestky dom???) v Brezne, je tam to kino, ty asi budes vediet co myslim, ale neviem ako to tam vypada... No ja hudbu este neriesim ani kolace, na to je este dost casu, ale chceme asi do polnoci nejaku skupinu (zivu hudbu) a po polnoci DJa aby si "prisila na svoje" kazda vekova skupina...a rozmyslam aj o nejakej ciganskej skupine na zaciatok svadby, co by hrali pred domom na Balogu :-D , drahy vravel, ze tam z Balogu je nejaka znama ciganska kapelka, tak mozno ich vyuzijeme... Saticky planujem poziciat u nas v Trencine a kde ty? Ozaj je v Brezne vobec nejaky svadobny salon keby som potrebovala nieco surne na poslednu chvilu???
Odpovedať
Ahoj Marika, je tu nejaky novy salon, v meste ako je obchodny dom, ale este som tam nebola, ze aky tam maju vyber, ale kamaratka co sa vydavala male z tade saty a boli krasne, myslim, ze aj sesterka mala z tade. Musim to ist omrknut. Takze vravis, ze tie velke obloky nic moc? No tak aj mne ostane asi ten dumbier nakoniec. No aj ja presne tak chcem s tou ludovkou, ze budu hrat pred domom a potom o polnoci. Nevedela som sa rozhodnut, ze ci dj alebo kapelu ale asi chcem kapelu tuto co som ti pisala. Hraju fakt supis, aj pre mladych, neviem aka hudba sa ti paci ale hraju aj slovenske tublatanku a tak - nasi mladi svadobcania su taki rockeri ci co, tak si pridu na svoje. A o sukovcoch - ciganoch som aj ja uvazovala, no su znami, ale su to taki riadni cigani, nie ako sendrejovci alebo kmetoband. Kukni na youtube.com tam su aj nejake ukazky od nich. Ale zabavu vedia riadne rozprudit. A dj z brezna? Tak aspon co ja viem je dobry Keresteny, Kollera si v ziadnom pripade nevolaj, kamoska vravela ze ho mali objednaneho a on vobec ani neprisiel, vysral sa na to. A ten kulturny dom to je v kine, tam je to tak do 70 ludi by som povedala , ale dost malo miesta a maly parketik. minuly tyzden som videla z tade znamej svadbu a dost sa tam ludia tlacili. A hlavne moja mama ma problem s tym, ze tam nie je kam chodit fajcit a nechce vyhulovat rovno pred kulturakom :-N A vyzdobu si budes robit sama? a v akej farbe planujes? Videla som na stranke dumbiera, ze maju aj okruhle stoly, budes to mat tak, alebo klasicka u alebo t-cko? Ja by som chcela velmi tie najvleky na stolicky, ale tu v brezne ich nikde nezozeniem. A sonice sa uz davno neozvala, nevies co je s nou?
Odpovedať
A este som zabudla pod cim ich najdes, zadaj do vyhladavaca Naco pojdem domov.....tam hraju alebo Oci,oci,cierne oci alebo bubamara alebo Sokerava
Odpovedať
No vyzdobu si chcem robit sama aj s pomocou mojej sikovnej buducej svagrinky :-D farebne to bude asi bielo-zlata alebo nieco podobne jemne...ta sala v Dumbieri je tmavo cervena/svetlozelena/svetlozlta ale ani jedna z tychto farieb sa mi nepaci, mozno max. ta svetlo zelena este uvidim..tak uz pomalicky kupujem veci na vyzdobu...stoly tam maju okruhle, co je super a navleky si odniekial poziciam (v Bazare som videla, ze najblizsie poziciava navleky jedna kocka z Levic a BB), lebo v Dumbieri ich nemaju uz som sa pytala a mozno pani prevadzkarku do svadby presvedcim aby do toho investovali, ved investicia by sa im po case vratila. No tu cigansku kapelu by sme dali len pred svadbou pred domom (pre moju rodinu by to bola rarita my take u nas na dolniakoch nemame :-D ), po veceri az do polnoci klasicku kapelu a po polnoci toho DJa. Este presne neviem koho si vyberiem, ja dam baby na vase odoporucania, nechcem nikoho neznameho, ale niekoho o kom viem, ze je na nich spolahnutie. Neviem co je so Sonou, uz som jej pisala 2x IP a zajtra jej skusim napisat email do roboty, snad sa ozve...mozno je na dovolenke doma u rodicov v Ostrave.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahoj marikaa! Dlhšie som tu nebola...Ako si na tom s prípravami? Už sa ti to krááááti a určite už máš dúfam všetko do detailov premyslené...Zohnala si to DJ?
Odpovedať
Ahoj Lamka, teeda konecne sa niekto zase ozval. Dj som este nejakko nemam cas...a co vy uz ste sa rozhodli kde bude hostina???
Odpovedať
Ahoj, naplanovali sme zatial august 2009, kedze tento rok sa to nedalo kvoli financiam, kedze z priatelovej strany je rodina mnohopocetna takze nam to vyslo na cca 80 -90 ludi...Ty uz mas presny pocet ludi? A oznamenia budes kedy posielat, alebo si uz poslala? A budete mat svadbu nakoniec v Dumbieri?
Odpovedať
my pozyvame 70 ludi ale tak uvidime kto nakoniec pride. Tiez sme zoznam hosti zredukovali lebo ak by sme pozvli celu rodinu tak sa nedoplatime. Oznamenia budem posielat az v aprili, uz ich mam doma vyrobene len sa chcem buduci mesiac ked prideme na Slovensko s matrikarkou v Brezne este dohodnut na mieste obradu, lebo moj dedko je na voziku a neviem ci ta sobasna sien nema nejake schody. Ahostina zostava v Dumbieri, myslim, ze v nasom pripade to je najidealnejsie miesto.
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte - ja sice niesom z brezna ale nedaleko z brusna ale ked sme chystali svadbu vela veci som vybavovala v BR, mala som odtial kyticku, kvietky na pierka, stuhy na oznamka, topanocky svadobne, aj kozmentiku, kadernicku, ked tak rozmyslam tak okrem siat vsetko aj torticku mi robila pani na mazorniku :-D
Odpovedať
Alex tak mi prosim posli do IP nejake kontakty na tu cukrarku a kvetinarstvo...dakujem
Odpovedať
Ahoj Alex77,pozerala som si tvoj albumik, fotili ste sa pri kupeloch? Je to tam naozaj krasne. Pani kozmeticka bola zo salonu Relax z mazornika, ale z niektoreho ineho, nevies ako sa volala menom? Ta kyticka je krasna, aj ja odporucam toto kvetinarstvo, videla som svadbu susedovcov, kde im pani majitelka robila aj vyzdobu a bola nadherna a aj ja si tam dam spravit kyticku...A torticka je tiez velmi pekna, mozes aj mne poslat do IP meno a telefon tej pani, ktora ju robila? Piekla vam aj kolaciky, alebo niekto iny? marikaa: aj my asi budeme musiet zredukovat, len je to velmi tazke koho potom nepozvat, nechcem aby sa niekto potom neurazil...esteze ja nemam taku velku rodinu...nepridas si do albumiku oznamko? robili ti ich v br alebo si si ich davala niekde inde robit? A to miesto obradu vam daju potom niekde inde, ked nie na MU? Obradna sien je na druhom poschodi a je tam dost schodov, vytah tam asi nie je....
Odpovedať
Profilova fotka
lamka - je mi luto ale cislo na tu pani nemam, ale tusim uz aj tak nepecie. kolace sme si piekli sami. a ta kozmetika - to je relax na namesti vedla kadernictva sarm (tusim 2. brana od Slov.sporitelne) v tom kadernictve ma moja kadernicka zmyla a natocila a vyfukala, potom som isla na make - up a potom ma docesali. su to dvere vedla seba takze to bolo uplne super. a kupila som si tam taky balicek svadobny, ze som v tom mala 1 osetrenie pleti, (samozrejme som chodila aj asi 1/2 roka predtym) skusobny plus svadobny make-up, parafinovy zabal na ruky + manikura a ozdobne nechtiky. maju v ponuke tusim 2 svadobne balicky, takze to bolo fajn. a neviem ako sa volal ta slecna ale je ich tam viac tato bola taka malicka zlata. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no konecne som nasla Breznanky :-D ahojte baby...takze ja uz mam prehlad o vsetkom co sa v BR da a co nie... svadbicku budem mat na Balogu vo Velkych oblokoch...spomínaných :-D vyzdobu si tam budem robit sama s kamoskou koli tomu same, ze som kvetinarka :-p a musi to byt podla mojich predstav...aj cukrarku poznam dobru marikaa... ;-) co sa tyka hudby Kero vam zabavu neurobí taku ako ZBM spomínaný Dubravsky..uz ich mam zajednaných sú to kamosi..koli nim sme svadbu o tyzden prelozili lebo idu na dovolenku :-D takze sa ozvitee aby sme sa este nieco dozvedeli ;-)
Odpovedať
1
2
12
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?