Brezno a okolie apríl 2008
- Sponzor fóra
tripplebi... nooo fotečky sa vydarili, cítiť pohodičku z vás
marikaa..tak to prejde, tá noc och joojno ale najviac sa teším na svadbu, kde prídem a budem sa zabávať a nebudem musieť nič riešiť
a sledovať či sú všetci spokojní a tak... no ale to tak skoro nezažijem keď sa budeme prispôsobovať nášmu krpčekovi..
21. aug 2008ani mňa netrápilo, či niekto bude frflať alebo nie. všetko som si urobila po svojom a tak ako som ja chcela. ale zas, my sme nemali takú tradičnú svadbu so všetkými tými ceremóniami. skôr sme porušili všetko, čo sa len dalo.
caly, krpček trochu podrastie a budete ho na svadby brávať so sebou.21. aug 2008no baby moje ja som mala trochu nervyčky na svadbe pretože bol asi najteplejší deň v roku a ked sme prišli nemali sme ani minerálku na stole a to už ja som mala čo robiť aby som sa udržala na nohách
proste to tam nechceli dávať lebo to bolo ,,také krásne,, tie stoly
ale mne to v tom momente bolo tak na tri veci ked som umierala od smadu a hostia tiež
tak asi len toľko a iné veci proste...ja som taká ja som najradšej keď sú všetci spokojní a to vo všetkomtak preto som to asi tak vnímala..
no bábo rastie a hlavne moje brušino...zatiaľ nevieme pohlavie ale už je vyvinuté..chcem sa objednať na 3D sono do Hlohovca tam to je aj so záznamom na dvd a vlastne tam všetko zistia...chodí sa do 20tt no aj a som už 16+5tt čiže najvyšší čas lebo mesiac tam trvá kým sa dostanem na rad..21. aug 2008Ahojte kocky, tak uz to mam za sebou aj ja
)) bolo to strasne rychle ale uzili sme si to naplno...uz som pridala aj nejake fotky...vsetko vyslo podla predstav na 100%, ale uplne ma dostala sala v Dumbieri a personal, nadherne nam to pripravili a kuchar navaril paradne jedlo, ze sme sa vsetci oblizovali az za usami...
Janet, strasne moc dakujem za kyticku, bola uplne nadhernaaaa !!! Si fakt sikulka, len skoda, ze som ti nestihla podakovat osobne, vsetkym sa strasne pacila, tak som rozdavala referencie)) Inak mam taky pocit, ze sme mali rovnakeho starejsieho
14. sep 2008Marika vitaj medzi manželkami
parádny pocit však? Bola si nádherná, všetko tak zladené no nemám slov.
Prekvapil ma aj Ďumbier ale skutočne milo, to prasiatko je fasa darvymysleli to super.
Starejšieho sme mali rovnakého áno áno Michal spomínal keĎ bol po kvietky..spokojná si bola? Ja áno, pri odobierke nás dostal
som rada, že sa ti páčila kytička a dík, že si ma spomínala v dobrom
už ste mimo Svk?15. sep 2008- Sponzor fóra
Ahojte kocky, dakujem za blahozelania...
Janet my sme odobierku nemali, kedze uz 5 rokov spolu zijeme, tak nam to prislo ako nezmysel...ale inak sme boli so starejsim spokojni. Mna hlavne strasne prekvapil ten subor, boli uplne bozski, hlavne som sa tesila, ze som nakoniec zohnala kroj od nas a Michal mal od nich, tak to bolo take pekne, aj veduca suboru k tomu urobila taky uvodny preslov aby kazdy vedel, co sa deje22. sep 2008ahojtee
no máte krásne fotky a v tých krojoch vyzeráte ako by ste ich každý deň nosili
ja už sa teším, zajtra idem do poradne a hádam sa nám malinké otočí tak aby sme videli čo sa to skrýva v bruškuak nie ideme v nedeľu do Hlohovca na to 3D a tam už isto by to malo byť vidieť..tešíme sa hrooozne
22. sep 2008Ahojte dievcata!
Potrebovala by som od vas poradit, planujeme svadbu na jul 2009, uz mame zajednane miesto na hostinu, fotografa, kameramana, kňaza, snazime sa postupne riesit aj ostatne veci, ale mame problem s hudbou. Chceli by sme ludovu hudbu, chceme taku klasicku dedinsku svadbu s cimbalovou muzikou.Neviete mi poradit na koho by som sa mohla obratit? Nechceme na Horehronie tahat hudbu z BA alebo z Nitry.
Ďakujem vam veľmi pekne.
16. dec 2008Ahoj baby... tak ja som Zuzana z Brezna a po dlhej dobe s priateľom sme sa tiež rozhodli, že sa teda vezmeme. Má to jeden háčik... ešte pracujeme v zahraničí a dátum by sme chceli 28.8.2009... a teraz mám strach, keď to tu všetko čítam, či to stihneme.....
Ja som rozmýšľaľa o svadbe na Ľupčianskom zámku, viete niečo o tom???5. jan 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Umenie, podujatia, svadby, eventy... v kúzelnom prostredí s historickým nádychom.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
ahojte
no ale hádam inokedy
bože ja už som taká šťastná, že je po všetkom, aj ked tie prípravy mali čosi do seba...ináč ja idem 6.9.tiež na svadbu vydáva sa mi švagrová 
tripplebi..som sa tešila na fotečky, že pridáš aby sme sa pokochali všetky
marikka.. už sa ti to kráti