Ahoj zojab :°) , máme rezervované 2 sály nakoľko jedna je do 70 ľudí a druhá asi tak na 100. Tá prvá je v dedine lipt. sliače v Prameni, ale že je tam málo miesta tak nám ostáva asi tá druhá sála drevokup, ideme mať približne 80 ľudí. Mamina tam minulý rok mala oslavu a je to perfektná sála,budeme si zdobiť sálu sami na to sa teším,lebo také niečo robiť a zháňať ma baví. A ty čo kde idete mať vy svadbu ? Môj priateľ keď sme ju pred 2 týždňami zháňali mi povedal či tak skoro už zháňam,ale ja som rada, že som niečo vybavila, lebo 3 sály nie sú tento rok na to obdobie na prenájom,lebo že ich budú prerábať a ďalšie, ktoré boli v možnosti boli už do novembra obsadené :°(
Minulý týždeň som bola vybaviť termín v kostole, teraz zháňam kameramana, DJ nám bude robiť švagrov bratranec, chodieva hrať na svadby a stužkové, teraz momentálne rozmýšľam kam sa pôjdeme fotiť, chcela by som fotky na vonku, len sa bojím, že čo ak bude pršať to nebude nič moc a čo ty ako si na tom s vybavovaním?
Heďka
ahojte rkcanky....ja sa uz tiez pomaly zhanam riesim dilemu so satami...
velmi by ma zaujimal vas nazor na saty. v rk toho asi vela nezozeniem..?tiez som v zahranici...
Ahojte,
já mám podobnej problém jako hedka17..... nevím kde se budeme fotit. Celá moje česká rodina je unešená ze schodů pod gymnaziem, tak něco určitě tam, ale to mi přijde málo. Nejvíc se bojím počasí a další problém vidím v tom, že než se dostaneme k focení, bude se stmívat. Vdávám se 19.9. a obřad bude tak v 16. nebo 17. hodin.
katutka: dalsia moznost je na Hrabove alebo vo Vlkolinci, alebo na Lučkach pri vodopade - ale to je tiez len v prirode... budete si musiet zariadit pekne pocasie :-N snad to fotenie stihnete skor ako sa zotmie
lubkab: ja som videla fotky z Hrabova aj z Vlkolinca... boli sa tam fotit baby z RK ktore som stretla na tejto stranke... fotky v albumoch nemaju,,, ale mne ich poslali na mail... takze Hrabovo isto odporucam... naozaj velmi zalezi od fotografa
katutka: bolo by pre vas asi lepsie, keby ste sa isli fotit pred obradom...
holky moje drahé, já si to taky myslím, ale obávám se, že to nebude tak jednoduché s ostatními. Tak to asi dopadne tak, že budu mít jen z interieru a momentky.... Děkuju vím moc za rady :-)
ahojte, ahoj hedka17 no my uz mame skoro vsetko dolezite, svadbu budeme mat v Hrabove, myslim, ze bude psledna pred prerabanim hotela, DJ-a mam z okolia Nitry, vraj je super, fotografku a kameramana z BB (Zuzka Gerhatova a Trstensky), aj obrucky a oznamka uz mame, saty mam z nicole vo ZV, tu v Rk je iba jeden salon, ja som chcela nieco ine a tam take nemaju. A kde budete mat obrad? My v RK v kostole.
Inak dievcata, neviete mi prosim poradit z kadernickou? Bola sa v prestige, tam je obsadene, tu co som mala mi pred 2 tyzdnami povedala ze nemoze, pocula som o p. Hulejovej, viete mi poradit ci pekne cese, alebo niekoho ineho poradit? Dakujem.
Ahojte babenky neviete niektora aka sala je v Lipt.Sliacoch?pisu,ze kapacita je 84 ludi,nas bude 60,ale potrebovala by som vediet ci obsluha je dobra a podobne.......dakujem.....prosim dajte mi vediet
Ahojte.
potrebujem surne tel.kontakt na p. Hulejovu na licenie na svadbu. viem iba, ze ma salon v Baničnom- Ružomberok.Kto by vedel pomoct?
dakujem krasne..papa
marta83: skús sa spýtať v zlatníctvach. Niekde dokonca majú zľavu na poháre ak si u nich kúpiš obrúčky.
simik22: neviem či tam ešte svadby robia. Kamarátka tam chcela mať hostinu, ale povedali jej že sa to má prerábať a to tvrdia už pár rokov tak neviem ako je to teraz. Asi bude najlepšie, keď sa spýtaš osobne.
Dúfam, že som aspoň trošku pomohla. Papa :-)
Zuzi dakujem:) ja som tiez pocula ze to ma byt zatvorene 1 rok,ale minuly rok sme tam boli na svadbe kamaratovi, tak dufam ze to stihnu do roku 2011.ja som cchcela len tak orientacne, lebo je to moj maly sen mat svadbu v tom hotely :))
ahojte,
ak by ste niektorá potrebovala pomôcť s výzdobou sály, rada pomôžem. Vyzdobovala som svojej budúcej švagrinej sálu a veľmi sa páčila, ak budete chcieť vidieť ako to vyzeralo, pošlem fotky mailom. A tiež Vám viem odporučiť veeeeľmi dobrú kaderníčku, česala aj nevestu, aj mňa, naozaj krásne češe, už som si ju aj ja rezervovala na svoju svadbu :-D , aj keď bude až 2011, len tá pani je z Turčianskych Teplíc, ale nemá problém prísť aj sem do Rk, len neviem koľko stojí, ale výsledok stojí za to.
ahojte. ja by som sa vas chcela opytat, ze ak ste niektora mala svadbu v hrabovo, viete mi povedat co tam stoji menu a kolko dopredu ste si rezervovali miestnost? dakujem :-)
mishelita, ajja planujem na hrabove, ale az v roku 2011.Moj kamarat s kamaratkou tam mali svadbu minuly rok, a bola som sa ich spytat, ze ake su ceny.Tak za prenajom saly bolo minuly rok, 5000 Sk, plus stravna jednotka na osobu 650 Sk, to je vecera plus potom svedske stoly.Kavu si kupovali sami a robili im tam, pretoze kava bola draha.Boli velmi spokojny s prevadzakarom, aj s pristupom, aj so vsetkym..na tej svedbe som bola osobne, robili im tam aj vyzdobu, bolo to proste náááádherná...Tak preto som aj ja viac menej rozhodnuta, ze svadba bude tam... ;-)
simik aj my planujeme svadbu az v 2011, a kedy vy presne? my sme sa vcera zhodli na termine 3.9.2011. nam sa to tam strasne paci a hlavne priatelovi, ze ked clovek vyjde von, tak je tam krasne prostredie.
ta cena je uuuplne v pohode, myslela som si, ze to stoji viacej.
a nemas nejake fotky z ich svadby? ja si budem vyzdobu robit pravdepodobne sama, teda ak nebudu uz taku vyzdobu v ponuke mat. a co hovoris na tie fotky?
Ahojte, aj ja sa pridavam... ale kym vsetko prečítam tak mi to potrvá :) hádam nájdem niečo užitočné. Chcem sa spýtať.. pozná niektorá z Vás fotografa v RK, alebo okolí, niekoho super, co robí aj umelecké fotografie, väčšinou som našla len BA, BB niekoho s kým sa dá aj osobne dohodnúť a kuk tvorbu. Dík :-)
ahoj motylik, ja sa mozem opytat jedneho kamarata, ten pekne foti a potom este kontakt na jedneho chalana, na neho som tiez pocula, ze foti krasne.
pozerala som si tvoj album a ta zelena vyzdoba, tak tu som dotvarala ja- to bola svadba mojej buducej svagriny. ale podla mojich skusenosti s majsterkami v tej miestnosti, kludne si mozes urobit vlastnu vyzdobu- nemaju s tym problem, ja som to tam bola robit vo stvrtok a potom este podokoncovat v piatok.