Budúce nevestičky Ružomberok a okolie
- Sponzor fóra
no to je super.my sme vecny dar dostali jeden album knihu o japonskych zahradach a lodny kufor s papucami pre branika to je vsetko
21. sep 2008- Sponzor fóra
jeeeeeeeee babulky,takze dnes ma nasa Saska svadbicku,tak dufam,ze vsetko bolo podla predstav,tak Vam chcem srdecne zablahozelat k uzavretiu manzelstva,nech ste spolu navzdy stastni,hlavne vela lasky a vzajomneho porozumenia,a kopec krasnych potomkov!!!
Som zvedava,ake budu fotecky,aka bola svadbicka a vsetko okolo nej,tak Sasi dufam,ze sem co najskor zavitas27. sep 2008caute baby ako sa mate?ani uzivas manzelsky zivot?robota v pohode??sydnus a vy ste este nie na dovolenke??myslela som ze v tomto case mate ist?my sa uz nevieme dockat este tri tyzdne a konecne honeymoon sa straaaaaasne tesim.
teraz ideme zase domov na par dni tak konecne zase nieco pozitivne v tomto uprsanom londyne
5. okt 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Kreatívny svadobný príbeh si zapamätáte!
ved prave,clovek si to ani vtedy dako neuvedomuje,ale lepsie je fotit viac krat,aj z inych pozicii,lebo ani nevies ake super momentky sa zachytia,na ktore si mozno spomenies,az ked to uvidis na foto..ja by som radsej mala toho fotografa na dlhsie,bo poriadne ani s rodinou nemam foto..