Bolo perfektne, teplucko dosli sme domov v nedelu rano a skoro sme zamrzli lebo tu je o 20 stupnov menej.ale bolo krasne aj pocasie nam vyslo aj zabava bola perfektna :-)
Ahojte baby... Boli ste uz v tej novej pozicovni v LM na namesti tusim Tanda, alebo nejak tak?.. Maju tam super saty, aj topanky a podla mna aj dobre ceny. Dokonca svadobne saty vam objednaju na mieru, treba sa tam ist mrknut, maju aj saty pre drobcov.. Ja som tam bola sice kvoli spodnemu pradlu, no to bude vraj az casom.. To len take info odomna... Majte sa..
caute baby, no momentalne som v Rk, viac menej uz je vsetko pripravene, no a potom bude blazninec niekedz od stvrtku no teraz je klud. Ako sa inak mate vy?
ahojte baby po dlhsom case sa mi konecne podarilo sem dostat mali sme trosku blaznie tyzdne bola som doma potom tu buducu svagrinku na 10dni a konecne na chvilu zase klud.vy sa ako mate?
saska ako to rychlo ubehlo tesim sa s tebou aka budes krasna nevesta a vsetko pojde podla tvojich predstav drzim vam palce.tesim sa uz na fotky.pocko u nas ake hlasia uz vies?vraj je teraz riadna zima?joj moja nech vam praje aj to!!!!
nie zlatko neboli sme este 28.10 ideme medzitym este ideme domov na tyzden.takze tak.
no a vy mate nejake plany niekam ist?domov alebo tak?
pocuj aj vy este stale zbierate foto zo svadby??my uz ich mame nejakych 2000 je to ako nekonecny pribeh :-D
tu som prepac trosku mi to trva este som kukala nejake svadobne albumiky co baby davaju
a vy dnes co robkate?ja sedim v robote a konecne nic nerobim ;-)
no tak to mate veru pekne vela foto..tak bohuzial,u nas vacsina si fotaky nebrala,neviem,asi si mysleli,ze staci nas fotograf..avsak ten zdrhol este pred 1.tancom ]-(
tak co sa tyka pocasia,tak je to pravda,inak my odvtedy ako sme sem dosli,tak sme tu mali iba dazd,a teda aj ochladenie,akurat vcera a dnes bolo na moje pocudovanie pekne,a aj teplo..zato u nas na Sk vraj sa dost ochladilo..
ved aj nas tak skoncil my sme ho uz nechceli potom lebo mi to slo na nervy stale fotenie ]-( ja to moc nemam rada :-D ale poviem ti ze moje kamosky urobili niektore lepsie foto ako on hlavne zabudol na nejake veci co ma mrzi.ty mas aky pocit z odstupom?