Čaute nevestičky... ;-) chcela by som sa opýtať, čo všetko by som už mala mať vybavené, keď mám svadbu až v októbri 2012... sálu, hudbu, kameramana už mám, treba mi momentálne niečo viac? o koľkej si dávate obrad??
fuha no tak to uz mas riadne povybavovane, mozno este hudba, starejsi... My mame tiez v oktobri ale mame zatial len foto. Obrad by som chcela 16.30. A ty?
a kde máš svadbu? lebo ja som zo SNV a my sme chceli svadbu skôr, ale skoro všetko už bolo na rok 2012 obsadené, tak sme to museli poriešiť až na október.... a ktorého októbra máte svadbu? no keby sa dalo, tak ja by som chcela obrad uz na 15:00 hod....
ahojte...my mame 13.10. a vybavenu mame salu, hudbu, kameramana a fotografa....zatial nic viac neriesim :) stale si myslim ze je este kopec casu aj ked to rychlo zbehne...co je treba riesit ako dalsie?
tak v januári by sme chceli ísť vybaviť kostol... dúfam, že to nie je ešte priskoro, ale tak lepšie skôr ako neskôr :-))) tak my máme až 27.októbra :-) a pravdepodobne sa vtedy mení aj čas :-)
@7spagetka7 ahoj ja mám kostol,sálu, kameraman, fotograf, začínam kupovať výzdobu, mám pierka, ozdoby na alkohol, sviečky, oblek pre syna, oblek priateľ si kupoval pred 4 rokmi, dúfam že mu je dobrý :-) , šaty po polnoci, vankúšik, bižutéria, 2 truhličky na peniaze a blahoželania
@7spagetka7 no aj my s v januari chystame do kostola, priatel nie je pokrsteny, tak ocakavame mierne komplikacie, preto tak skoro...svadba bude v BS a 13.10- my sme ten termin schvalne vybrali, jesen je pekna, nie tak horuco a hlavne kopec casu na vybavovanie 8-)
ahoj my mame 22.septembra a mame salu, kameramana, hudbu, a mam kupeneaj saty svadobne uz a trosku vyzdobu..pierka, srdiecka a diamantiky ..viac nic..a kazdy ma odhovara od "plasenia sa" že mam este kopu času...no neviem nevesta to inak vnííma :) co poviete :-D
ahoj my mame svadbu 8.9.2012 a mam saty, Dj,topanky .za fararom chceme ist asi v januari lebo nam povedal ze 3 mesiace trva nauka uff normalne sa toho bojim 8-(
@7spagetka7 obrad by som ti poradila daj si ho skôr, lebo už sa začína stievať a nebudeš chcieť , aby ste z kostola odchádzali po tme. Daj si ho medzi 14- 16 hodinou.
Ja budem mať o 15.
ahojte my sme si vybrali dátum 22.9. ale nemáme ešte nič :)
pani na matrike ma vysmiala, prečo som prišla tak skoro (a to som sa chcela len informovať)
pán kde budeme mať hostinu ma tiež vysmial a povedal nech sa ozvem v januári, že je to strašne skoro vybavovať a pán farár povedal nech sa ozvem až v júni, lebo vtedy sa vraj majú meniť farári a on mi nevie zabezpečiť či tam ešte bude ...
a vôbec sa nestresujem :)
Ahoj...my mame svadbu 15.9. ..v Krompachoch..v SEZ...mame uz skupinu, kameramana, fotografa a to je vlastne vsetko..ohladom kostola sa chystame tiez ist az v januari..a cchela by som svadbu asi o 14:00...bojim sa toho stmievaniam ze sa nestihnem ist potom niekde pofotit
Ahojte, ako tak pozerám každá už toho máte toľkooo..My máme zatiaľ 2 dátumy 22.9 a 29.9, ale okrem sály nemáme nič iné vybavené..Ako tak pozerám tak najvyšší čas začať :-D
@deamonds no kebyze som chcela ja do ziliny, pre cca 60 ludi(maximalne) a potrebovala by osm len salu nazdobit......pretoze ja mam navleky na stolicky s maslami uz v cene a checla by som len podla obrazku nazdobit stoly, ku ktorym tiez uz je stola na stoly.....chcela by som naaranzovat a podobne...kolko by to stalo?
ahojte ja mam svadbu1.9 a mam kameramana, fotografa,salu hudbu,saty a za fararom chcem ist do konca roka alebo az v januari obrad by som chcela o 15.00. Inak neviete mi niekto poradit niekoho z oravy za dobru cenu potrebujem vyzdobu saly!
@anezkka1 aj môj nástavajúci je z Krompách :-))) ja sa skôr bojím, že keby som mala obrad už o 14tej, tak by som sa nestihla prichystať :-)) lebo ako sa poznám, tak budem stresovať, až kým nebudem pripravená :-))
no babenky tak aj my mame svadbu 13.10 a zatial mame hudbu a salu.Zajtra sa chystame za fararom,kedze zijeme v zahranici tak ideme radsej skor aby sme sa vedeli nejak dohodnut na naukach a ideme este pozriet aj kameramana a fotografa.Ja uz mam saticky kedze som si ich kupovala u nas v Londyne ked mali zlavy a zacala som si pomaly sama vyrabat nejaku vyzdobu,pie
@nedielka ahoj neviem ako je to u vás , ale mala by si čo najskôr zajednať fotografa, Dj a kameramana . Máj a September sú najvychytanejšie dátumi z roka a nemusia byť voľný. Ostatné stačí omnoho neskôr.
Ahojte nevesticky ak niekomu chyba fotograf a ma zaujem o info napiste mi IP poznam jedneho ktoreho mozem odporucat fori po celom slovensku a anglicku takze skusenosti ma dost a da sa s nim lahko dohodnut :) vela stastia s pripravami :)))
Ahojte nevestičky . A ja vám môžem odporučiť jednu zlatú babenku z Piešťan, ktorá požičiava čokoládovú veľkú 4 poschodovú fontanu s belgickou čokoládou :-) Ak, by sa vám hodila rada doporučím :-)Držím palčeky s prípravami :-)