Čo už máte pripravené na svadbu v septembri, októbri 2012?

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Čaute nevestičky... ;-) chcela by som sa opýtať, čo všetko by som už mala mať vybavené, keď mám svadbu až v októbri 2012... sálu, hudbu, kameramana už mám, treba mi momentálne niečo viac? o koľkej si dávate obrad??
Odpovedať
@tamarka9 ahoj, no takže mi sme boli na fare a kňaz nás poslal aj na matriku, že tam máme skočiť nahlásiť sobáš a priniesť mu odtiaľ nejakú svadobnú zápisnicu alebo také niečo, no ved uvidíš on by vám to mal povedať
Odpovedať
@sofimaciatko super, dakujem, ale keby nahodou zabudol, uz viem co mu mam pripomenut :-)
Odpovedať
@cia1989 ahoj, na ozdobu mám super kontakt www.lenivka.sk, super baby Lenka a Ivka a veľké šikovnice ;-) pripravia návrh urobia cenovú ponuku, ale 22.9, uź mám obsadené ja ;-)
Odpovedať
@sesto16 mňam, to budem chcieť, ale až keď príde čas ;-) zatiaľ veľa šťastia
Odpovedať
@dejushka ahoj, aj my máme vtedy stanovený dátum.... ;-) ale máte to najdôležitejšie zatiaľ čo nám vemi chýba.... nevieme nič vhodné nájsť, ale stále dúfam... a vy kde budete mať hostinu a pre koľko ľudí? okrem toho už máme kostol, výzdobu, DJ - ja, dokonca kamoša speváka, vínko, obrúčky, fotografa....nezdá sa mi iank, že je skoro na vybavovanie sály ani farára, mne sa zdá, že je už takmer všetko zabookované a budem rada ak niečo nájdeme, tak veľa šťastia :-p chystáš sa na veľtrh?
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tak už aj ja mám čosi už zajednané :) reštauráciu, kameramana, fotografku, muzikantov a cukrárku. :-D
Odpovedať
@janinka13 No tak to uz mas pekny zaklad :-)
Odpovedať
@janinka13 No tak to uz mas pekny zaklad :-) A co dalej? pre inspiraciu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tamarka9 no už som bola predvoj - pozrieť sa na obrúčky, výzdobu bude robiť reštaurácia, takže na teraz asi chvíľu pokoj a vo februári šaty pozrieť :) a Ty ako?
Odpovedať
ja teraz nejako stagnujem, o tri tyzdne sa chystame za fararom a potom sa uvidi, lebo tam sa obavam komplikacii. Ale tiez chcem vo februari saty pozerat :) A kde ste boli obrucky pozerat? Aj ste nieco nasli?
Odpovedať
Profilova fotka
cawte kockz...tak ja sa vydavam 8.9.2012....no a zatial mam salu..kapelu..svadba bude v Sabinove...tak dufam, ze to vsetko stihnem... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zienkazsuzsu ahoj, tak ako? zabudla som sa ti ozvat... my ideme zajtra na ten svadobný veltrh, keby si chcela kludne sa k nám pridaj :-) budeme sa tesit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Ahojte, bola niektora z vas na svadobnom veltrhu v BA? podarilo sa vam nieco vybavit? :)
Odpovedať
@lusi2012 ahoj, my sme boli. no vela sme toho nevybavili :-( my nemame este ani miesto a tak sme chceli vyriesit hlavne to.. no nic. aspon mam celkom jasno kto mi bude robit vyzdobu, lebo iba jeden stanok s takymito vecickami sa mi tam naozaj pacil, nejaka agentura kasolina. nepoznam ich, ale boli mile a robotka kraaasna :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lusi2012 Ahoj, ja som bola na veľtrhu a objednali sme si tam obrúčky, inak tam bolo hocičo, cez oznámenia, výzdobu, oblečenie, tanečné školy... :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Tak ja sa vydávam 29.9.2012 a už máme kostol, farára, miestnosť, catering, DJa, kameramana, fotografa, koláče, obrúčky, svadobné aj popolnočné šaty, vizážistu, svadobné auto, všelijaké drobnosti ako krížik a poháre, a tiež oznámenia a teraz zbieram veci na výzdobu, ešte treba kvety, oblek, doplnky k šatám a to je snáď všetko :-D
Odpovedať
ahojte, my mame svadbu 8.9.2012 a máme už sálu, fotografa, kameramana,hudbu, starejšieho....práve sa chystám riešiť šaty - svad. aj popolnočné....tak tak, inak dannielka ty si uz riadne dobre na tom :)
Odpovedať
Ahojte my máme svadbu 15.9.2012 a máme vybavené len základné veci : sálu, fotografku, hudbu, matriku a svadobné oznámenia. Na veľthu sme toho veľa nevybavili.... ale to je najmä kvôli tomu, že sme nemali žiadnu predstavu o tom, čo chceme
Odpovedať
Profilova fotka
@mirus1510 Chceme to mať rýchlo vopred hotové, teraz nám kolaudujú byt, potom začne všetko okolo toho a ja mám ešte školu, treba sa učiť, takže, aby nebol stres :-)
Odpovedať
ahojte, Vy ste aké šikovné ...My máme svadbu 1.9.2012 a zatiaľ máme len sálu a termín v kostole...horšie to je s kapelu všetky sú už obsadené, tak začíname zvažovať DJ ...
Odpovedať
@cecill nevies ako vychadza ta kasolina cenovo? ja by som od nich tiez chcela vyzdobu, pacia sa mi :-)
Odpovedať
@dejushka Ahojte :-) My by sme chceli svadbu 7.7.2012 a mame akturat ten termin :) Salu nam akurat vtedy prerabaju, DJ je na Pohode, fotografka na svadbe.. hlavne, ze sa mame radi :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, tak my mame, restiku zajednanu, fotografa, kameraman, starejsieho, DJ, svadobne saty a doblnky. Mame aj vela drobnosti do zdobenia a kopec inych hluposti. Este aj odvoz mame uz len odvoz pre hosti zajednat asi objednam bus. Milacik si musi kupit oblek a ma za ulohu kupit obrucky, v maji idem na SVK, tak chcem navstivit, kadernicku, kozmeticku, cukrarku, kvetinarku a ist do Farebnej nevesty sa dohodnut na vyzdobe. Domov idem, len na 5 dni, tak mam co robit.Ale myslim, ak sa dobre pripravim a vsetky terminy dobre dohodnem, tak to zvladnem. No a musime ist v Maji aj na matriku, potrebujem zaniest este nejake papiere. Inac je ho nieco hrozne zo zahranicia planovat svadbu, uz si vsetci robia zo mna sradnu, ze to planujem, tak skoro.
Odpovedať
Profilova fotka
@maaacka a kde mas svadbu?
Odpovedať
@cibulatko okolie Hlohovca
Odpovedať
Profilova fotka
odtial som mala svadobnu torticku :)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?