Čo už máte pripravené na svadbu v septembri, októbri 2012?

14. feb 20121090
  • @tamarka9  ahoj, no takže mi sme boli na fare a kňaz nás poslal aj na matriku, že tam máme skočiť nahlásiť sobáš a priniesť mu odtiaľ nejakú svadobnú zápisnicu alebo také niečo, no ved uvidíš on by vám to mal povedať

• @sofimaciatko  super, dakujem, ale keby nahodou zabudol, uz viem co mu mam pripomenut 🙂

• @cia1989  ahoj, na ozdobu mám super kontakt www.lenivka.sk, super baby Lenka a Ivka a veľké šikovnice 😉 pripravia návrh urobia cenovú ponuku, ale 22.9, uź mám obsadené ja 😉

• Sponzor fóra
  • @sesto16  mňam, to budem chcieť, ale až keď príde čas 😉 zatiaľ veľa šťastia

• @dejushka  ahoj, aj my máme vtedy stanovený dátum.... 😉 ale máte to najdôležitejšie zatiaľ čo nám vemi chýba.... nevieme nič vhodné nájsť, ale stále dúfam... a vy kde budete mať hostinu a pre koľko ľudí? okrem toho už máme kostol, výzdobu, DJ - ja, dokonca kamoša speváka, vínko, obrúčky, fotografa....nezdá sa mi iank, že je skoro na vybavovanie sály ani farára, mne sa zdá, že je už takmer všetko zabookované a budem rada ak niečo nájdeme, tak veľa šťastia 😛 chystáš sa na veľtrh?

• Ahojte, tak už aj ja mám čosi už zajednané 🙂 reštauráciu, kameramana, fotografku, muzikantov a cukrárku. 😃

• @janinka13  No tak to uz mas pekny zaklad 🙂

• @janinka13  No tak to uz mas pekny zaklad 🙂 A co dalej? pre inspiraciu 🙂

• @tamarka9  no už som bola predvoj - pozrieť sa na obrúčky, výzdobu bude robiť reštaurácia, takže na teraz asi chvíľu pokoj a vo februári šaty pozrieť 🙂 a Ty ako?

• ja teraz nejako stagnujem, o tri tyzdne sa chystame za fararom a potom sa uvidi, lebo tam sa obavam komplikacii. Ale tiez chcem vo februari saty pozerat 🙂 A kde ste boli obrucky pozerat? Aj ste nieco nasli?

• cawte kockz...tak ja sa vydavam 8.9.2012....no a zatial mam salu..kapelu..svadba bude v Sabinove...tak dufam, ze to vsetko stihnem... 😉

• @zienkazsuzsu   ahoj, tak ako? zabudla som sa ti ozvat... my ideme zajtra na ten svadobný veltrh, keby si chcela kludne sa k nám pridaj 🙂 budeme sa tesit 🙂

• Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.

• Ahojte, bola niektora z vas na svadobnom veltrhu v BA? podarilo sa vam nieco vybavit? 🙂

• @lusi2012  ahoj, my sme boli. no vela sme toho nevybavili 😞 my nemame este ani miesto a tak sme chceli vyriesit hlavne to.. no nic. aspon mam celkom jasno kto mi bude robit vyzdobu, lebo iba jeden stanok s takymito vecickami sa mi tam naozaj pacil, nejaka agentura kasolina. nepoznam ich, ale boli mile a robotka kraaasna 🙂

• Sponzor fóra
  • @lusi2012  Ahoj, ja som bola na veľtrhu a objednali sme si tam obrúčky, inak tam bolo hocičo, cez oznámenia, výzdobu, oblečenie, tanečné školy... 🙂

• Tak ja sa vydávam 29.9.2012 a už máme kostol, farára, miestnosť, catering, DJa, kameramana, fotografa, koláče, obrúčky, svadobné aj popolnočné šaty, vizážistu, svadobné auto, všelijaké drobnosti ako krížik a poháre, a tiež oznámenia a teraz zbieram veci na výzdobu, ešte treba kvety, oblek, doplnky k šatám a to je snáď všetko 😃

• ahojte, my mame svadbu 8.9.2012 a máme už sálu, fotografa, kameramana,hudbu, starejšieho....práve sa chystám riešiť šaty - svad. aj popolnočné....tak tak, inak dannielka ty si uz riadne dobre na tom 🙂

• Ahojte my máme svadbu 15.9.2012 a máme vybavené len základné veci : sálu, fotografku, hudbu, matriku a svadobné oznámenia. Na veľthu sme toho veľa nevybavili.... ale to je najmä kvôli tomu, že sme nemali žiadnu predstavu o tom, čo chceme

• @mirus1510  Chceme to mať rýchlo vopred hotové, teraz nám kolaudujú byt, potom začne všetko okolo toho a ja mám ešte školu, treba sa učiť, takže, aby nebol stres 🙂

• ahojte, Vy ste aké šikovné ...My máme svadbu 1.9.2012 a zatiaľ máme len sálu a termín v kostole...horšie to je s kapelu všetky sú už obsadené, tak začíname zvažovať DJ ...

• @cecill  nevies ako vychadza ta kasolina cenovo? ja by som od nich tiez chcela vyzdobu, pacia sa mi 🙂

• @dejushka  Ahojte 🙂 My by sme chceli svadbu 7.7.2012 a mame akturat ten termin 🙂 Salu nam akurat vtedy prerabaju, DJ je na Pohode, fotografka na svadbe.. hlavne, ze sa mame radi 😃

• Ahojte baby, tak my mame, restiku zajednanu, fotografa, kameraman, starejsieho, DJ, svadobne saty a doblnky. Mame aj vela drobnosti do zdobenia a kopec inych hluposti. Este aj odvoz mame uz len odvoz pre hosti zajednat asi objednam bus. Milacik si musi kupit oblek a ma za ulohu kupit obrucky, v maji idem na SVK, tak chcem navstivit, kadernicku, kozmeticku, cukrarku, kvetinarku a ist do Farebnej nevesty sa dohodnut na vyzdobe. Domov idem, len na 5 dni, tak mam co robit.Ale myslim, ak sa dobre pripravim a vsetky terminy dobre dohodnem, tak to zvladnem. No a musime ist v Maji aj na matriku, potrebujem zaniest este nejake papiere. Inac je ho nieco hrozne zo zahranicia planovat svadbu, uz si vsetci robia zo mna sradnu, ze to planujem, tak skoro.

• @maaacka  a kde mas svadbu?

• @cibulatko  okolie Hlohovca

• odtial som mala svadobnu torticku 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    Svadobné fotografie, ktoré splnia všetky Vaše očakávania a ešte máličko viac...
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov