Dátum svadby 11.5.2013

Profilova fotka
:-)
Odpovedať
@monny333 my vtedy sice svadbu nemame, ale drzim palceky, aby vam vyslo pocasicko a keby nahodou nevyslo, tak nevadi, maj je predsa lasky cas, tak sa urcite budete lubit do konca zivota, vela stastia vam prajem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dakujem cicuska....dufam ze sa dobre zabavime :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Aj my mame 11.5.2013 a uz sa velmi tesime :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my máme svadbu deň pred Pankrácom :-) tiež som zvedavá, aké bude počasie ;-) tešme sa však z toho, že obe stredy pred svadbou budeme mať voľný deň, keďže je štátny sviatok... tak nech sa Vám dámy darí. Good luck pri vybavovačkách.
Odpovedať
aj my maaame :) @malaga čooo? to som si ani nevšimla pri včerajšom zhone a uzatváraní termínu :-D
Odpovedať
Aj my mame v ten deň svadbu :)
Odpovedať
Profilova fotka
Aj my..a este v ten den den oslavime spolocnych 10 rokov.
Odpovedať
Profilova fotka
@cemalis tak v tom pripade si ste vybrali pekny termin...ja som chcela najskor tiez ze ju spravime na vyrocie ale to je vo februari a to je dost zima
Odpovedať
Profilova fotka
:-D taky mám svatbu v tento den..na moje narozeniny:-):-)
Odpovedať
Profilova fotka
@meluhelu tak to je super...aspon sa ti nemoze stat ze zabudnes datum svadby :)))
Odpovedať
Profilova fotka
aj my mame v tento den svadbu :-)
Odpovedať
@monny333 @nelllinka68 @meluhelu @cemalis @nikuska409 @malaga @lucyz87 @chryzantema ako vam idu pripravy na nas krasny datum? ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@aniratak696 zatim velmi pomalu..muzu vyrizovat veci jen když jsem na Slovensku ..snad se v lednu konečně rozhodnu kde oběd:-(...a musím najít vhodnou kosmetičku ,kadernicku..fotografa..nejaké tipy už mám... ;-) .Snad to nejak zvládnem...vlastně mám jen kostel,ženicha:-):-)a pár drobností na výzdobu..
Odpovedať
Profilova fotka
aj my mame svadbu 11.5. najprv sme chceli 18.5. ale 11.5 sa mi zda krajsi datum :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@aniratak696 Kacenka no ja si uz v utorok poviem ze uz mam saty :)) bola som pozret na tej Myjave a mam zaplatenu zalohu na dvoje saty tak v utorok tam idem znova a musim sa uz rozhodnut ktore z nich....mozes sa tam tesit,najdes tam urcite saty,maju tam velikaaaansky vyber,a dokonca ich upravia presne na teba,takze mozes ist uz skusat a ked skoncis dietou tak ti ich spravia na tvoju figuru.....velmi mile tety su tam,pomozu poradia...
Odpovedať
@aniratak696 Ahoj, pripravy idu fajn, dnes sme zajednali kameramana,tak sa velmi tesime a teraz sa mozem vrhnut na vsetko ostatne a ani neviem v akom poradi :-D A ty ako pokracujes?Co uz vsetko mas?
Odpovedať
@zuskab vitaj medzi nami :) @monny333 supeeeeeer si ma veeelmi potesila :) @lucyz87 ahoj no my mame od zaciatku hotel, kameramana, fotografku, babu co nam bude robit torticku, kadernicku a kozmeticku :) a uz som si tak na necisto jedalne menu robila, zoznam ludi ale toto vsetko sa este moze zmenit...farbu vyzdoby tiez :) ale take ze obrucky, pohare, saty, oblek atd vobec nic a hlavne neviem sa na nic rozhodnut :( ale je este casuuuu
Odpovedať
Profilova fotka
aj mi budeme mať svadbu 11.5 :) a že je to po Pankrácovi som nevedela :) no nevadi, máme tak z časti všetko tie základné a dôležite akurát stale neviem kto mi vyzdobí miestnosť... neviete o niekom dobrom a lacnom v blízkosti NR???
Odpovedať
@monika247 co je pre teba lacne? ja by som mala jeden tip :)
Odpovedať
@aniratak696 ahoj, my mame tiez uz fotografa,kameramana,salu,hudbu,kolace,ja mam uz zhruba zajednanu kadernicku, uz mam aj saty,doplnky,topanky,cakam uz len na bolerko,moj ma uz oblek,topanky.. este hladam saty po polnoci :) Teraz asi budeme vymyslat pozvanky, farbu vyzdoby vymyslel moj drahy,bude oranzova. Videla som krasne pohare na jednej stranke aj pieskuju mena, su to sety pohare s vazou a vyzera to velmi pekne, tak asi objedname tie.. A jedlo este nemame vobec vybrane a ani nemame potuchy kolko pitia nam bude treba. No a tak pomalicky davame detaily dokopy :)
Odpovedať
@lucyz87 aka bola ta stranka? si sikulka :) ide vam to velmi dobre :) my uz oznamka vymyslene mame to mal nastarosti moj petko :) nastastie kolko jedla a pitia je trba nam vyriesi hotel a aj vyzdobu viac menej len ja si chcem povedat co chcem tak zbieram inspiraciu z netu :)
Odpovedať
@monika247 vitaaaaaaaj :)) aj ja som sa to az tu dozvdela ze na aky den to mame :D
Odpovedať
@aniratak696 stranka na tie pohare je darcekyzoskla.sk :) no vyzdobu nam tiez vyriesi hotel,akurat by som tam rada dodala nejake drobnosticky,co sa mi pacia,mozno nejake sviecky,alebo darceky pre hosti. A som si ista,ze nam budu vediet poradit aj s jedenim z pitim.. hlavne,aby bolo vsetkeho dost a hostia sa zabavili a hlavne,aby sme si to my uzili :)
Odpovedať
@lucyz87 presne aj ja...som si kupila krabicky a darceky pre hosti a sviecky si asi tiez budem kupovat sama...som ich na nete videla lacnejsie.. :-)
Odpovedať
@aniratak696 my budeme davat hostom take hackovane srdiecka na redovom tanci, tak musim vymysliet nieco, co polozim na stoly kazdemu na pamiatku a pre deti asi bublifuky :)
Odpovedať
@lucyz87 my mame pre deti take mini bublifuky ala sampus a pre dospelych zatial zlate krabicky kde dame asi kolacik stastia :) a my redovy tanec nemame :/
Odpovedať
Profilova fotka
damy prosim o radu, nazor... ja si vyzdobu robim viac menej sama (poziciavam navleky). a uplne som sa zamilovala so nápadu s témou Popolušky. hodí sa mi to k šatám, drahý ma tak požiadal o ruku (mala som prstienok v oriešku). cize by to bolo bielo strieborne v máji, proste ako zasnezena zimna rozpravka. a odhovaraju ma, ze chcem robit zimu na jar. ja som nechcela svadbu v zime, ale mne sa ta biela idea velmi paci. je to blbost?
Odpovedať
Profilova fotka
damy prosim o radu, nazor... ja si vyzdobu robim viac menej sama (poziciavam navleky). a uplne som sa zamilovala do nápadu s témou Popolušky. hodí sa mi to k šatám, drahý ma tak požiadal o ruku (mala som prstienok v oriešku). cize by to bolo bielo strieborne v máji, proste ako zasnezena zimna rozpravka. a odhovaraju ma, ze chcem robit zimu na jar. ja som nechcela svadbu v zime, ale mne sa ta biela idea velmi paci. je to blbost?
Odpovedať
@mollyf prečo blbosť? vydávaš sa len raz, ak sa ti to páči tak si to urob podľa svojich predstáv :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@lucia134 ešte som to neriešila úplne. len drahý to spomenul rodičom a takto... tak som taká... bojím sa že to vačšina svadobčanom nepochopí a budem nešťastná z reakcií podobných ako bola tá "svokrovcov"
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?