Jún 2010. Máte svadbu v rovnakom čase?

Zobraz úvodný príspevok
Má aj niektorá z Vás naplánovanú svadbu v tomto termíne? Podeľme sa spolu o prípravy :-) Ja už mám rezervovanú sálu na 5.6.2010 v Nemčiciach okr. Topoľčany :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahhhhooooooj :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tenhle rok je celý nějaký pokroucený :-) Taky doufám, že 2010 bude lepší :-) můžu poprosit kontakt na tu paní se štaičkama? já hledám něco na převlečení, neboť se budu převlékat dřív než před půlnocí. jinak závidím takovou postavičku, to pak každé šatičky vypadjí skvělě :-D Já budu takovej meloun :-N :-N
Odpovedať
Profilova fotka
aj mne poslite kontak na boty a popolnocne satky :-))))Inak ja uz mam miestnost,foto,kamera,saty,dj.... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
katusska a ta baba ma nejaku stranku kde mozem vidiet co ponuka? Popolnocne saty neviem kde zozeniem, tiez rozmyslam ze si niekde nejake objednam, lebo v salonoch kde poziciavaju tak maju vacsinou iba dlhe a kratke su nie dost kratke pre mna, alebo sa mi nepacia.. a chcela by som nieco take kokteilove nad kolena, v com sa budem dobre citit a moct sa dobre zabavat, tancovat a tak. Co sa tyka tohto roka tak nebol ten najhorsi, v podstate taky priemer,i ked moja mama je chora uz niekolko rokov a tento rok to zase vyzeralo par mesiacov dost zle, takze boli dost stresy, vela placu, strachu a podobne.. ja som asi v podstate v takom skrytom strese nonstop kvoli jej zdraviu... praca nastastie stale super, s priatelom tiez.. jedine co ma vlastne trapi su moji rodicia a obcas vlastne zdravie.
Odpovedať
Profilova fotka
Tak to mate pravdu babenky, že tento rok bol asi najhorší. Mne sa koncom minuleho roku rozviedli rodičia. Tak prvy polrok bola hrozny. Plny hadok a tak. Potom som oddisla do zahranicia, lebo by som sa asi psychicky nezrutila z prace a z atmosfery doma. Byt sa predaval a ja by som asi nedokazala len tak odist s tym pocitom ze sa uz nevratit do domu kde som vyrastala. A teraz si zvykam na novy zivot. Kazdy si zariadujeme a este doladujeme. Tak dufam, ze dalsi rok bude lepsi. a posledny mesiac je uplne desny. Vela ludi sa zmenilo vplyvom noveho prostresia v ktorom ziju a neuvedomuju asi ako dokazu tym ublizit inym. babeny ja ked som objednavala topanky cez internet tak som si pomocou pravidka odmerala nohu a na kazdej stranke maju tabulku velkosti a tam si najdes aku topanku potrebujes. Ja mam ze uplny iny problem. Ja mam ploske nohy. Take elegantne topanky mi nesedia. ALe ja to riesim gelovými oblačikmi.
Odpovedať
Profilova fotka
topanky - ta baba zasle ponuku podla tvojich poziadavok- napr ja som mala konkretne cervene, aj obrazok som jej poslala, tak mi zohnala presne tie.ale ked som jej napisala ze chcem kabelku cervenu a nemala som presnu foto, tak mi zaslala viac ponuk.samozrejme pokial to ma v ponuke jej dodavatel. ona ma tuto distribuciu ci predaj topanociek len ako"bokovku". saty - to ste sa mna pytali baby? =-) popolnocne?ktore?ci to nebolo na mna? :-N
Odpovedať
Profilova fotka
babyyy a ja som sa prave obiednala na skusanie siat svadobnych, juchuchu... :-D idem pozret do diamondu, som zvedava. takze nakoniec prve skusanie teraz bud tyzden, dalsi salon navstivim v decembri ;-) tesim sa na ten pocit x-) x-) x-) potom dam fotky ak sa za ne nebudem hanbit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
já jsem dneska volala a v pondělí jdu poprvé do salónu zkusit šaty :-D mají super ceny a paní byla hrozně milá, tak se moc těším. Jen mám dotaz, vy co už jste byly v salónech, je těžké se oblékat do šatů? já si to sama nedokážu představit :D
Odpovedať
Profilova fotka
Wiki tetusa predavacka ti urcite pomoze aj s obliekanim aj so zavazovanim, sama by si to urcite nezvladla, niektore saty su totiz riadne tazke, ja som mala na seba jedny a tie vraj vazili 6,5 kg. Odporucam ale nemat na sebe make-up a nejak extra vypnute vlasy, zavadzalo by to. A este je dobre mat podprsenku bez ramienok, alebo s nejakymi odopinatelnymi, aby ti to nerobilo zly efekt pri skusani. ja som mala normalnu a potom som si odopla ramienka, ale inak daju sa skusat aj bez podprsenky saty, ak sa nehambis pred predavackou.
Odpovedať
Profilova fotka
Wiki, vůbec se toho bát nemusíš...teda můj prvni pohled do zrcadla, když jsem měla na sobě první šaty mě docela vyrazil dech (příjemně), ale jak píše monika, je dobrý mít podprsenku bez ramínek. já osobně jsem zkoušela šaty bez podprsenky (stejně je většina korzetových, který dekolt dělají moc hezký). Probíhá to asi tak, že si vybereš šaty a paní prodavačka tě do nich obleče a zašněruje :-) je fajn si vzít do salonu vlastní boty (oni ti tam asi nějaký půjči...ale .....), a hlavně kamarádky, který ti šaty zhodnotí svým jiným okem...(mě osobně se totiž líbily uplně všechny, co jsem zkoušela :-D :-D )
Odpovedať
Profilova fotka
No s podprsenkou to bude trochu boj, protože já mám všechny s ramínkama na pevno. V nejhorším to vezmu bez ní. Boty jsem s paní řešila, že si asi půjčím místní... nemám žádné bíle a nemám žádné na normálním podpatku, jen kozačky, a ty si brát nebudu :D Co je problém, většina kamarádek nemá čas... takže to musím zvládnout sama. Zase jsem si říkala, že člověk, co mě nezná bude víc kritický než kamarádka, která mi horkotěžko řekne "vypadáš jako bílej meloun" :-D A paní asi bude zvyklá na to kritizovat :-))) S vlasy.. no to přemýšlím, přeci jenom chci vlasy vypnuté nahoru, tak to musím ozkoušet i při zkouškách :-)
Odpovedať
Profilova fotka
takzw zaciname saty skusat vo velkom? ;-) no ja som zvedava, velmi....akurat neberiem topanky biele, ja ziadne take nemam...tak mi snad nejake pozicaju...dufam.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
No, já to prostě jdu zkusit... spíš mám hrůzu, kvůli postavě, že mi máloco bude sedět. Jako mít figurku a velikost 36, tak si chrochtam :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja zas nemam co do korzetu.... :-| hore som dost utla, zial...tak uvidime kt. mi budu sediet.navyse som teraz tak divne pribrala.....prve chudbutie nevyslo ochorela som....ja nepotrebujem zhodit 30kil, ale nejake by sa zisli a hl. spevnit telo...no tie prsia mi asi nenarastu ani po 100klikoch... ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
ale co, mě by stačilo 10 kilo a svaly... ale jsem líná a ta trocha volného času, co mi zbývá, tak tu věnuju umění... takže tak. Určitě nahodím z pondělí fotky, jestli budou tsát za to :D
Odpovedať
Profilova fotka
tak ja "az" v stredu... ;-) a ake umenie? =-) fiiiha.... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
když mám chvíli volna, kreslím a nebo maluju olejovými barvami.... je to ale práce na dlouho... takže se snažím ukousnout každou volnou chvilku... ale protože dálkově dělám VŠ, mám času minimum
Odpovedať
Profilova fotka
och, dalsia externistka, je nas tu viac, vratane mna, celkom viem o com hovoris :-N ale na tie saty sa uz fest tesim...svadobne saty, to su take klasicke dievcenske sny... :-D to bude sok v nich vidiet mna prave... ;-) alebo teda-myslim tym-kazda jedna samu seba...ci nie?
Odpovedať
Profilova fotka
Tak člověk by se měl vzdělávat pořád :-) jen si někdy ostatní neuvědomují, že při práci je toho hafééc. No já nevím, jak to zkloubím, svatba, státnice.... no hnus velebnosti :-D :-D Ale co už... alespoň nemůžu říct, že se budu nudit :D
Odpovedať
Profilova fotka
tak to sa nebudes....ja som bola teraz Bc takze svadba bude v duchu "po skuskach" :) aspon to... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No, taky jsem si v duchu říkala, že letos by to bylo lepší... ale s tím už nic nenaděláme... tak se holt vezmeme za 7 měsíců a kousek :D budu se snažit toho co nejvíc zvládnout teď... pak bude pro mě duben a květen mrtvý a budu mít volníčko až chviličku před svatbou.... proto se do toho začínám pomalu obouvat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
rok 2010 bude krasny a velmi vhodny na svadby ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
také si říkám!! a nejen já! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
no pome spat :-) som zvedava ako dopadneme s tymi satami....ja mam trocha obavy ze mi nesadnu tie kt. sa mi pacia...
Odpovedať
Profilova fotka
s tím počítám... to je už holt osud :-) Tak dobrou x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Kočky, mne tie botky ušijú priamo na mieru, vybrala som si druh, materiál a nejaký štrás, ten ešte uvidím či chcem a bez štrasu ma budú stáť 50eur, so štrasom 65eur, tak myslím, že cena je úplne supíš, aj to, že si môžem vybrať topánočky, aké chcem...Už som poslala SS na stránku, niektorým... Šaty si zrejme tiež pôjdem skúšať začiatkom decembra/12/. Idem do Zlína, majú tam presne tie čo chcem, mám ich v albume, /druhá foto/ a cena je podstatne lepšia ako u nás, no a z Trenčína to mám na skok a to sa ešte zastavíme v aquaparku vyblázniť, čiže spojíme príjemné s užitočným :-D ...Bolo by asi fajn, keby už mám aj botky doma...
Odpovedať
Profilova fotka
baby a kedy sa chystate si saty zarezervovat?ja mam totiz naplane to najprv obehat, pofotiti sa, zvazit si to a potom absolvovat este jednu navstevu kde si saty vyskusam este raz a az potom zarezervujem.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mam dilemu s tou rezervaciou, dnes idem este do ineho salonu lebo chcem odskusat jedny saty, a po pravde vaham ci nejst este do Nitry do Diamondu, len nemam moc s kym a kedy tam ist. Ak nie, tak asi hodim rezervacku na jedny saty zo Salonelu a potom v januari si pojdem vyskusat novu kolekciu a mozno si zmenim rezervacku na niektore z tych.. zda sa mi to sice trochu skoro, vzhladom k tomu ze aj postava sa mi moze zmenit za tych par miesacov, ale lepsie ako ostat uplne bez siat.
Odpovedať
Profilova fotka
Katka,Moika aspol,ja som bola na skuske stredu v salone el-super :-D katuska-tiez som utla tam hore -70 A :-N ale staky mi padli skvelo,fotku ma jednu-nie moc vydarenu ale vo feruari idem este raz na skusku a potom urcite pridam foto. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jamimi a ktore si si vybrala? mne sa tam tiez pacilo velmi, a uz si si ich aj rezevovala?
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?