Jún 2010. Máte svadbu v rovnakom čase?
- Sponzor fóra
eli333
Tak my ideme do Bulharska. Nad Chorvátskom sme tiež uvažovali, ale odradilo nás, že sú tam prevažne kamienkové pláže. Tak ideme do Bulharska do komplexu hotelov Royal je to vyššie ako Slnečné pobrežie a tá lokalita sa volá Elenite. Ideme cez cestovnú agentúru Seneca. Letenky už boli všetky obsadené tak ideme autom. Keďže ideme 4 tak nás to vynde lacnejšie ako autobusom. A autom je to aj lepšie ako busom. Aspoň pre mňa, lebo ja nemôžem chodiť autobusom.
Bábätko ešte neplanujeme. Ja ešte niesom na to pripravená. Ale raz to príde aj na mňa. Možno už čoskoro.2. apr 2010ahojte baby, ja teraz svadbu moc neriesim, len dorabam menovky a rozdavam oznamka pomalikcy znamym... bola som dva dni na zahori s rodicmi trocha si oddychnut od toho stresu tu, drahy ostal doma, tak sme si oddychli aj od seba dobre bolo, stravila som nejaky cas s rodicmi a bratom po dlhej dobe, ostatne dni som bola doma a oddychovala.. a este by som prijala cel tyzden volno, tak je to fajn ked clovek nemusi do roboty
5. apr 2010- Sponzor fóra
ja sa tiez uz tesim, zatial stresy nemam, skor asi nasi, lebo organizacne veci riasia viac oni ... konecne mame oznamenia, uz sme aj niektore porozdavali a aj obrucky sme definitivne vybrali a objednali - po 3 mesiacov vyberania sme zobrali tie, co sa nam pacili ako prve
ale ako povedal drahy, aspon sme si stopercentne isti, ze su najkrajsie
6. apr 2010dnes idem znova do salonu vybrat doplnky a vyskusat spodnice k satam
asi poskusam aj par siat, tak sa pofotim a hodim to vecer do albumu.inak skvele takto po sviatkoch budem v tych satockach jak svinka
ale co uz.aspon ked sa uvidim tak budem mat motivaciu
btw monika/ bola som v minule v NTC vyzeralo to tam celkom dobre...6. apr 2010Kati no super. ja uz rozmyslam co spravim s clenskym v esprii, bo ak vyjde ten dom, tak neviem, uz si to asi nebudem moct dovolit platit.. ale inak take problemy s tym mame teraz jak... ma islo roztrhnut od nervov cele sviatky.. dneska sa to riesi tak som zvedava cos a vyriesi.. so znaleckym posudkom je problem. banka nam tusim dohodila toho najvacsieho blbca
tak uvidime no.. ja som bola cvicit vcera, mino dneska vraj necvici, tak som sa tesila do kelu
no co uz..
ja tiez chcem ist saty znova odskusat, ale pojdem asi zaciatko maja az.. a popolnocne furt nic, takze predsa to vidim na to madarsko.. vraj v gyori sa da dobre nakupit.. tak som zvedava6. apr 2010Baby ja mam inu otazku.. co vam bude hrat ked budete prichadzat do kostola?? teda tie co mate v kostole obrad?
sa mi ozvala baba co hra na husle spolu s manzelom na gitare, tak rozmyslam ci do toho ist, ak bude teda mat volny termin, este mi neodpisala na to.. a ak do toho ist, co si dat zahrat? ako mam zopar srdcoviek, ale ci to budu vediet zahrat neviem..6. apr 2010hm to ani mne ked som tam bola, som chcela jedny skusat, uz neviem ako sa volali a tiez uz boli rezerve tak mi ich ani nedala.. pytala som sa preto, lebo ked som bola v spose pozret kvoli zavoji, tak sa netvarili moc nadsene, ked som povedala ze si chcem dojst vyskusat znova saty este nejaky mesiac pred svadbou..
6. apr 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi potešením zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
aaaale dobre je to