Kto má svadbu 21.7.2012?
- z
- 2
@mizela fuuuha.. tak mas moj obdiv.. lebo my mame svadbu o tyzden neskor, uz mam kopec veci,ale aj tak mam pocit, ze mi este kopec veci chyba a pridem na to zrovna v den svadby
27. mar 2012- Sponzor fóra
@katmi vela veci mi odporucili znami (vino, hudba, kolace) a kamaratky mi tiez pomozu (fotografka, vizazistka, svadobne oznamenia, program pre hosti) najtazsie vidim asi topanky
s cim mas skusenost, ze je detail, ktory ale nehodno opomenut?
28. mar 2012@wick anooo, ale zijem v zahranici
ty si odkial?
19. apr 2012- Sponzor fóra
@wick z kvp a byvam v dubline
kde budes mat svadbicku???
20. apr 2012@wick anooo? tak to sa mozno niekedy stretneme bud tu alebo v ke
my budeme mat v hoteli maraton a tiez len taku malicku medzi 30-40 cca
21. apr 2012@natia tiez si myslim, ze pohoda
zacni miestom, hudba potom saty a vsetko ostatne sa da velmi rychlo.. ja mam zatial vlastne len miesto a hudbu
a kopec napadov.. Vela stastia.
2. máj 2012@mizela ďakujem...šaty kúpim z druhej ruky, miesto máme, čas máme, svadobných hostí bude 10, čiže fakt pohoda
2. máj 2012@wick no to hej
tak da sa vies, cez emaily, telefon, mamicka mi velmi pomaha, a zvysok sme chodili domov kedy sme mohli tak kazde 2, 3 - 4 mesiace od kedy sme sa rozhodli
ale pravdu povediac neviem ci by som sa do toho dala este raz keby som vedela kolko papierovaciek a vsetkeho je kolo toho
8. máj 2012@luisnkax no tak tomu verim no ale si sikovna si tak na dialku vsetko vybavovat
este ze ti mamka pomahala
a co uz mate uplne vsetko?
9. máj 2012@wick no teoreticky ano, uz to len podotahovat a este akurat cakame na papiere od farara odtial aby dorazili do kosic a tak
a vy ste na tom ako?
12. máj 2012@luisinkax my uz v podstate mame taktiez skoro vsetko uz len take ze teraz svadobne oznamenie vyberam a este mame djovi dat vediet aku piesen na prvy manzelsky tanec no mna zatial nic neoslovilo tak fakt neviem
Nevies nieco poradit?
14. máj 2012@wick tak my nemame take tradicne pesnicky vobec, akurat jak sme boli teraz na svk tak sme boli u dja a dala som mu zoznam tak len pozeral
na prvy tanec mame pomalu verziu pesnicky We found love od Rihanny
daj potom vediet co vyberiete14. máj 2012@luisinkax dam vediet urcite
a svadobne oznamia posielate teraz v maji ci az v juni?
16. máj 2012
- z
- 2
Kto ma svadbu 21.7.2012?