Kto má svadbu 21.7.2012?

20. júl 2012500

Kto ma svadbu 21.7.2012?

• Dufam ze ja 🙂 ale este nemame potvrdene miesto, rozhodli sme sa len nedavno, tak verim, ze to stihneme zariadit.. A kedze by sme to chceli pod stanom, tak dufam, ze bude pekne pocasie 🙂

• @mizela  fuuuha.. tak mas moj obdiv.. lebo my mame svadbu o tyzden neskor, uz mam kopec veci,ale aj tak mam pocit, ze mi este kopec veci chyba a pridem na to zrovna v den svadby 🤔 😬 😃 😃

• aj ja mám tento termín svadby 🙂

• Sponzor fóra
  • aj my mame tento termín 😃

• No super 🙂 a mate uz vsetko?

• @katmi  vela veci mi odporucili znami (vino, hudba, kolace) a kamaratky mi tiez pomozu (fotografka, vizazistka, svadobne oznamenia, program pre hosti) najtazsie vidim asi topanky 🙂 s cim mas skusenost, ze je detail, ktory ale nehodno opomenut?

• aj ja🙂

• Čaute kočky. Aj ja mám tento termín. Nechytá vás ešte panika že už je to za dverami?

• ja mam svadbu 20.4. a na paniku nemam cas 😃

• mna panika teda chyta 🙂

• aj ja mam ten termin 😉 mame uz cca skoro vsetko 🙂 ale aj tam ma este na posledne veci chyta panika 😃

• Dufam ze na nic sa nezabudne 😐 ,a vsetko prebehne ako ma 🙂 Uz sa nam to dievcence krati 🙂

• luisinkax a Ty si tiez s Ke? 🙂

• ahojte, je to aj nas termin 🙂
    mna uz pomaly zacina chytat panika, lebo toho treba este vela postihat a popri tom by som chcela aj zostatnicovat

• @wick  anooo, ale zijem v zahranici 😉 ty si odkial?

• Sponzor fóra
  • luisinkax ja som zo stareho mesta,ale teraz byvam na terase 🙂a ty?

• @wick   z kvp a byvam v dubline 😉 kde budes mat svadbicku???

• luisinkax svadba bude tu na terase v restauracii Cassovia tak pre cca 40ludi 🙂 a ty kde budes mat svadbu?v dubline mam kopec kamaratok .... 🙂

• @wick  anooo? tak to sa mozno niekedy stretneme bud tu alebo v ke 😉 my budeme mat v hoteli maraton a tiez len taku malicku medzi 30-40 cca 🙂

• Ahojte a jaaa mam v tento den narodeniny chi.

• luisinkax,na kvp mi byva aj svagrinka 🙂Ke je jedna velka dedina 😃 a urcite sa mozme stretnut 🙂a ako sisi to vsetko vybavovala z dublinu?

• AJ my máme tento termín a dozvedeli sme sa ho dnes, čiže vybavené nemáme nič 😃 ale pohoda 😎

• @natia  tiez si myslim, ze pohoda 🙂 zacni miestom, hudba potom saty a vsetko ostatne sa da velmi rychlo.. ja mam zatial vlastne len miesto a hudbu 🙂 a kopec napadov.. Vela stastia.

• @mizela  ďakujem...šaty kúpim z druhej ruky, miesto máme, čas máme, svadobných hostí bude 10, čiže fakt pohoda 🙂

• @wick  no to hej 😃 tak da sa vies, cez emaily, telefon, mamicka mi velmi pomaha, a zvysok sme chodili domov kedy sme mohli tak kazde 2, 3 - 4 mesiace od kedy sme sa rozhodli 😃 ale pravdu povediac neviem ci by som sa do toho dala este raz keby som vedela kolko papierovaciek a vsetkeho je kolo toho 😃

• @luisnkax  no tak tomu verim no ale si sikovna si tak na dialku vsetko vybavovat 🙂este ze ti mamka pomahala 🙂a co uz mate uplne vsetko?

• @wick  no teoreticky ano, uz to len podotahovat a este akurat cakame na papiere od farara odtial aby dorazili do kosic a tak 😉 a vy ste na tom ako?

• @luisinkax  my uz v podstate mame taktiez skoro vsetko uz len take ze teraz svadobne oznamenie vyberam a este mame djovi dat vediet aku piesen na prvy manzelsky tanec no mna zatial nic neoslovilo tak fakt neviem😞Nevies nieco poradit?🙂

• @wick  tak my nemame take tradicne pesnicky vobec, akurat jak sme boli teraz na svk tak sme boli u dja a dala som mu zoznam tak len pozeral 😃 na prvy tanec mame pomalu verziu pesnicky We found love od Rihanny 😉
    daj potom vediet co vyberiete 😵

• @luisinkax  dam vediet urcite 🙂a svadobne oznamia posielate teraz v maji ci az v juni?

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    0903 591 415
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov