Mám svadbu v novemberi 2008. Ešte niekto?
- Sponzor fóra
baby tak vam zavidim tie tradicne velke svadby ja viem ze je to kopa zbytocne vyhodenych penazi ale proste je to len raz v zivote moj priatel je rozvedeny a teraz v podstate sa budeme brat len kvoli nasmu babatku, ktore cakam... a cele je to strasne na rychlo a asi budeme mat na svadbe spolu 12 ludi ...
27. okt 2008hankahj my budeme mat svadbu doma,a viem ze robime dobre,naco vyhodit tolko penazi v dnesnom dobe,dobre su ludia ktori si to mozu dovolit,ale my si tie peniaze investujeme do niecoho ineho. Viem ze je to raz v zivote ale aj tak.Ja viem, o com pisem,ja som raz bola vydata a mala som fakt velku svadbu a teraz co mam s toho?A teraz to bude omnoho lepsie a aj krajsie,budeme mat iba tych najdolezitejsich ludi.Napriklad aj vcera u nas bola jedna osoba s ktorou sme sa tak zabavili,ze fakt bolo super, a ja fakt nepotrebujem mat na svadbe 90 ludi . Aj mala svadba moze byt dobra este lepsia ako velka.
27. okt 2008ahojte - no čo sa týka veľkých svadieb - úplne s vami súhlasím, my sme pôvodne tiež chceli malú 20 ľudí, no nejak sa to vyšplhalo na 50 - celkom sa aj teším, bude to naša prvá svadba, ale za tie peniažky, čo sme do toho dali - sme mohli mať v našom novom bytíku zariadenú celú detskú izbičku ....
ale čo už narobíme, keď to je rozbehnuté - tak sa majte pekne a užite si svadbu - je to o tom stretnúť tých ozajstných priateľov a ľudí, na ktorých vám záleží, nie? tak papapap
28. okt 2008vi3ka - ahoj - no teda - uteká to ako voda, začínam mať čudné pocity v brušku - a teraz neviem, či sú to prvé pohyby nášho bábätka, alebo tá nervozita zo svadby
... no my sme si dali sobáš na 16.00 - takže pôjdeme z kostola už po tme - no romantika
len dúfam, že nebude pršať. Máte veľkú svadbu? a už máš všetko nachystané?
28. okt 2008- Sponzor fóra
Jednoznacne ruze maslovej farby + tmavoruzove ruze,ale este sa musim dohodnut s kvetinarkou.Uz sa nam to naozaj velmi rychlo krati,uz mam aj nervy aj ked to bude druha svadba,uzivam si to uplne inak-je to velmi krasny pocit
28. okt 2008my máme z bieleho zlata - moja polovička má celú - hladkú a ja mám v strede zirkony - po celej obrúčke.... vybrala som si ich už pred dvoma rokmi, keď sme začali plánovať svadbu, a ostalo mi to. Takže som tiež spokojná.... mamka nebola moc spokojná, ale ako píšeš - hlavne, že sme my spokojní.
28. okt 2008
caute baby
(aj bude prekvapenie pre zenicha
) ale nemozem napisat ake keby si to nahodou cital
vyzdoba tiez zajednana, make-up & uces vyskusany (som sa ani nespoznala
), pozvanky rozoslane, menovky vytlacene, DJ vyzera byt sympatak... len stale rozmyslam co sme este zabudli
tak som stravila par dni na slovensku, vsetko je vybavene, tortu&zakusky mame, saty sadli ako uliate
ozaj... ake planujete zvyky?
budete niektora robit aj cepcenie? ja staaale neviem....