Naša svadba 23.6.2012. Máte rovnaký dátum?

Dievcata, ktore mate tento spolocny datum svadby :-) , co vsetko mate uz zajednane a nachystane?
Odpovedať
1
2
my máme sálu a kapelu :)
Odpovedať
Nic, okrem saly a stale sa mi do nicoho nechce, casu dost :) Aha, vcera sme dostali krizik, tak to je tak vsetko :)
Odpovedať
zuzx, a odkiaľ a aký máte krížik?
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj mame rovnaky datum :O)zatial mame iba salu.
Odpovedať
@buvadlo13 no my sme dostali od svokrovcov, boli na dovolenke vo svatej zemi, takze mame taky krasny priamo z jeruzalema. Velmi som sa mu potesila, je z takeho krasneho dreva a na kazdom konci je nieco typicke - na jednom je hlina odtial, v dalsom susena oliva alebo listy z olivy, v tretom je akysi typicky olej v krystalickej forme a v poslednom su nejake kamienky. Velmi pekny je :)
Odpovedať
Profilova fotka
no dievcata...aj ja by som velmi velmi chcela tento datum svadby, dufam, ze sa mi aj podari :)))...lebo termin mam, ale nemame salu...takze dufam, ze ked najdem salu, tak ten termin bude volny :-) ...tak ja mam svadibnu agentku, ktora sa mi postara o vela veci :)))...
Odpovedať
ja sa pridavam ku datumiku. dievcene preco tento datum?? je nejak s vami spaty?? mi mame vybavene zatial salu, kostol a fotografa. v najblizsej dobe by som chcela vybavit hudbu a kameru. na ostatne mam asi este cas , staci nabuduci rok to riesit. kocky kedy idete obzerat saty?? mne vravia ze by sa patrilo uz teraz pobehat salony :-D
Odpovedať
Profilova fotka
My mame tiez tento termin a to z toho dovodu, ze 2 dni pred tym mame 10-te vyrocie chodenia a najblizsia sobota padla na 23-ho. Mame zatial iba miestnosť: Hotel Baronka - Raca, fotografa -Tomas Zahumensky, vizazista - Boris Bordacs, za fararom mame ist s priatelom tak v polke januara, ako mi farar pisal. Preto tak skoro lebo priatel nie je ani pokrsteny.
Odpovedať
Profilova fotka
čaute :) už druhá skupina s týmto dátumom, ale tu vás je teda viac. ja mám zatiaľ kostol a sálu. práve vybavujem DJ-a a fotografa a aj koláče a kvety - ale tie dve posledné zatiaľ len tak zbežne. @bimbo84 - oooch, takže ty si tá, ktorá si mi "prebrala" Tomáša Záhumenského :))) fakt ti ho závidím (v dobrom), je geniálny!!! žiadny fotograf ma nezaujal tak ako on. mali by ho naklonovať ;) ...a vlastne ešte šaty som už začala riešiť - teda bola som si ich zopár vyskúšať. prečo ten dátum? mmm, môj snúbenec hrá futbal a aj viacero jeho kamarátov a dal mi na výber buď 23. alebo 30. júna :) romantické...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte. Pridávam sa k tomuto dátumu ;-) Prečo práve tento dátum? To je dlhá hystoria...pôvodne sme mali mať 16.6.2012, ale vacsina sál, čo sa mi ľúbili už boli obsadené, tak potom sme vybrali 30.6.2012, ešte k tomu má náš synček v tento deň 2 roky, ale ja som poverčivá na čísla a mne sa ten dátum nepáčil, tak to tak asi malo byť, že 23.6.2012 a ešte k tomu mali volnu sálu tam, kde sa mi to najviac páčilo, ale nevolala som tam, že tam to bude asi moc drahé, ale bola som milo prekvapená :-) A už som z tých dátumov bola taká zblbnutá a nerozhodná, ze jedna naša dobrá známa je numerologička a tá mi poradila hneď tento dátum, vraj je z tých troch najlepší...súčet čísiel je 7 a že to je moc dobré číslo, čo sa týka svadby a života po nej. :-) A čo máme vybavené? Kostol, sálu, starejšího, hudbu, zakusky a torty 8-) Svadba bude v Trenčíne.
Odpovedať
Tak oprasim aj tuto temu, mame to uz za par tyzdnov :)
Odpovedať
Profilova fotka
my máme preto dátum 23.06., lebo 23 je moje stastne cislo a vzdy som sa chcela vydavat v lete...a ked sme hladali leto a cislo 23, tak nam vyslo 23.06. :-D a este vacsia sranda je ta, ze je mam 22.6. meniny a 24.6. narodeniny...teraz budem mat presne medzi nimi svadbu :-D ...teda budem sa vydavat ako 26 rocna a popolnoci ako mlada pani, uz budem 27 rocna :-) a to som sa stale hnevala, ze mam meniny a narodeniny pokope a teraz tam budem este mat aj vyrocie svadby :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
@paulita23 tak toto je aka parada :) To mas teda super :) My mame na svadbe tiez kopec oslav, ale teda nie az taketo ako ty :-D Ale vela hosti bude mat v tom case narodeniny, meniny, vyrocia svadby a take :) No ale ze rovno nevesta :) Dobre nacasovanie :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tiež sa pridávam aj do tej druhej skupiny ;-) A prečo tento dátum? Pôvodne sme chceli mať svadbu vonku a 21. júna je letný slnovrat a začínajú dni keď vonku vidno do neskorých večerných hodín a najbližšia sobota vychádza na 23 tak asi preto. No neskôr sme zisťovali ceny party stanov a bohužiaľ je to strašne drahé, tak sme si zarezervovali sálu ale dátum sme už nechali, možno nám to nakoniec prinesie šťastie ;-) Tak teda máme sálu, kapelu, kameramana a fotografa, vybavenú matriku, vybratú cukrárku aj kvetinárku. A ako ste na tom vy?
Odpovedať
My mame nic, iba salu rezervovanu a navleky na stolicky, ktore si tam budem davat sama, kedze ma nastvali tam kde budeme mat svadbu...Kameramana mat nebudeme, fotografa nam asi bude robit kamarat co sa venuje profi foteniu, aj ked mne profi fotky nic nehovoria a nechapem ako niekto moze dat take prachy za fotografa, ja nevidim nic vynimocne na fotkach ani od zitnanskej, ktoru tu tolko vychvaluju...a DJ nam bude robit tiez kamarat, ktory sa tomu kedysi venoval, ale uz to nerobi, lebo nema cas, ale tak nam zahra ako kamosom. A asi tento tyzden si idem objednat svadobne saty, tieto: http://www.dhgate.com/wg-028-elegant-... Neviete nahodou ako je to s clom a tak?
Odpovedať
Ale tak zas ja nestresujem a nesaliem, nic neriesim. Oznamka si budem robit sama, menovky chcem urobit sama - take tie cokoladky. Aj pierka si budem robit sama. Vyzdobu chcem bielozelenu, teda taku bledunkozelenu a ako kvety do vyzdoby dam polne slnecnice, ktorych by v tom case mali byt plne polia, milujem ich. Vyzdobu na auto si chcem tiez urobit sama. Uvidim ake saty mi pridu a az potom podla toho budem vymyslat uces a topanky aj kyticu, ale chcem si k nim objednat taky ten dlhy spanielsky zavoj. A manzelovi tiez oblek budem kupovat az ked saty pridu. Popolnocne saty nechcem, chcem do rana ostat v svadobnych. Kadernicka uz vie o svadbe, nemam zajednanu, ale tak ta mi nepovie ze nie a ostatne ma cas. Mna viacej ako cela svadba trapi svadobna cesta. Chystame sa na maltu a akurat dnes som pozerala letenky a ubytovanie, my chodievame zasadne na vlastnu past. Celkova cena je zvycajne tolko, co zacinaju ceny za osobu do rovnakej destinacie cez cestovku...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzx no tak co uz teda, tak to vyslo :-D ...ako svadba mala byt uz minule leto, len sme to akosi nestihali :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzx velmi krááááásne saty :-)
Odpovedať
@paulita23 dakujem, len sa bojim aby prisli take ako su na obrazku. Ja ich teda objednam v bielom. Ale stale si hovorim, ze za tu cenu (nejakych 100 eur aj s postovnym) to stoji za ten risk, su tak jednoduche, ze snad na nich nie je co pokazit...
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzx perfektná cena :-)....neboj, budu uzasne :-)...a to kde si si ich objednala??
Odpovedať
@paulita23 este som ich neobjednala, len som pre ne na 90% rozhodnuta. Asi ich objedname tento tyzden ked budeme mat cas s maminou. A chcem ich objednat priamo z tej stranky co som sem dala, z dhgate.com. Miery si mozem zadat vlastne, cize budu ich sit priamo na mna. Ale akurat bozeram na tidebuy.com a tam maju tiez uzasne zlavy v tomto case a kopec nadhernych siat, tak este porozmyslam. Ale kazdy den sa na ne pozeram a uistujem sa ze krajsie uz nenajdem. Bola som aj v salonoch pozriet, ale nieco hrozne, v takomto style vobec nic, to na mna pozerali ako puk vsade, ze co to chcem. Tak idem na to takto, prinajhorsom nejake v salone zozeniem vzdy, aj ked budu skarede, ale zozeniem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzx tak mas odvahu si takto objednat saty :-)
Odpovedať
@paulita23 co mi ine ostava :) Fakt som zhodnotila, ze kedze v salonoch nic nie je, asi nebude ina moznost. A na druhej strane, do svadby je este skoro 6 mesiacov, saty by som tu mala mat koncom februara, takze casu dost este potom :) A ty uz mas vybrane?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzx no ja mam viac - menej vybrane...mam vybrane 4 kusy siat, ktore by som chcela, aby mi niekto poradil, ze ktore :-D...ale z nich sa mi jedny pacia najviac, takze asi uz aj mam vybrate ;-)
Odpovedať
@paulita23 a v akom style? Nasla si v salone?
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzx no taky korzetovy vrch so svarovskymi krystalikmi a spodok je krasne nariaseny :-)...a mam ich z 1 salona, ten vlastni jedna nasa znama, ta nam bude fakticky robit celu svadbu :-)
Odpovedať
@paulita23 cize siroka sukna? :) Nemas niekde fotku? Alebo link? Ja som praveze siroke nechcela a bol to velky problem najst take nieco, vlastne som nic take ani nenasla... A ake su u vas ceny za pozicanie?
Odpovedať
Profilova fotka
oni nie su siroke :-)...su siroke podla toho aku si zvolim spodnicku siroku :-D...no ja som bola len v tom 1 salone a hned sa mi tam zapacili, tak nikam inam nejdem...bude ma to stat 300 € a v cene mam - poziacanie mojich svadobnych siat, svadobneho ludoveho kroja, popolnocnych siat, dalej licenie a nechty + pre zenicha vesta, kosela, manzety, kravata, opasok (fakticky musi mat len sako a nohavice :-D ) a taktiez svadobny kroj....takze toto vsetko je v cene :-)
Odpovedať
@paulita23 tak to je uplna parada....
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzx dakujem :-)....a zaroven sa ta chcem spytat, ci uz mas fotografa aj kameramana??...ci je to dobry napad mat obidvoch...lebo som pocula 1 nazor, ze lepsie mat len 1, lebo sa pletu popod nohy, jeden druhemu zavadza...a 2. nazor, ze neoplati sa setrit pri tomto, ze mas mat fotografa aj kameramana...tak ako teda?? :-S
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?