Nevesty júl 2017
@andrejkatomas pekný dátum aj ja som ho chcela ale už bol obsadený
14. jan 2017- Sponzor fóra
My máme termín 8.7. o 15,00. A teda ako sa mi nic nechcelo, tak sa začínam rozbiehať.
Svadbu máme v Chateau Krakovany a sobáš tam na nádvorí. Zatiaľ máme priestory, matriku, fotografa, kameramana, DJ-ja, vizážistku, cukrárku a pár oznámení vyrobených. Nejaké sme už aj rozdali
Najväčsí problém vidím v šatách
Nielen že sa mi nejak žiadne nepáčia a nemám ani predstavu, v čom by som sa chcela vydávať, ale vôbec sa mi nechce do salónov
Asi pôjdem v župane.
15. jan 2017Ahojte milé budúce nevesty
My máme termín 1.7. Matrika aj sobášiaci sú vybavení, svadbu budeme mať na Zvolenskom zámku - cirkevný obrad. Taktiež máme zajednaný penzión a reštauráciu, obrúčky, zoznam hostí, kaderníčku, kvetinárku a kozmetičku tiež. Fotograf je snúbencov otec, ale ešte zháňame niekoho ďalšieho. Kameramana nebudeme mať. Od včera mám svoje vysnívané šaty a lodičky
Oznámenia a pierka máme už tiež vybraté, ale ešte ich treba objednať. O výzdobu sa nám stará penzión, ktorý nám vo všetkom vyjde v ústrety. Jediné čo ešte hľadám je cukrárka.
15. jan 2017my mame 7.7.2017 v penzióne TERASA na Zemplínskej šírave. Obrad bude vonku
Máme vybavené a vymyslené už skoro všetko
svadobky, popolnoci oblečko sa už začína šiť. Ešte potrebujem lodičky objednať.. a oznámenia nám bude robiť kamarát, takže čoskoro už aj to začnem riešiť .. chcem pozývať ľudí v apríli, pretože v máji odovzdávam bakalárku a v júni štátnicujem. Ja už sa neviem dočkať, vy tiež ???
15. jan 2017@veronickaaa23 ja tiež odovzdávam bakalárku v máji - preto tie prípravy chceme vyriešiť čo najskôr,aby som sa mohla plne sústrediť na štátnice
15. jan 2017@tana_svorka ano, ja to tak tiež riešim
preto aj s krajčirkou som sa dohodla, že saty poriesime po plesovej sezone medzi velkonocnymi sviatkami.. dosť budem v strese zo školy tak nechcem do toho miešať aj svadbu
15. jan 2017@tana_svorka
@veronickaaa23 tiez ma caka bakalarka v aprili a statnice 😣 Snad nam to nepokazi pripravy 😉15. jan 2017@mery177 takk super aj vám sa to črtá pomaličky, a kedy mate termin? Som si ani nevšímla? A veru aj my to máme na záhrade aj obrad, sranda, že nás tu he viac takych, ale taký termín svadby si to aj pýta
pekné prípravy ešte želám, nech vam to vyjde podľa predstáv
15. jan 2017@kejtinka nie zlý nápad ten župan
ale neboj skúšanie šiat a hľadanie tých pravých si užiješ
@tana_svorka jéééé tak som si tu našla aj krajanku
@veronickaaa23 tak to sme na tom podobne ja síce len bakalárčim ale tiež ma čaká odovzdanie práce a skúšky
@veronickaaa23
@kejtinka zdá sa ťe šokolopovinných je nás tu viac
@mishelka111 my máme termín 15.7. snažím sa to ukecať na 14 ale nechce mi to drahý dovoliťa dakujem pekne aj vám nech vyjde všetko podľa predstáv
16. jan 2017@mery177 tak velmi sa tešim na svadbu ale zaroveň nechcem aby prišiel maj a jun lebo bude to naročne
16. jan 2017@mery177 no vidíš, aký je svet malý
17. jan 2017@mery177 pre mňa dátum nebol dôležitý, ale nakoniec som rada že je taky "pekný"
28. jan 2017
Nenašli ste čo ste hľadali?
FOTO - VIDEO - FOTOBOX - FOTOKARAVAN
Kreatívny svadobný príbeh si zapamätáte!
@mishelka111 wow ty si šikovná
no mi máme záhradnú svadbu čiže miesto, penzion - ubytovanie, zajednaný kostol, fotograf, akurát pracujem na DJ, mám kaderníčku aj vizážistku, mám šaty, družičky tiež mám, máme zoznam hostí, kameramana nebudeme mať, a tiež by som chcela ísť na výstavu
obrúčky sme dostali od starých rodičov a dáme si ich prerobiť podľa nás u zlatníka .... inak asi všetko zatiaľ