♥Nevesty okolie TO,BN,PE,TN v roku 2015♥

19. sep 2015300

Nevestičky pridajte sa, možno si vieme navzájom pomôcť a poradiť! 🙂 Každá tvorivá ochotná duša sa ráta.... Teším sa! Už sme sa tu našli dve...tak hľadáme ďalšie šikulky 🙂 možno si vieme pomôcť aj s výzdobou alebo inými typmi! Tešííííííím sa na Vásss

• Ahojte ! 🙂 tak sa pridávam 🙂 Ja som z BN a na silvestra po polnoci,na naše výročie sme sa zasnúbili 🙂 ináč máme krásne dátumčeky na soboty 🙂 6.6 , 8.8, 10.10 ,12.12 neviem sa rozhodnúť 😉 poradíte?

• Ahojte 🙂 My máme 8.8.2015 v TN 🙂

• @niky21   skvelé tak už sme 3 🙂 a gratulujem k uspešnému začiatku roka....no ja keby som sa mala ted rozhodovať dala by som si svadbu v zime! lebo vraj aj co sa týka fotografovania najkrajsie fotky vraj vniknu práve pri tomto svetle a v atmosfére zimy 🙂 alebo potom 6.6...aj moji rodiacia tak mali a su uz stastne spolu 27 rokv..takze overený dátum 😃.... ja mám dátum 4.7.2015 ziadna symbolika....ale od zásnub to je do roka a do dňa...aj vies v akom štýle by sa mala niesť približne tvoja svadba? 🙂

• Sponzor fóra
  • @zuzkaferko   jééj ja sa teším uz sme 4 🙂 ja budem mat tiez pri TN... to by bolo skvelé ze by sme si navzájom pomôcť
    a štýl svadby už más premyslený? 🙂

• @megyyy  nooo ešte ani neviem 🙂 máme sálu vo Fatime, máme farára a kostol na Juhu, máme starejšieho, a to je asi všetko 🙂 akurát riešim cukrárku, zákusky a torty, a neviem o nikom. ani šaty ešte nemám 🙂 a ty ako?

• @zuzkaferko   no ja tiež ešte nemám šaty ani zakusky ani tortu..len približné predstavy.... velmi som to chcela mat v nejakej krásnej stodole....ale tu v blízkosti nic schopné nieje resp nasla som jednu ale nieje tam ziadna kuchyna, alebo restika...takze problem by bol s jedlom.....a kedze nás bude do 120 ludí,,,tak som hladala nejaké velké najmenej komunizmom poznačené sály :/ ....Takže bude to v Trenčianských Stankovciach... https://www.google.sk/search?q=bohemian+wedding+decoration+ideas&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=CkepVLDBCaX5ywPHm4CABQ&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1366&bih=634 a toto je štýl v akej by sa mohla svadba niesť...🙂

• Ahojte... 🙂 aj ja mam tento rok svadbu 29.8. v Trenčíne a oslavu mam v piano clube... 🙂

• @fcielkamaya  aj už vieš približný koncept? štýl? tému?🙂

• Vôbec 😃 ale tak mam predstavu vo výzdobe ako by to malo vyzerať... mám už fotografa, kameramana, starejšiho, kapelu a Dj... inak ešte vôbec nič... vy ste ako na tom?

• Ahojte ja mám 11.9, tiež sme pozerali vhodné miesto pre cca 100 ľudí. No zarezervovali sme KD v Mníchovej Lehote. takže mám sálu, catering, foto, DJ, kapela, cukrára. a premýšlam o téme, farbe a detailoch 🙂

• Ďakujeme 🙂 Kočky to už máte toľko vybaveného? Ja ešte ani dátum. Snúbenec by chcel 8.8 2015 ale ja sa bojím toho tepla,alebo búrky z tepla 😃 Mne sa pozdáva september. Čo myslíte ? Ja by som chcela klasickú svadbu , nič extra 😉

• ahoj dievcata, tak aj my chystame svadbu, ale este nic nemame, dokonca ani datum a tesi ma ze nie som sama niky21 😉 ale planujeme september a bude to niekde v okoli NM - PN,

• 26.9. Partizánske 🙂 zatiaľ máme kostol, hostinu, foto a kamera a DJ 🙂

• a uz mate saty alebo aspon predstavu? ja mam pocit ze sa mi ziadne nehodia 😃 😃 😃 asi ziadna svadba nebude 😃 inak ak ste uz nejake skusali, co si tak najviac vsimate na nich? dajte tipy 🙂

• Ahojte, som trencanka a mame svadbu 4.jula. Nemame toho vela, ale nejak nas to nehneva. Mam rezervovane saty, mame salu, fotografa. Do 2tyzdnov planujeme vybrat kameramana a ist na faru. Velmi sa na nasu svadbu tesime🙂

• Sponzor fóra
  • holky túto tému som založila, na základe toho že som chcela spoznať nevesty z okolia a aby sme si "možno" navzájom pomohli,,teda samozrejme je to dobrovolné 🙂 Takto som tu uz nasla jednu nevestičku z Pe s podobným štýlom čo sa výzdoby týka...(nejde o konkretnu vyzdobu ale skor nieco univerzálne)....ako su svietničky alebo nejaké pekné veci do sladkého baru alebo dekorácii alebo pomoc pri výzdobe....proste ja pomožem nezištne tebe a ty zas pak mne 🙂 No a kedze sme už dve bolo by skvelé nájsť este aspon 2 takéto ochotné holky 🙂 ja som výtvarníčka ....(napr. nemam problem ZADARA namalovať svadobný strom alebo hoc čo, čo je v mojích silách ....nestratím sa ani v grafike ci v kvetonových dekoráciach,alebo venček na odčepčenie... )...takže aby sa vedelo o čo tu vlastne šlo 🙂 POMOCT SI NAVZAJOM
    @nevesticka_mary  
    @zuzkaferko  
    @monka635  
    @lenulka747  
    @zuzkaferko

• Ja som na tvorive dielne ako napr. pierka, svietniky alebo aj jednoduche swarovski sperky alebo bizu 🙂

• @monka635   ja tiež svietničky, výzdoba, pierka...
    baby, potrebujem ale poradiť nejakú cukrárku - pre zákusky a slané z okolia PE?

• @salsape  na Krásnom Andrea Jakubíková alebo Maťavkovci Chynorany ... bližšie info v IP 🙂

• @monka635   daj, prosím, bližšie info. ďakujem

• @salsape  
    Ahoj, odporucam ti cukrar.vyrobu Alena Majercikova v PE, skus ochutnat zakusky v predajni ,,na ostrove,, v PE. Vynikajuce 😉

• kde presne "na ostrove" ich nájdem? ďakujem

• Neviem presne adresu teraz, ale ked pojdes smerom od kina na luhy peso, su tam 2 vysoke cinzaky spojene a vedla nizka budova, kde je zelovoc, predajna vin, kedysi nabytok, kadernictvo, textil..tak tam..maju reklamu na dverach..t.c. na majitelku ak pomoze: 0911996234

• ja mam 29.8.2015

• My mame 26.9. V kostole na Juhu a potom hostinu v dubnici..takze mame farara aj miesto,zakusky hudbu aj fotografa..mam zajednane saty ale som zufala z vyzdoby..chcela by som mint aale neviem ci som si nenalozlila moc 😉

• @perlycka  jej, to máte týždeň pred nami. a kde máte...?

• @mayrush  ahojky prosim ta myslis na Juhu v TN? Lebo my mame 8.8. ma Juhu. Chcela by som sa len spytat par veci ohladom kostola, lebo nejako sa nevieme stretnut s fararom a od dnes ma volno 😞

• my mame 10.10.2015 v Bojniciach - ja som z Topolcian 🙂

• My máme až 2016 🙂 Ale som z TO

• My máme svadbu v Trenčíne 31.10.2015. Obrad farský kostol pod hradom, hostina: reštaurácia Fatima 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    0903 591 415
    Ponúkam Vám svoje foto služby na Vašej svadbe. Pozrite si moje portfólio.

Mojím cieľom je, aby ste sa pri fotení cítili príjemne, pretože len tak dokážu vzniknúť fotografie, z ktorých cítiť prirodzenosť, lásku a radosť.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov