Nevesty z Popradu a Kežmarku
- PRO
@stanka1717 Ak hľadáš fotografa, pozri si moj profil, na mojej web stranke najdes aj cennik
4. sep 2012 - Sponzor fóra
@stanka1717 ahoj mi budeme mať bitmapix. Je z Bardejova ale nemá problém prísť aj sem do KK. Cenovo je na tom dobre. Zabezpečuje fotografa aj kameramana.
7. sep 2012@stanka1717 Ondrej Pitonak
7. sep 2012@lentilka21 máš už objednanu svadbu chod do reduty v Poprade neolutuješ!!!
3. okt 2012@palko_vladka ahojky v Kezmarku je super kadernik jediny a najlepsi vola sa Mario .......... vygoogluj si Salon M
3. okt 2012@irin12 ďakujem za typ....už mi ho jedna babena včera spomínala odtial... a je naozaj dobrý? či mám radsej zbehnuť do Popradu???
4. okt 2012@palko_vladka je perfektny aj mne robil sv. uces a svagrine
4. okt 2012@irin12 a odkiaľ sú skokanovci.Ja jedných poznám.
20. jan 2013- Sponzor fóra
@emperor666 ja doporucujem kadernicku Katku z K&E hari oproti pizzerii Bike pod nemocnicou... Velmi sikovna baba...
22. aug 2013Ahojte babenky
...mozete mi poradit so salou pre cca 100 ludi?nieco pekne, rozmyslam nad hotelom Agro vo Velkej Lomnici, len neviem ci je dostatocne velky parket. V nasich rodinach ludia radi tancuju
...Matejovce velmi nechceme...prosim poradte...ale aby aj cenovo to nebolo to najdrahsie...dakujem
28. aug 2013@lulula4444 Ahoj, ja mam Spolcentrum Svit, ak Ti to nie je ďaleko. Cenovo sú podľa mňa v poriadku, parket je obrovský, trošku ťažšia komunikácia je s nimi, ale to tiež len vtedy, ak im to dovolíš
Nádhernú sálu majú aj v Ružbachoch, tzv. Biely dom, pre nás ďaleko, ale nádherné. Potom je tuším niečo v Belej, nejaký Mlyn či čo, neviem, ako sa to presne volá.
28. aug 2013@stanka1717 skus pozriet www.vlnkafoto.sk Neolutujes!!!
28. aug 2013@lulula4444 ahojky..my sme tiez mali 100 ludi a mali sme to v Redute v Poprade..Vybrali sme si to hlavne preto, ze tam nie su ziadne stlpy a vsetci ludia na seba vidia a hlavne sa nemusis starat o vyzdobu, pretoze vsetko ti urobia..len neviem ako je to tento rok s cenami..treba tam zajst a kuk..inak neskutocni ludia a jedlo - budete sa oblizovat
28. aug 2013@jjkoala ďakujem ti, ja už mám aj po svadbe
29. aug 2013Dakujem baby..rozmyslala som aj nad tym Spolcentrom vo Svite,ale tiez tam maju uz len par volnych terminov. Ide o to,ze som v zahranici,pridem domov tak o 3 tyzdne,tak pobeham,kde sa da,len ma to hneva,ze vsade uz poobsadzovane terminy,ktore sme chceli...tak dufam,ze nieco vhodne pre nas najdeme...este raz dakujem
30. aug 2013@lulula4444 ahoj, ked to nie je pre vas daleko, tak aj vo Svabovciach je pekna sala, pre tych 100 ludi...
30. aug 2013ahoj, ja sa stanem nevestickou o dva tyzdne, moj kadernik bude marcel rabatin, jak je vchod do fertexu, na prvom poschodi ma salon, som s nim spokojna uz vela rokov, aj kamosky, co som k nemu poslala na uces spolocensky alebo na zmenu strihu, tak boli spokojne, takze som si ho rezervovala ja uz pred rokom pre istotu
))
co sa tyka saly, tak reduta, matejovce mozem len odporucit, ak mate vela ludi30. aug 2013Ahojte
..dakujem za tipy...terus00 -o Svabovciach som este nepocula,ale dobre vediet,ze su aj ine moznosti. Myslim,ze to nie je az tak daleko
...jabuducanevesta - hej viem,ze Matejovce a Reduta su velke saly,len moj nastavajuci nechce mat v Matejovciach a o Redute som pocula,ze to maju na vysokej urovni,cize aj cenovo to je vyssie,co nam nevyhovuje...
31. aug 2013@bety205 ahoj ... chcem sa ta opýtať, kde v Belej budete mať svadbu?
v Mlyne alebo v Kúpeloch?
8. okt 2013@7lenuska77 ahoj v kupeloch
Preco sa pytas??
8. okt 2013@bety205 aj mym máme v Kúpeloch ...30. augusta
9. okt 2013@7lenuska77 hej no vidis super
9. okt 2013
@lentilka21 Hotel Lesna Stara Lesna