Nevesty z Popradu a Kežmarku
@12lucinka12 My s priatelom sme sa boli pozrieť v Redute Poprad a veľmi sa nám tam páčilo aj prístup majitelky krásne priestory a počuli sme že je tam velmi dobrá kuchyna aký máte názor žienky?
19. feb 2012- Sponzor fóra
@12etuska ahoj, tiez som uz na nu pocula chvaly
mohla by som ta poprosit o kontakt do IP? Dakujeem
20. feb 2012@12lucinka12 @lenlub1 my sme mali svadbu vo vagonke v PP a bolo super... jedlo vynikajuce a porcie dost velke aby sa najedol aj poriadny chlap ... skvely pristup pani majitelky, na vsetkom sa da dohodnut ... my sme boli naozaj spojokni
28. mar 2012- PRO
@haslerka91
@irin12
Ak by ste mali záujem, tak si pozrite našu tvorbu, a možno spolu niečo "vymyslime"4. apr 2012 Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
4. apr 2012- PRO
@irin12 ahoj pozri môj profil
4. apr 2012 - PRO
@karakula a čo tak ja? Pozri môj profil
4. apr 2012 @adinka080
@millerovci dajte mi cas na rozmyslenie4. apr 2012- Sponzor fóra
- PRO
@irin12 koľko len potrebuješ
5. apr 2012 - PRO
@irin12
Jasne, v pohode5. apr 2012 - PRO
@totty
...kazdy kto si tu robi reklamu sa musi tak trochu "vnucovat" a ukazat sa svetu... Len nerozumieme... Co ti vlastne vadi?!
5. apr 2012 - PRO
@irin12 ahoj, radšej si ho kúp v Poľsku ak máš možnosť. Cenovo sa tu požičanie vôbec neoplatí.
20. apr 2012 @adinka080 do Polska nestiham kedze zijem v zahranici, a chcem nieco pozicane
20. apr 2012@irin12 skús svadobný salón Ella v Sp. Belej, tam šijú bolerko na mieru, adresa ul. SNP 2361, 05901 Spišská Belá, Tel.: 0905 352 962
26. apr 2012Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
22. máj 2012Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
22. máj 2012
hivuska

Registrovala sa 30. januára 2011 na mojasvadba.sk. Pridala 1 príspevok.
* Nevie kedy bude svadba
hivuska ...aaaa reduta, môžem len smelo odporúčať, sami sme tu mali svadbu a bola fakt neuveriteľná, fantastická a nádherná. To prostredie je fakt v Poprade TOP pretože svadbu sme chystali rok dopredu a nič lepšie sme nenašli, ale nieje to len o priestore ale hlavne o ľuďoch. Sama som pracovala v gastronómií 5 rokov v zahraničí v špičkových zariadeniach, ale bola som milo prekvapená hlavne prístupom a komunikáciou. Nevestičky čokoľvek budete chcieť u manželov Vadelovcov ,, NO PROBLEM,, splnia vám aj nesplniteľné. A jedlo bolo úžasné fantastické no proste skvelé. Boli sme nadmieru spokojní a ešte raz VRELO ODPORUČAM ak chcete aby Váš deň bol jedinečný a aby ste si ho pamätali len v tom najlepšom a užili si ho