Nevesty z Popradu a Kežmarku
dominika tancosova je velmi dobra kadernicka...odporucam..ceny ma primerane a vzdy som bola spokojna aj s melirom aj s ostrihanim a aj ked ma cesala na svadbu priatelovej sesternice tak mi to vydrzalo celu noc a bolo to super.najdi si ju na fb podla mena a ona si ta prida..tam si mozes pozriet aj nejake foto co cesala ludi na rozne akcie.ma kadernictvo pri vikrikuno tel.cislo nemam aby som ti ho dala.
20. dec 2011@mojenko310585 napis prosim ta kontakt na toho kameramana a jeho pani manzelku na nastenku alebo mne do spravy.dost by mi to pomohlo.s priatelom sa chceme brat niekedy buduci rok ale zijeme v zahranici a tak hladam vsetko na nete.teraz ideme domov na vianoce a chceli by sme si vybavit co sa len bude dat.vopred dakujem za odpoved
20. dec 2011- Sponzor fóra
@vieruska25 hej ja viem ona je uzasna lubino tiez chce ju tak uvidime...za nou sa mame stavit po vianocia ch a este uvidime jak tie ostatne svadobky nam urobia ceny
a co s tym kvetinartvom? nakoniec to padlo?
20. dec 2011@marci1k tak toto by aj mna zaujimalo
...ked ti niekoho poradia, napis mi prosim
5. jan 2012@lenlub1 - ahoj, som strasne rada, ze si napisala prave toto o Atriu
my tam pravdepodobne budeme mat svadbu v septembri pre cca 110 ludi... chcela som sa spytat ci ti neprisla sala v atriu trosku zle riesena pre tak vela ludi.. na fotkach vyzera sala uzka a dlha a mam pocit, ze ludia vzadu by do predu nedovideli ...my sme sa tam este neboli pozriet, pretoze nie sme na Slovensku ale chystame sa.... budem rada ak odpises. dakujem
19. jan 2012Ahojte , Katarina884, samozrejme ti rozumiem, my sme taktiez vsetko vybavovali cez dovolenky lebo nezijeme na SR, vrelo odporucam p. Dutkovu z agentury Harlekyn....Je uzasna, ma fantasticky pristup a odbremeni Vas....konunikacia je bezchybna aj ked len cez email...my to ocenujeme...vrelo odporucame a cenovo je taktiez velmi dostupna ?) dlzim Vam palce, my mame svadbu 21.04.2012....
22. jan 2012- Sponzor fóra
@lenlub1 Ahoj uz vies predbeznu sumu v atriu zo vsetkym??? aj ja budem mat asi 80 ludi a hladam nejaku peknu salu a za normalnu cenu...diiiiiik Peta
6. feb 2012Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
13. feb 2012@mirka216 a aka je vasa cena za zahratie na svadbe??
13. feb 2012@janulik6 dakujem no uvazujem nad nim ma vtedy este volny termin a este nad Lubom pragerom. inak sa mi velmi paci, ze tam uz zrusili to podium.A hudbu budete mat zivu?
15. feb 2012ahojte baby som z popradu a snubenec je z hozelca budeme mat svadbu 14.7.2012 mam uz takmer vsetko pozariadovane no mam problem najst nejakeho fotografa...sme v zahranici a tak vsetko vybavujem len cez telefon a internet...prosim vas ak mate kontakty na nejakych fotografov prosim poslite mi ich do spravy...ani neviete ako mi tym pomozete..vopred dakujem
19. feb 2012@12lucinka12 ahoj my tam budeme mat tiez svadbu a vybrali sme si to preto lebo ked sme chodili po svadobnych agenturach tak nam odporucili prave vagonku.maju rozumnu cenu a vraj varia dobre takze dufam ze neklamali ale pocula som to od viacerych nezavezne tak to asi bude pravda
19. feb 2012@12etuska ahoj no ako sa pacila sala?
19. feb 2012- PRO
hivuska
Registrovala sa 30. januára 2011 na mojasvadba.sk. Pridala 1 príspevok.
* Nevie kedy bude svadba
hivuska ...aaaa reduta, môžem len smelo odporúčať, sami sme tu mali svadbu a bola fakt neuveriteľná, fantastická a nádherná. To prostredie je fakt v Poprade TOP pretože svadbu sme chystali rok dopredu a nič lepšie sme nenašli, ale nieje to len o priestore ale hlavne o ľuďoch. Sama som pracovala v gastronómií 5 rokov v zahraničí v špičkových zariadeniach, ale bola som milo prekvapená hlavne prístupom a komunikáciou. Nevestičky čokoľvek budete chcieť u manželov Vadelovcov ,, NO PROBLEM,, splnia vám aj nesplniteľné. A jedlo bolo úžasné fantastické no proste skvelé. Boli sme nadmieru spokojní a ešte raz VRELO ODPORUČAM ak chcete aby Váš deň bol jedinečný a aby ste si ho pamätali len v tom najlepšom a užili si ho19. feb 2012
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@wivienk ahojky....my máme 27.10.2012 o trošku neskôr než vy