a aj vy ste mali od tej "milej" pani doktorky...ktora sa urcite rozumie materstvu... tie vysvetlivky zenskeho hlienu pocas cyklu??? bleeeeeeee, mi bolo zle... :-p
to fakt bambulka? no neviem ci je to lepsie, ja som bola na operacii /zenske problemy/ a mam taku jazvu ako po cisaraku a poviem ti, ze ta bolest brrrrr :-(
ano, pokial chceme mat sobas v kostole tak na tieto ponaucenia treba ist... ale to som netusila ze budu take hrozne.. !!! ako keby sme zastali dobu niekde v stredoveku alebo ked upalovali carodejnice! horor!
hanka, vitaj v klube. ja sa toho tak strasne bojim az mam z toho fyzicke priznaky, nemozem dychat a podobne, takze u mna klasika nehrozi. nastastie manzel to plne chape a je ochotny aj pohnut zemegulou, len aby som rodila cisarskym, tak ako vsetky celebrity :-D ktore si to samozrejme zaplatia, aj ked oficialne sa to neda
no je to na gynekologovi, ci je ochotny ta vypocut. v kazdom pripade sa to robi, akurat ze musia oficialne udat dovod preco to tak muselo byt, aj ked nemuselo....
ja som sa nad porodom takto nezamyslala.... som presvedcena ze pri klasickom porode budem mat epidural - inac rodit nechcem! a ked by mal byt cisarsky, tak snad len v pripade komplikacii - co dufam nenastanu...
ved to je uplne jasne, ze idem z toho blvat....a este si dame aj nasadit dvojicky ako Lopezka a Julia Roberts, najlepsie hned chlapca a dievca aby to bolo naraz z krku,nie? :-) dnes sa da vsetko ;-)
no ja by som tam nechodila....ved v Biblii to nikde nie je napisane, tak nech uz sa konecne zacnu riadit tym co maju a nie tymito ich hovadinami, co si navymyslali, to je neskutocne.... ]-(
epiduralku ti musia dat v urciteom stadiu, ked to presvihnes - smola (sestranici sa to stalo...) a aj ked mas epiduralku tak ti to tam cele dolu potrha a koniec....nieeeeeee uz sa o tom nebavim...fuj :-p
ta panicka doktorka na ponauceni bola hrozna.... a navyse podla mna "to" v zivote nerobila, tak ako ked tvrdila ze vsetci z cirkvi si veci ako sex odriekaju kvoli Bohu! hHAHAAAAAAAAAAAA!! Hlavne ze najhlavnejsi fararko ma asi tri deti so svojimi sluzkami (sestrickami)... tak asi si aj ta pani doktorka cely zivo odriekala. tak neviem co nam ide vysvetlovat menstruacny, ovulacny cyklus a kadeco vratane zenskych hlienov!! tfuj!! to je otrasneee!!
lucia.. ano, skoncim ako stara panna!!! :-D :-D :-D fuuuuha :-D
ako..oni su presvedceni (ta doktorka) ze mi sa este vobec nepozname vlastne. ze sa len za ruky drzime. a to vsetko ostatne pride az po svadbe. mala om dost ked nam zacala vysvetlovat ze ten vztah po svadbe bude uplne iny. ze uz budeme spolu stale. aj byvat a budeme sa spoznavat.. :-D aaaaaacchhhh, to je smiesne a oni tak naivni! nechapem..