ved katrin ale nmusi si dat plavky s takymi obrovskymi ramienkami, ved su obrovske ako sveter :-D :-D :-D ved to, ja ked som mala 14 nosila som take mikrobikiny :-D :-D no aj teraz nosim, akurat,ze su normalne, len ja mam pri nich velke telo :-D :-D :-D
ja keby som sa opalovala doma hore bez, tak sa obávam, že to by nebolo moc vhodné.... - bývame totiž pri hlavnej ceste a aj keby som sa schovala najviac ako sa u nás na dvore dá, tak kamionisti, ktorí majú dobrý rozhľad by ma videli aj tak :-D . Takže radšej neriskujem....
katrin
no, ja tiež, keby som si mohla vybraŤ, tak idem vtedy, keď sú super ceny - t.j. teraz alebo potom koniec augusta/zač. septembra.... ale vyššia moc, ktorá sa vola zamestnávateľ to určil inak a nejak na výber nemáme....
ja som ich raz nasla na nete a neviem, v akom salone :-p to som dobra, ze? ale povedz z akeho mas ty, ak maju stranku , urcite tam budu aj tie " moje" a potom ti poviem...
no hani, ono niekedy stačí, keď sa po dvore prechádzam v plavkách.... :-( . To je nevýhoda polohy toho nášho domčeka, ale čo už.... :-)
katrin
skús hľadať na stránke salonel.sk /odtiaľ mám ja/ alebo salondiamond.sk - tí majú kolekcie maggie sotero....
inak, ked tak pozeram,,aj ine by sa mi pacili, ale tieto su fajn, lebo mne moc nejde mat uplne odhalene plecia, som hore dost chuda... ale zase nie ako kostlivec, len sa proste lepsie citim, aj ked na ples tento rok som mala korzet bez ramienok tak neviem... ale je fakt , ze som pribrata teraz...
no sme len zasnubeni, ale ked sme sa o tom bavili, tak mozno buduci rok, tento urcite nie... este ho musim spracovat :-))) je rozvedeni ako ja, a mal hrozny rozvod , co sa tahal dva roky, tak je opatrny... a my sme spolu len rok... v podstate... ale zasnubili sme sa uz po pol roku.... :-)))
hani
pozri na salonel.sk pod maggie sotero a volajú sa : Allison Marie-nová kolekcia
keby som nemala široké boky, tak ich hneď chcem :-D
katrin
inak tie šaty boli jedny z mojich favoritiek :-) :-) , ale v salonel ich nemajú... asi len v diamonde...
hani
ja keď som ich zbadala, tak mi zostala sánka nižšie položená ako normálne :-) .. ale tie asi sadnú pekne málokomu... to musí byť fakt super postavička na to....
katrin
chlapa treba tak jemne, nenápadko spracovať :-)
ja som uz rozvedena 6 rokov, a chcela by some este babo... ale vies, je to skor o tom, ze ja som zaka staromodna, chcem byt manzelka zakonita :.... so vsetkymi pravami aj povinnostami.... pritom nasi byvali ex.. obaja ziju na divoko a maju aj deti... Dankovi by to tiez nevadilo, ale mne asi hej, keby som s nim mala zit len tak natrvalo....