lomnicka:
no marika, veru tie boli aj pre mna Nr.1,ale nejdem teraz behat po Slovensku za kazdu cenu, aj ked ma stve, ze mi nesedia.. navyse som tam dnes bola a uz ich ani nenavleciem, lebo cich zuzili na nejaku nevestu a dovidenia... takze bohizial, nerealne...
Tak som skuala este jedny, FIORDO, take spanielske... uvidime, tie mi sedeli, len by sa trochu zizili cez prsia.. tie baby v salone mi poevdali, ze mi sedia viac ako tie Fanal, jedna z nich je kamoska, tka hadam neklame :-D aj ked tam robi.... ktovie....
ale uvazujem nad toiu Rowenou, ale dnes som skusala este jedny, tak hodim vecer foto aj tych..ale fakt je, ze foto je ine, ako skutocnost... a este aj vkus kazdeho je iny... kazda kamoska mi podla fotiek povie nieco ine....
ale Fanal vyhravaju tu na stranke..akurat ze bohuzial, to mi nepomoze:(
no,ale baby v tej teme o satach basnia len o tych Fanal.. no ved hej, ja viem, ze su krasne.. co narobim.... okolo Trnavy maju niekde La sposu??alebo topolcany? nevies?
no, ale do PN to mam dost od ruky... ale mozno v piatok, ak dovtedy neumriem, co som chora a pojdem do TT by som sa stavila...
galanta je uz dost od ruky... tam nikoho nemam.. keby som mala svadbu v TT, tak by to slo...ale takto...
lomnicka: dakujem za chvaly na moju kyticu (krasne sa to cita:), dakujem teda hlavne v mene floristov, ktorym som naoazaj doverovala a nechala uplne volnu ruku (jedina podmienka boli pivonky- tie boli zo zahrady mojej babinky, takze tym mala kytica pre mna aj uplne iny, osobny rozmer). Za seba teda odporucam kvetinarstvo Bella v Seredi, neskutocna spokojnost, aj ked to je od Trnavy trosku od ruky (nam robili vyzdobu v Bratislave takze su aj mobilni ked treba :-) )
@katrin
diamond v bratislave ma mariah caren modely - asi pred rokom som tam videla jedny nadherne, strih, aky sa ti paci...boli smotanove s cipkou...ale blava je asi pre teba od ruky :-(
galanta - mercedes - z trnavy to mas po dialnici cca 15 minut - to len, keby sa ti chcelo lietat a mala si cas a chut - sidlia v obchodnom dome galaxia na poschodi...mila dama tam je - tam som videla jeden podobne strihany model ako sa it paci (sa opakujem) pre vysoku nevestu, viem, ze mi hovorila pani, ze taketo modely sa neskracuju a ze su urcene prave pre vyskoke nevesty...ale viac neviem povedat...teda neviem, ci tam maju viac modelov pre vysoke nevesty...
@fuska a katrin
orchidea - na pesej, v pasazi, ak idete smerom k divadlu a vezi, tak po pravej strane...viazu tam pekne a tak trochu ine kytice ako, nazvem to, bezne...inak pekne robia aj u hadzimu na studentskej a vedla socialenj poistovne na druzbe...
no a este ma oslovili floristi z nitry, uf uf, tusim "bb designe"...
a teda 100 bodov ma aj bella flora v seredi
@pallacinka
pivonky...jaaaaaj...ano...mozem...mne tuto zimu vymrzli...teda nie som si 100 % ista, len zatial sa z miesta, kde ich mam zasadene, nic zo zeme netlaci...som smutna...
kde, prosim ta, sidlia v seredi?
@michala
sevaaaas...
idem osetrovat...papa...
lomnicka, pivoniek mi je luto, je to s nimi naozaj tazke (nasa babka ich pred svadbou doslova ofukovala a dohovarala im, aby vydrzali :-) ), mozno ta este prekvapia a ukazu sa v plnej krasne :-)
kvetinarstvo je priamo na svetelnej krizovatke (jedinej v Seredi :-) ), ked vojdes smerom z Trnavy tak po lavej strane hned vedla hotela Hutnik, v takom malom komplexe obchodikov (okrem ineho tam je zelovoc, sport, kaviaren). da sa naozaj lahko najst, zvycajne maju aj vonku vela kvietkov tak sa neda minut :-)
@pallacinka
ano viem...v zelovoci som pred zaverecnou raz kupovala jablcka...dakujem...viem, kde to je... :-)
baby, ked uz tu tolko motame o satach, tak som jedny hodila do albumu...mne sa zas pacia taketo onakvejsie... ;-) a cuduj sa svete moj drahy bol tiez spokojny s vyberom...k dalsim sme sa ani nedostali... :-| a teda bolo by co skusat...
lomnicka, kyticky v tvojom albume su vsetky naozaj krasne, kludne by si sa v tom kvetinarstve mohla zamestnat :-) naozaj verim, ze pivonky ani tento rok nesklamu a pridas dalsie nadhery :-)
satky sa mne osobne velmi pacia, su to naozaj jedine vzorove saty, o korych to mozem povedat, uz davnejsie som ich videla tu tiez na jednej neveste v svadobnom albume a boli nadherne, aku kyticku k nim planujes?
Ahojte baby, len som vam chcela povedat, ze do pozicovne siat na Fratiskanskej ulici v trnave pribudli aj nejake svadobne, videla som vo vyklade, tak mozno by nebolo zle ist tam na skusy a oboznamit ostatne buduce nevesty ;-)
no ja som dnes sla cez frantiskansku (uz som asi 3 mesiace nebola v meste...) - sli sme pozerat nove ramy na okuliare... nadherny vyber... ale nie o tom som chcela :-)
ten salon som si dnes vsimla aj ja, ale nestihla som pozriet nazov, ci je to nieco nove, alebo len dajaky starsi a len prestahovany... ale ten vyklad hrozny... take zazltnute saty som uz davno nevidela... tak toto by ma fakt odradilo uz na prvy dojem :-(
ahojte
ja som bola skusat v tom novom salone.. ako sa ide ku Dreamu z mesta.. tusim KARA sa vola :)
velmi mila pani majitelka je tam a ma celkom lacne saticky:)
jedny sa mi celkom pacili( co mi boli dist dlhe) ale miusia mi ich popustit na bokoch a potom pojdem skusit :) velmi zlata :)
a bola som aj v to salone, co bol kedysi v Dome odborov,alebo co to je... to vedla jednoty na namesti... no a teraz su v tom obchodnom stredisku, ako sa to vola... ..... lov? neviem.. no ale teda ochota nula bodov, bolo uz pred dvanastou v sobotu a sami mi nieklkokrat pripomenula, ze na mna uz nema cas :-p
ta v tom salone KARA, ta tam bola bv pohode aj do druhej s nami, ked tam boli zakaznici :)))
no neviem, ako sa vola ta ulica.. je tam taky coffe bar.... a kde prejdes tou ulicou smerom od parkoviska za jednotou, tak si na tej ulici kde je Dream..
je to tam mile :) satocky sa daju vybrat a hlavne ta pani je strasne mila:)
mozno trochu vidno rozdiel v kavlite, teda skor v materialoch, ze to nie je ako La sposa a pod.. ale inak su fakt peknucke niektore.. jedny uplne uzasne ma vo vyklade.. :)