Nevesty z Trnavy, pridajte sa
Ahoj
@leila13 ja co poznam dva nazory, tak nikomu sa tam nepacilo jedlo...16. dec 2010- Sponzor fóra
@strana ja som bola tiež v pohode až kým som nenavštívila túto stránku...a potom som pridala do vrtule
)))
24. dec 2010@petuska86 ceny sa pohybujuú okolo 33 až 35 Eur. a samozrejme závisí od toho aké jedlo si vyberiete a tak.
27. dec 2010@bono34 dakujem za info
28. dec 2010@leila13 ahoj,my sme mali minuly rok vianočný večierok v prestige a tento rok v Holiday inn a určite by som odporučila holiday inn. v Prestigi sa nikomu moc nepačilo,v Holiday bolo super jedlo aj obsluha npekne prostredie určite by som odporučila skor ten.
28. dec 2010@lenushka_th lenuska, ja mam svadbu v dolnej strede v penzione Romantik, vychadza to na 25 eur na osobu, a okrem jedla si mozes priniest vsetko vlastne. DJ mame DJ gusta, je z Castej, kameramana mame z AT studia a fotografov mame jmfoto.sk, pozri si ich stranku. Su za super cenu a fotky sa mne pacia velmi
29. dec 2010@bybi AT studio som pozerala na nete ale pre mna maju vysoke ceny. Kamoška mala fotografa aj kameramana v jednom a vypytal si 370e a mali celkom fajn foto aj video,aj ked na moj vkus dost dlhe
ale uz sa mi tu ponukol kameraman aj fotograf za celkom prima cenu a aj ukažky sa mi pacili. Len som netušila že termíny sú tak skoro zajednane,musim ist čim skor zajednat kostol,snad bude volne na september,len myslim ze stym dj-om bude trochu problem
29. dec 2010@lenushka_th Kostol by este mohol byt volny, lebo za den maju viac terminov (casov). A v ktorom kostole chcete mat svadbu? A uz viete ktoru salu by ste chceli?
29. dec 2010@bybi v hrubom kostole v Trnave,a salu asi tiež v TT bud na kopanke alebo na družbe,musim to obehat..
29. dec 2010- Sponzor fóra
@lenushka_th
ahoj,mam segru fotografku ,ak budes chciet poslem ti kontakt ...tu su dva linky z jej svadieb
ak budes chciet vediet viac napis do suk.posty......
http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/smoulinka979/album/eva-rosinova-a-emil-sisan/
http://www.mojasvadba.sk/fotoblog/zanetkakadlecikova/album/zaneta-polakova-a-miroslav-kadlecik/29. dec 2010Ahoj, gazgaz, v Hrnciarovciach som nebola, ale zalezi na tom, ci tam kde chces mat oslavu, chces aj sobas a ci to chces mimo Trnavy, myslim, ze na malu svadbu sa da najst vela peknych miest, ale bola som v Restauracii v Radosovciach http://www.mlynradosovce.sk/sala.html
29. dec 2010sobáš bude na MÚ v TT...to je viač než isté, keďže som ateistka...to "posedenie"
by som chcela priamo v meste, alebo niekde poblíž (do takých 10 km by som to prežila
...chcela by som začať klasikou...predjedlo, polievka, hlavné jedlo + ešte nejaký jeden chod...a asi ako každej budúcej neveste mi záleží, aby to bolo aj chutné, aj teplé, aby boli veľké porcie a dobrá obsluha v príjemnom prostredí...len čo čítam, tak taký podnik ešte neotvorili
, alebo má každý iný meter...hlavne aby nám bolo dobre, keď už to bude také súdružnejšie
29. dec 2010my sme v Patriote boli - jedna z restauracii, kde sme sa boli naobedovat a prezriet si prestory - hladali sme miesto pre nase svad. posedenie... jedlo ok, pre mna trocha presolene - aspon ta moja porcia, ale ja nezvyknem velmi solit
priestory, kt. nam ukazali boli v pivnici, co nam osobne kvoli mnozstvu schodov a bohuzial nemali bezbarierový pristup (manzelova babicka ma bolave nohy vo svojom veku a moja mamina si par mesiacov pred nasou svadbou zlomila nohu...) nevyhovovalo a nasa predstava bola o mnozstve svetla, co k takejto prilezitosti ako je svadba patri a pivnica to vobec nesplnamozno maju aj ine priestory, ale nam ukazali len tento - pivnicný...
takze to zhrniem - jedlo ok, ale priestory nie - aspon na svadbu urcite nie...31. dec 2010@cerler tam skor na nejaku oslavu 50tky alebo podobne akcie,ale svadbu by som tam určite neriešila ani ja
31. dec 2010@gazgaz my sme mali malu svadbu... nakoniec sme vybrali hotel Impiq v TT
1. jan 2011@gazgaz my uplne
s jedlom, s priestormi aj s obsluhou... a nakoniec aj cenou2. jan 2011@lenushka_th a kolko stoji ten Blesak? uz som nad nim rozmyslala...
a inak toho kameramana baby by ste fakt mohli poradit. dobreho za rozumnu cenu
4. jan 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
no my sme mali vianočný večierok minulý rok v Prestigei... miestnosť bola síce pekná, ale jedlo bolo studené a nie veľmi chutné, ani dezert nevyzeral moc vábne. . nepáči sa mi ani, že je to hneď pri hlavnej ceste. ja by som tam ososbne svadbu nechcela - zbytočne predražené.