Nevesty z Trnavy, pridajte sa
- Sponzor fóra
@strana ahoj, tiez mam zaujem o salu v Relax v BC Aquapolis, prosim ta mohla by si napisat, aka je tam cena na osobu, co si mozme priniest svoje, aku vyzdou robia atd...dakujem
7. jún 2011@zuzana12345 cena zavisi samozrejme od toho, co chcete mat kolko chodov , a tak, takze sa to neda zovseobecinit. Priniest si mozes alkohol, ale je tam povinny odber vina 0,5 l na osobu. Inak v cene bolo jedlo, nejake nealko, 0,5 l/os vino a kava. Najlepsie je stretnut sa s prevadzkarkou , povedat, co chcete a ona vam urobi cenovu ponuku.Na vyzdobu nam zabezpecili jednu pani, a tam to tiez zavisi od toho, ci chces zive kvety, ci umele...Navleky na stolicku ma Relax a stoja 2 €-tusim.
7. jún 2011@zuzana12345 ja mám svadbu v septembri v Aquapolise, cena sa pohybuje od 30 do 35 Eur. Ale ak by si chcela mať nejaké špeciálne menu tak to asi vyjde drahšie. Doniesť sa dá všetko okrem nealka, víno je potrbné si povinne zobrať. Tie návleky stoja dve eurá, môžeš si vybrať akúkoľvek farbu. Inka prevádzkarka je veľmi ochotná, urobí cenovú ponuku, nám povedala že jej to stačí tri týždne pred svadbou.
8. jún 2011@petrustekova Ahoj, moja kaderníčk aje zo Zelenča, ale je suprová. Má zlaté ručičky - farba, strih, účesy- môžem len odporučiť.
10. jún 2011@jarkova ahoj, dakujem za tip. mohla by si mi poslat na nu kontakt do IP? robi aj licenie?
10. jún 2011@petrustekova ja mam super kadernika v TT, robil v Morene teraz zacal v Crystal (nove kadernictvo v Apolle) a aj tam licia. Ja mam ale vizazistku zohnatu inu, tak to neviem odporucit... Som ani nevedela ze tam aj licia
10. jún 2011@zuzana12345 myslím, že hej
10. jún 2011@katuska111 ahoj , no vieš tisíc ľudí tisíc chutí, ja som tam bola na svadbe a úprimne, nič moc cena bola okolo 35 Eur na osobu to záleží čo budete papať, ale narátať treba ešte výzdobu čašníkov myslím , že po pol noci si ich platila nevesta, no jedlo nič moc , takže tá cena je veľmi orientačná
17. jún 2011- Sponzor fóra
@katuska111 ja mam v Top relaxe svadbu v oktobri.. platime na osobu 30€ uz aj s vyzdobou... co sa tyka platenia casnikov po polnoci tak to sa robi vacsinou vsade...
19. jún 2011@emili42 ahoj. napis uzivatelke beybo1 alebo sa pozri na tejto stranke facebook.com/pages/ProGra-s-r-o ja som si s nou pisala o gravirovani v tt.
21. jún 2011@emili42 kadernictvo crystal viem ze aj lici, tak sa tam skusk spytat... je to v Apole novootvorene, asi 2 mesiace
Mna tam budu cesat, ale vizazistku mam inu, som ani nevedela ze tam maluju
22. jún 2011@andrea9999 a dokonca ked si tam vyberies obrucky dostanes jeden pohar zdarma
tusim tak nejak to hovorila ta pani
28. jún 2011@bybi ďakujem za tip - skúsim tam niekedy ísť - moja kaderníčka pôjde na materskú tak premýšľam nad niekým iným
3. júl 2011
@strana Ako ste boli spokojni s kameramanom??? My ich tiez budeme mat, tak som zvedava
A bola si krasna nevesta