@katuska111, @kacenka_1 mne sa tiež nic nepačilo a hlavne ma všetky tlačili ale v nejakej teme tu som sa dočitala že v Blave urobia aj na mieru. Vola sa to farebna nevesta a su tam topanky od 40 do 70 EUR ale mozte si ich vyskladať podla seba - aký opatok, aký tvar, aký materiál, velkost vykrojenia atd..........a za tri týždne su hotove paráda
Ahojte vie mi nikto poradit miesto pre 30 ludi kde by mi zorganizovali aj sobas pod holym nebom kedze uvazujem svadbu doma pod holym nebom, ale bojim sa , ze pocasie nevyjde podla mojich predstav. Tak pre istotu hladam miesto , ktore ked ma oslovi tak by sme si ho zarezervovali. To miesto by malo byt v okoli Trnavy okrem Dolnej krupej
Ahojte nevestičky,
elmily80
skús Phoenix, je tam vonku terasa, ktorá je krytá, samozrejme vysunutý bar a všetko čo je treba na oslavu, majú krásnu záhradu :-) V prípade, že by ste potrebovali naše služby, alebo rady, sme Vám k dispozícii :-) :-) Agentúra Výzdoby.sk
ahojte my chystame svadbu buduci rok zatial este ziadne plany zrejme az v druhej polovicke roka - nad cim sa treba pomaly zamyslat? najskor sala a potom kostol, fotograf, DJ-, saty atd?
Ženušky prosím o pomoc. Viete niečo o fotení v cukrovare alebo v nejakej podobnej budove v Trnave??? Snažíme sa zohnať nejaký priestor.. Ďakujem vopred za info :)
Ešte chvíľku budem otravovať. Riešite aj solárko pred svadbou? A keď áno viete mi poradiť nejaké dobré po prípade aj s cenníkom permanentiek??? Dikičko :)
@mima0105 ahoj sestra si kupila od Loreal samoopalovaci sprej a ma nadhernu kozu z neho, ale ze na moju svadbu si kupi radsej samoopalovaci krem ten isty ze to sa lepsie nanasa, tak aj ja to vyskusam.
@sedmokraska1 ja mam sympaticku babu-je tu aj medzi PRO - vanda pigments.sice je z BA ale v pohode pride a poplatok za dopravu nie je si myslim vobec vysoky :)
@ivuliak22 to by aj mna zajuimalo aka vyzdoba ja som sa tam bola pozerat a nic moc ani stolicky navlecene , len par masli na laviciach to je vsetko, a kedze pred nami aj po nas je obrad nemam cas vyzdobovat ani nikto iny