Ahojte kocky, tak ja teda hladam nevesty zo Spisa hadam sme tu viacere, a len tak sa chcem poradit o make-upe, ucese...Svadbu mam v septembri sme to museli prelozit z 23. na 30.09.2006 a dufam ze to je posledny presun ;-) Tesim sa na vase prispevky 8-)
to je kolkoposchodovy? teraz si to neviem predstavit ako to tam je...ked ides od Metropolu odbocis doprava a vas cinziak je prvy na pravej strane? oproti tomu obchodnemu domu?
ja som mala doteraz kopec prace,ale teraz je to ok...mohlo by to takto uz ostat :-)
a mne sa nechcelo hlavne z postele...na vstavanie si nikdy nezvyknem :-(
SIMASIIIIIIIIIIIII ajoooooooooojky lenivcek :-) no to je tazko prvy den po takej dlhej dobe :-)
LIVI ja som toho dostala tolko, ze mam pocit, ze to boli darceky aj na 5 rokov dopredu a ty ?
ja som bola tiež spokojná - väčšinou to boli veci na oblečenie, ktoré som si sama vybrala a svokra mi dala také ružové papuče a súpravu tielko a nohavičky ( s motívom kravy :-D )a tiež sme od nej dostali krásnu sadu príborov. od švagrinej sme dostali sviečku =-)
Ahoj Ivinka, vystihla si ma uplne presne!
Ale tesi ma, ze tento tyzden je taky kraaatky! a ako tak pozeram do velkej noci uz tych volnych dni nebude vela :-S tak si to uzime teraz! :-D
a darceky? cdcka, super velikansky dvojpaplon a vankuse, obrusy, utierky, prestierania, krasne salky (od babky, samozrejme, ze som si ich zabudla v snv), sal, parfemiky, hmmm papuce samozrejme, a brasko si to ulahcil, dal mi poukazky, nech si nieco kupim sama, klasika :-S
v sobotu ideme k "svokrovi" a tam nas cakaju dalsie darceky, jupiii :-D zboznujem darceky!
takže ako tak pozerám tak ste pekne počúvali celý rok ;-)...a my asi tiež...dostali sme od svokry..poháre na víno a šampus, puzzle s motívom bábätka..;-)...od švagríka sadu šálok, a ešte koberček..a ručný mixér s prísluš... a naši nam dali peniažky..takže ešte sa chystáme na povianočné výpredaje :-D
my sme po svadbe dostali od svokry také dvojité paplóny - dajú sa odopnúť a používať samostatne, alebo sa pripne druhá časť keď je chladnejšie a je z neho hrubší paplón. super vec :-)