Ahojte kocky, tak ja teda hladam nevesty zo Spisa hadam sme tu viacere, a len tak sa chcem poradit o make-upe, ucese...Svadbu mam v septembri sme to museli prelozit z 23. na 30.09.2006 a dufam ze to je posledny presun ;-) Tesim sa na vase prispevky 8-)
Ahojte baby, tak uz sa mu domov nasiel. hmm u nas! :-)
Aj ked do casu kym sa prestahujeme, bude u draheho maminy (oni maju 2 psikov, a na tohto zareagovali dobre, uz su kamarati)
Tak sme si ho oblubili, ze sme sa vcera, ked sme jej ho dali citili, akoby sme dali vlastne dieta na adopciu :-N Najlepsie reaguje na meno Viky, tak mu uz prischlo. Urcite ho nejaky blbec priviezol v aute a vyhodil ho pri tej lekarni, ale sme si isty ze to bol osud.
Obaja s drahym sme trosku chorlavi, tak sme sli do lekarne, ale bolo tam strasne vela ludi, tak sme sli domov a po ceste sme sa zastavili prave v tejto lekarni a on tam smutne cakal - prave na nas! Vzdy sme chceli psika, ale az do domu, lebo v byte by musel byt stale sam, a asi pred tyzdnom sme sa bavili, ze ani tieto vianoce nam jezisko nepriniesol havinka... tak teda priniesol, len trosku neskor.
Neviete si predstavit aka som stastna. ;-)
no to je super simasi, teším sa s vami :-) dúfam, že aj my budeme mať čoskoro psíka, len tiež ho nechceme chudáka nechávať celé dni samého doma =-) takže to najprv budeme musieť nejako vymyslieť.
fotili sme ho hned ked sme ho doniesli domov, teraz uz je v poriadku, dnes rano prvy krat od radosti aj zastekal :-D ... uz sme sa bali, ze to nevie :-S hmm neviem si predstavit, ze by sa teraz ozval jeho majitel :-.
lienka, livi...volala som do tej športovej haly, a nevedela mi o tom nič povedať...ale vravela že to zistí ešte dnes do 16 hod..tak potom tam ešte brnknem ;-)
ja upratovanie a sťahovanie, včera som si balila veci do PP a cez víkend mám dobrú zábavu - musím im nájsť miesto a je ich teda dosť, ach jaj..ale sa mi nechce..ale aj sa teším :-)
Ahojte baby! VSETKYM VAM A VASIM POLOVICKAM PRAJEM VSETKO DOBRE V NOVOM ROKU, NECH SA VAM SPLNIA AJ TIE NAJTAJNEJSIE PRIANIA A NECH SA VAM DARI V SUKROMNOM AJ PRACOVNOM ZIVOTE!!!