Ahojte kocky, tak ja teda hladam nevesty zo Spisa hadam sme tu viacere, a len tak sa chcem poradit o make-upe, ucese...Svadbu mam v septembri sme to museli prelozit z 23. na 30.09.2006 a dufam ze to je posledny presun ;-) Tesim sa na vase prispevky 8-)
ivka, ja nie som flakacka.... ]-( ]-( :-D :-D :-D
bolo super, aj ked pracovne, ale super. doma je predsa len doma... citala som si vase vykecavanie...a ze kto sa flakal...
ivka, este si neprezradila, ake si dostala darceky - okrem spodneho pradelka... :-D
TINKA nooooo pradielko, kopec veci na oblecenie, strikovany sal a ciapku taky styl retro velmi pekny, parfemy, taku velku cervenu sadu sviecok roznych, potom sadu otvaracov na vinko, osobnu digitalnu vahu, fen, 2 zupany take tie ulne mäkkulilinke , satenove pyzamko, ponozko-papuce :-) , a kopec kozmetiky nivejkovej, lebo ja inu nemozem... a ty ???
dakujeme tinka, aj tebe vsetko dobre! ;-)
vikendik bol super fajny,prakticky som bola sama celu sobotu -nedelu, aspon som sa povenovala sama sebe a venovala sa konickom :-)
ivka, ty si fakt musela posluchat! :-D :-D a co z toho bolo od draheho? som ja ale baba zvedava, co? :-D
najvacsi darcek som dostala od mazelika - auto, aj ked 2 mesiace pred vianocami... :-D a potom uz len symbolicky - pyzamko ruzovucke, foto ramik, tricko, salatovu misu, protismykovu podlozku do auta, vesiak do auta, sveter a peniazky.
ozaj, ivka aku ste mali cestu domov v sobotu pred vianocami? ja som nevychadzala z udivu, ked sme z BA v piatok poobede odchadzali o 14:00 a domov sme dorazili o 19:00 s asi 1/2 hodinovou pauzou! Tak prazdne cesty som este nezazila!
TINKA nooo ved som si aj myslela, ze to su darceky uz na 5 rokov dopredu :-) lebo s tym mojim posluchanim si nie som celkom ista :-)
a cesta bola fajn, uplne prazdne cesty, ziadne auta ani magori ani poladovica, super proste !!!
ozaj a kedy dame kaficko novorocne ? ;-)
ahoj tina, tebe tiež všetko dobré, nech sa ti darí v novom roku ;-)
leni - sťahovanie nakoniec dopadlo dobre - stihla som sa za dve hodinky vybaliť a nájsť miesto pre moje veci(ktorých nebolo málo :-D ). včera sme boli odprevadiť švagrinú na autobus. uvidíme, kedy ju môžme očakávať doma =-)
no aj ja som zvedavá, čo Júlia zistila..
no šampus sme neotvárali, ale dali sme si vínko ;-)
ivinka - svokra nám navrhla aby sme bývali v jej byte, pretože ona je celý rok v Taliansku a má tam svoj byt. je to trochu komplikované, ale ja som sa chcela nasťahovať, až keď sa z bytu odsťahuje švagriná (mám určité dôvody, prečo som s ňou nechcela bývať v jednom byte). a manžel je konečne spokojný :-D
ahojte... tinka.. aj tebe všetko dobré do nového roku ;-) aaa ani ste nás nedošli pozrieť ]-( ale asi ste nestíhali však?
leni a livi...noo zistila som to, že Taebo...ešte nevedia kedy a ako -lebo sa ešte s tým dotyčným nedohodli..a čo sa spinningu týka..tak voľný majú štvrtok asi okolo 17.30 a stojí to 60,- za hodinku.. utorky a piatky už majú zaplnené....mam aj číslo tej cvičiteľky ak by sme sa rozhodli ;-) ten pán mi povedal že môžme prísť v utorok mrknúť ako to vyzerá a potom sa rozhodneme...tak neviem..
baby ak sa mozem do toho namontovat, tak taebo vrelo odporucam... chodila som k Fredymu 2 krat do tyzdna asi pred 5timi rokmi, bola to sice makacka,ale po uprave stravy som zhodila za 2 mesiace 13 kil a mala som postavicku v sexy tricku :-D takze do toho !!! drzim palce !
a co aerobic a stepaerobic? ja potrebujem zamestnat utorky - vecer (aby som nebola sama doma) a vlastne mozem aj kazdy den len nie v tu istu hodinu...
ten spinning asi vypustim, tiez sa chcem poriadne rozhybat - a hlavne potrapit cele telo ;-)
Ahojte baby, konecne mam trosku volneho casu, a ako tak pozeram, nikto tu teraz nie je :-S
Vas obdivujem, ze sa vam chce chodit cvicit...
nas novy clen rodiny Viky nam robi mensie problemy... ten maly spunt vyhnal vlciaka Atosa z jeho vlastnej budy!... a ten ustupil a spal vonku... hmm sice vyzera hrozitansky ale on je taky dobracisko, najprv sme sa bali, aby nevznikla bitka, a nakoniec nas maly Viky dava ten "starobinec" do "parady" a najlepsie je, ze ty dvaja starusici ho ani nedohonia... tak si robi, co chce...ma navrch! :-D
vdaka baby!
ivka, no na kavu by sme niekedy mohli skocit, skor, ako odidem "na koniec sveta", ci ako si to miesto nazvala... :-D :-D
simasi, takze havino dal do pozoru nielen rodinku ale aj "domacich havinov"? :-D super!
leni..tak aerobic..ten robia skoro všade, potom by mi skôr vyhovovalo niekde bližšie ;-) napr. som počula že v metráku je tiež.... len treba pozisťovať časy a ceny... ak budem mať chvílku tak sa na to mrknem..ale nesľubujem ;-) možno to trochu potrvá..
ešte som si na niečo spomenula - taebo robí aj jeden náš sused z PP - viem, že precvičuje tu v SNV. keď ho náhodou stretnem, tak sa opýtam, alebo sa opýtam manžela, či nemá naňho číslo.