Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
Klapáč? to je kamoskim otec
zase nieco blizke, z domu. ja mam jedneho kamosa (ak sa to tak da nazvat) a viem, ze on tiez robieval natacanie svadieb, a potom este Robo Toporcer z Tarce, ak este nezmenili cisla, poslem ich v IP
akosi nestiham, my mame stale kopec prace...
ale dodam ze v "mekaci" zboznujem ladovu kavicku, mnamky, hmm a davam si k nej hranolky... da sa povedat, ze sme s drahym na nej "zavislí"9. jan 2007inac fakt, ja tiez nechodim casto do McD, ale tiez som zavisla na ich ladovej kave, hoci kavu nepijem...
tak teda morske potvory nemusim...toto je zatial jedina vec, na com sa ivka, nezhodneme...
simasi, dobre, ze si sa ozvala. pojdes s nami zajtra poobede na kavicku? alebo si sa zas zahrabala do prace?9. jan 2007TINKA no samozrejme ze ano
ved uz som pisala, ze najlepsie vykony podavam v maximalnom strese, takze pridem domov, dam si kaficko, cigarko, mrknem nieco v telke a okolo 23.00 sa zbadam a zacnem stresovat, ze by som sa mala aj nieco ucit
prepnem sa na vysokovykonny a vysokorych,lostny rezim a do 03,00 to mam zmaknute, potom este 5 hodiniek klido pido pospinkam a rano idem na to !!! ....and life is so beautiful
9. jan 2007
LIVI u vas je pekne? no...tu to vyzera vselijak inak ale pekne sa to neda nazvat
uz mam nervy z toho pocasia, ani zima ani teplo, take o nicom
to by si urcite spravila, mas na to preddispoziciu... 
TINKA nooo skuska je zo zakladov jazykovej kultury... take celkom zaujimave talafatky