Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?
jasne, poziciam (alebo vymenim?
)
Livka to pocasie bolo fakt hnusne, ponahlali sme sa aby sme niekde neostali "visiet", skocili sme len do Nay a do Lidlu (zase som neodolala a kupila puzzle - Anne Gedes) a maju tam pekne - nerezove davkovace mydla, tak to sme si tiez kupili, no celkovo sme tam boli asi pol hodinu...nabuduce
29. jan 2007- Sponzor fóra
áááhojte!
co mi uniklo? dake fotecky? coze coze? aj ja chcem!
ako inak po vikende? my sme mali zaujimavu sobotu, vecer a nocdosli kamosi s Manchestru,takze bola zabava, a doniesli so sebou aj praveho nefalsovaneho tipka britskej narodnosti, a to bola este vacsia zabava
hodil mi kompliment, ze som nanho urobila velky dojem! a hadajte cim...
cajom... cely vecer som totiz pila caj... (vsetci ostatni skoncili mierne pod obraz bozi...)29. jan 2007- Sponzor fóra
lienka
ale dala som si aj varenu cokoladu, mnam, maju novy stroj, a ta coko je neskutocne dobra, mnam mnam.... alkohol nemusim... niekedy sa necham ukecat na citrus fernet... ale fakt len niekedy... a inak zboznujem Mojito.... to jedine mozem do nemoty... ale tam, kde vacsinou chodievame to nerobia...29. jan 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi potešením zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
ahojteee
dnes je v PP hrozná situácia na cestách - ešteže vlaky nemeškali..hotová kalamita.
sú fakt nádherné, neviem, ako sa ti mám odvďačiť..

v prvom rade - ivi ti chcem poďakovať za krásne fotky
ja som tiež rozmýšľala nad nákupmi v Rakúsku - poznám tie výpredaje, robila som vonku a je to niečo celkom iné ako u nás - tovar neporovnateľný - zľavy neporovnateľne nižšie..možnože na jar sa vyberieme.
leni - čo ste sa neozvali, keď ste boli v PP? musíte niekedy prísť na návštevu