Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?

7. jún 201795960
  • leni ideme vo štvrtok o pol piatej..ale ty máš asi anglinu vtedy, však? a ak zistíš niečo o taebo daj vedieť..
    livi..tá cena neviem či bude aktuálna..lebo to bolo min.roku.. ale uvidíme..😉

• to fakt? viem ze z KE sa da letiet priamo do Krakowa, sestra tak letela z KE cez Krakow do Milana... 🤔

• ahojte vychodniarky
    akou spolocnostou letis?ak sky-europe tak sa priprav na to ze batozinu si budes musiet vyzdvihnut a opat na check in ju odovzdat maju to velmi zle zariadene.
    Inac dakujem za tie tipy na obchody v rakusku urcite sa tam vyberiem lebo v BA si neviem nic najst teraz v sobotu sa chystam na svadobny veltrh a buduci vikend asi pojdeme do rakuska na nakupy
    ja vam tak zavidim ten sneh co u nas napadol tu v BA nic iba tak dazd

• Sponzor fóra
  • verlauti, dakujem za link. idem mrknut. ale z BA neleti nic priamo. dobre vediet, ze z viedne ano.
    lenka, na buduce budem vediet, ze leti aj z KE, tak sa pokusim, nech mi let vybavia cez KE. ja som si ho totiz nevybavovala.
    smejko, letim lufthansou a potom nejakou polskou aerolinkou..

• no vo stvrtok nemozem - piseme polrocny test...

• no kocky, dnes som si ten prsten co mi z neho cerna prst prelozila z ukazovaka lavej ruky na prostrednik pravej ruky...a vysledok? na pravej ruke necerna, ale zacal mi cernat prostrednik na lavej ruke - tam nosievam tiez prsten!!!nechapem... 😞

• lenka, to je dost cudne...nebude to fakt predzvest nejakej choroby? 😐

• dnes to tu nejak viazne...ivka ma skusku a ostatne asi makate, co? 😉

• ja sem zakukujem, ale nikto nepise...
    tinka ides tam na skolenie?alebo sluzobka?

• huraaaaaahuraaaaaaaaaaaa babyyyyyyyyyyyyy 😃 Ivka uz ma svaty pokoj...zase az do jula, kym nebude letne skuskove... nechcem sa chvalit, ale..citujem " kolegynka, bolo to excelentne" 🙂 som ani netusila , ze mam vlohy na pravo 🙂 takze som to uspesne dobojovala a mam zas pol roka veget 🙂

TINKA tak kedy dame dalsie kafe? 🙂
    SMEJKO a s kym ides na veltrh do technopolu ? ja sa tiez chystam...
    LENI skus pohladat na nete nejake stanky s alternativnou medicinou, tam by nieco mohlo byt spomenute ohladom toho cernania....

a inak vsetkym pekny vecer, ja sa idem asi od radosti opit 😃

• Dobre ranko 😃
    ivinka blahozelam!!!!

• ivka, aj ja sa pripajam k blahozelaniu lenky k ukonceniu skusok! a bez opravakov! Absolutna jednicka!
    taktiez ti SRDECNE BLAHOZELAM K TVOJIM DNESNYM KRASNYM OKRUHLYM NARODENINAM!!!!! Prajem ti vela lasky, zdravicka, stastia a nech sa ti splnia vsetky priania!
    no a na kavu...tazko povedat - dnes som posledny den v praci, zajtra zacinam novu, tak sa musim najskor rozkukat. zajtra sa mozno stretnem s Matkom... 😃 😃 😃
    lenka, idem na skolenia...

• Dobre ranko damy,
    a pripajam sa k blahozelaniu 😃

a ostatnym prijemny start do noveho dna

• no toto, este aj narodeniny...dvojity dovod na oslavy!!! tak teda vsetko najlepsie, 😃

• ahojte 😉 ivinka - blahoželám ti k skúške a všetko naj k tvojim narodeninám, nech sa ti splní všetko, po čom túžiš 🙂
    včera som tu bola len do pol jednej - poobede sme boli s drahým pozrieť jeden byt..no nič moc. inak je hrozný problém zohnať v SNV 1-izbový byt 😠

• Sponzor fóra
  • to hej, uz sa ma jedna znama pytala, ci o niecom neviem, takze uz ste dve a tiez vravela, ze byty v ubohom stave a ceny vysoke 😐

• ozaj taebo sa cvici na strojnickej v piatok o siestej 😉 ideme?

• noo..to by sme mohli. tento piatok končím o šiestej..niekedy sa mi podarí vypadnúť aj skôr, ale nikdy to neviem dopredu..

• to by som brala...

• co?? asi mi nedochádza.. 😃

• ahojte...ivinka aj ja sa pripájam ku gratulantkám...a prajem k narodkám všetko naj 😉

leni..ja by som šla... lebo ten aerobik asi neklapne..😉

• to taebo by som brala 😃 , musite ma k tomu dokopat, podte so mnou sama tam asi nedojdem 😦

• ja tiež chcem 😃 - ale bude u mňa asi ten problém keď som do šiestej každý druhý týždeň 😐 a kto tam precvičuje, nevieš?

• leni ja pôjdem...a čo to stojí??

• to neviem, to som len dala zistit Lackovi ked tam uz chodi hrat futbal, aby som nemusela ja a pytal sa len skolnika, takze viac by som asi ani ja nezistila 😞 treba ist pozriet...

• noo fajn...tak mohli by sme teraz v piatok zájsť len mrknúť..a potom alebo predtým niekam na kafčo...😉 čo vy na to??

• môžme, môj manžel ide do nočnej..takže neponáhľam sa domov 😉

• dobre, 🙂

• noo tak super..v piatok sa dohodneme presne čo a ako...dúfam že to už klapne 😉

• nejak to tu zas viazne...ivka sa asi doriadila vcera a dnes dospava... 😃

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Zuzana Minarovičová
    Celé Slovensko
    Ahojte, volám sa Zuzana a som svadobná a rodinná fotografka. Bude mi potešením nafotiť Vám Váš svadobný deň, kdekoľvek to bude. Píšte, volajte .-) ...
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov