Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?

7. jún 201795960
  • cafteeeeeeee baby 🙂 dakujeeeeeeeem, ste straaaaaasne zlate, fakt dik moc !
    TINKA pravdu mas, mudro vravis... dnes mam narodeninove volno a drahy ma tie dnes "home office" 🙂

• wow, tak si to volno uzi! zasluzis si... 😉

• TINKA dakujem... inak sledujes to brutal slnko dnes? ono tusim vie, ze ho milujem a ze mam dnes sviatok.. od rana normalne brutal pocasicko 🙂 vytesena som ako maly jojo 😃 mam totalnu euforku 🙂

• Sponzor fóra
  • to je fakt, dnes je nadherne. tiez sa tomu tesim...aspon nemam depku z posledneho dna. dufam, ze aj zajtra tak bude... 😉

• TINKA zajtra pride novy krajsi zaciatok, treba veci brat pozitivne !!! 🙂

• Ahojte neviem kde mi dnes hlava stoji Ivinka ja idem na veltrh s mojim nastavajucim ideme hladat oznamka dufam ze si tam nieco vyberieme.

• prijemny vecer zelam kocky 😃

• Dobre ranko,
    pozeram, ze sa tu miname, nikto tu poriadne nie je 😃

• dobré ránko..

tak dnes bolo hrozné vstávanie,, voda nám hrozne smrdí - samé SAVO či čo, keď som si umývala zubky až mi bolo nagrc.. 😒 ...a ešte k tomu nám nejde voda tu v práci...sila!

• fakt? a to len dnes alebo uz dlhsie...?

• noo áno je to hrozné..Viki zobral vzorku k otcovi aby sa na to pozrel, tak som zvedavá čo zistí..a určite budem volať do vodárni... je to nemysliteľné...

myslím že už aj neskoro večer smrdela...ked sa manželík umýval..

• dobré ránko baby, no Juli - to je fakt sila! Určite by som tam zavolala a pýtala si vysvetlenie.. 😠

• noo práve mi volal Viktor a vravel že chlor je v norme..ale že ešte urobia hlbší rozbor..tak som zvedavá...

baby nejdete dnes niektorá na obed do sonáty?? a neviete ako sa dostanem a kde nájdem tv redutu?

• ja dnes asi nejdem na obed. tv reduta je v redute - len si nie som istá, z ktorej strany majú vchod.

• noo jasné...reduta=reduta 😉 dnes mi to akosi nechce páliť...ešteže šéfovia niesú v práci... to bude flákačka 😉

• Sponzor fóra
  • do TV reduta sa dostanes zo zadu - od Venuse...pojdes akoby do Sonaty, dnu su schody,vyjdes hore -tusim sidlia na prvom poschodi, ale nie som si ista...

• super...dík Leni...a ty ako? pripravená na test?

• aaale figu, teraz sa ucim - potajomky 😬 , vcera dosiel manzel s 5timi DVDckami takze sme len pozerali filmy, nedalo sa odolat, hadam to stihnem cele prejst...

• noooo tak pekne.... 😉 ale neboj určite sa niečo na teba nalepí 😉 aa ako dlho budeš tu anglinu ešte študovať?

• cafte baby 😉

• do skoncenia mam 2,5 roka - ak zvladnem tento test

• ahoj ivinka 🙂 leni - fíííííha..tak dlho..a baví ťa to?

• LENI a budes mat potom nejaky certifikat ? alebo nieco ? 😉

• jasne, to sa konci statnicou alebo niecim takym, to je statna jazykova skola...

• jaaaaaaaj aha a kolko platis ?

• vies ze si uz nepametam, tusim to bolo 2600 Sk - za cely rok, super cena...

• livi vlastne bavi ma to - hodiny su perfektne, ale momentalne som na bode mrazu, musim sa premahat,

• leni...tak to ťa obdivujem..ja som chodila necelý rok ale, ani ten som poriadne nevydržala 😐 ...

• no ved hej, ale zas nebudem spokojna kym tu anglictinu nebudem ovladat, hoci by tom malo neviem ako dlho trvat...ale chcem zacat aj s nemcinou a spanielcinou 😬 , no mozno sa rozbehnem a do 40ky to zmaknem 😃

• LENI tak to je fakt super cena !!!

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Radi pre Vás pripravíme svadbu na kľúč podľa Vašich želaní. Pod jednou strechou nájdete výbornú kuchyňu, príjemné ubytovanie a krásnu výzdobu.
    M.V. Photography
    Partizánske
    Manželská dvojica fotografov a kameramanov s kreatívnym, zábavným a moderným prístupom k svadobnej, portrétovej a módnej fotografii.
    Milí snúbenci, rozmýšľate nad tým kde si zorganizovať svadobnú hostinu? Máme v organizovaní svadieb bohaté skúsenosti a využijeme ich k tomu, aby ste
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov