Nevesty zo Spišskej Novej Vsi a okolia. Ste tu nejaké?
ale Veronika, ziaden strach, uvidis, ze to opadne a ty si vychutnas tento den naplno....
12. nov 2008- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
vies o com hovoris. mna tiez obdarila a doteraz to bolo tak ze sa to ako tak dalo vydrzat ale teraz v tehotenstve sa zvacsili tusim o dva cisla a to uz je riadna vaha. a to si neviem predstavit ako to bude tesne ked sa naleju mliekom. to budem ako pamela.. ale v satach to vyzera super tak dufam ze knaz ma v sobotu neposle domov ked uvidi moje poprsie
13. nov 2008este ma napadlo baby....kde ste si davali piect torty?ake ste mali?boli chutne?a co je podla vas lepsie ziva hudba alebo DJ?mal niekto z vas svadbu aj v zime, lebo neviem co urobim s fotenim, kdeze ako vyjdeme z kostola bude uz tma tmuca..asi tak neviem ci mame ist radsej do nejakeho studia?poradte...
17. nov 2008kikusa my sme piekli doma tekže to bolo super jak vyzorovo tak chutovo manželovi piekli unas v spisskom stvrtku v cukrarni a tiež to bolo velmi dobre my sme mali živu hudbu kombinovanu s tim čo som si pripravila ale velmi sa to nepustalo lebo hrali tak super že prestavky boli len ked sa jedlo
a čo sa tika fotenia odporučam fotit sa den pred alebo po my sme sa fotili v sobotu ale bolo toho vela a mohli sme mat viac fotiek tak troška lutujem ale inak som velmi spokojna tak asi tolko
17. nov 2008kikusa100 prepac ale mam teraz malo casu lebo po svadbe mame doma 40 kytic kvetov a musim to dat do poriadku. pierka som si robila sama resp. robila mi ich sestra. kupila som si dve farby a prisila som si ich plus perlicka. výzdobu mi robila kamarátka ale to uvidis az potom ked budu fotky. od sesternici som dostala dar balonovu vyzdobu z coho mali najvacsiu radost deticky. hudbu sme mali od p. valkosaka a boli super. tortu som mala z polystirenu a dnes sme ju hodili do kosa vysla ma asi 700 sk a robili mi ju spolu s kolacami vo sp. stvrtku. odporucam. chutne kolaciky. kedze som mala pred svadbou zakazane jest kvoli satam tak od vcera mi nebolo rady a jedla som zaradom kolace..a fotili sme sa pred obradom asi 5 minut lebo sme mali cas a potom v sale este. vonku uz bola tma tak sme spravili asi dve fotky. odporucam ak je kameraman spolus fotografom.
17. nov 2008ahoj veronika, ja by osm tiez chcela valkosaka..pocula som na neho same chvali , ze super hraje a tak..vam hral ake zanre, vedel aj take nejake moderne pesnicky a tak?a este sa chcem opytat ze kolko berie penazi..vy ste mu zavolali alebo ste ho osobne poznali??a kameramana ste mali koho??dik.
17. nov 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia