September 2008 Poprad. Máte rovnaký termín svadby?
Ahojte babenky, tak uz mam konecne vybrate saty. Vcera sme obehali Sp.Belu, Poprad- Christin a salon Sissi.
V Sp. Belej velmi mila a ochotna pani, ale bohuzial saticky mi boli velke kedze som KV - 34, ale boli tam krasne na vyber, vrelo odporucam. Salon Christin taktiez velmi mila zlata pani, tiez krasne cistucke saty, tam mi jedny sadli ako uliate, ale nebola to ta "laska na prvy pohlad" a nakoniec vyhrali saty San Patrick zo salonu SISSI, tiez velmi zlata pani.Taka ulava zo srdca, ze uz to mam vybavene za jeden den a som spokojne s vyberom saticiek.PEKNY DEN18. mar 2008- Sponzor fóra
No ja som si vybrala San Patrick Bianca, pacili sa mi aj tie co budes mat ty , ale teta mi ich ani nedala vyskusat , ze to su na vacsie prsia, kedze ja ich mam ako lentilky pod kobercom.Normalne to bola taka ulava, ze ich uz mam zarezervovane.Lulu mas odtial aj zavo ? Lebo so roizmyslala, ze si ho kupim tam, neviem ci na Juhu aj predavaju závoje, lebo aj tam amli krasne a lacnejsie...Budes mat aj korunku do vlasov ?
18. mar 2008Anjelik, ten zavoj si musim kupit stoji 1 200,- Sk ved som sa jej pytala co s nim budem robit, ci si ho mam dat namiesto zaclony
Broskynka ja som bola parkrat na Ukrajine a saty maju krasne a lacne a potom ich mozes predat, lebo su velmi pekne.Boze baby prepacte za tie preklepy, ale tak sa ponahlam pisat, ze to tak potom vyzera...
18. mar 2008Ja som bola len na trhu, tam mali krasne , ale pocula som , ze treba sa ich opytat, lebo je tam aj obchod priamo v Uzhorode a tam siju saty, pre americke nevesty.
Ja ked som tam bola tak hned na zaciatku maju taky stanok a tam maju saty aj obleky, vseliake doplnky.Treba sa tam ist pozriet, tam sa oplati vzdy ist, su tam aj smejdy , ale aj pekne veci.
A ako tam pojdes ? Autobusom?19. mar 2008Ahojte baby, moja kamaratka chodi na Ukrajinu tak, ze najskor ide len do Michaloviec a potom prestupi na linku Michalovce - Uzhorod a vobec necakaju na hranici.
O 7 : 30 su v Uzhorode v meste a potom na trh sa dovezu taxikom, je to kopec usetreneho casu. Napsat chodi bus okolo 13:30, ale treba si dopredu zarezervovat listky na konkretny termin, takze to je super. Ahojte a pekne sviatky babenky23. mar 2008- Sponzor fóra
Ahoj Lulu,
ja som to nasla na nete. Zatial mi odpisali, ze ich maju a ze stoja 1000 Eur. Tak som im este pisala, ci saty len predavaju, alebo aj poziciavaju. A ked predavaju tak by som sa chcela spytat majitelky v Druzbe, ci by ich odo mna neodkupila, keby som ich velmi chcela. Vies, ze ja ich kupim a potom jej ich predam dajme tomu za 20 000, tak by ma vysli nejakych 12000. to ako keby som si pozicala. Len sa zas bojim, ze sa budem trepat do polska a nakoniec mi ani nesadnu a potom co? Ja neviem co mam robit. Som do nich zalubena. Mozno na ne zabudnem, ked pojdem skusat do druzby saty. Ja neviem. Uvidim. Ale urcite ti dam vediet ako som dopadla. A poslem aj foto. Ako sa inac mas? Som ta dlho nezastihla na skype.26. mar 2008ahojte kocky
tak po dlhej dobe idem opat nieco napisat. teraz som bola na sviatky doma , cely tyzden ale strasne to zbehlo, no stihli sme to co sme mali, stretli sme sa s dj ale najdolezitejsie je je, ze uz mam saty, usite za ten tyzden presne podla modelu la sposa. Latka co som si kupila tu v londyne vynikne na satach uzasne, chvalim pracu krajcirok naozaj to prepracovali do posledneho deailu a hlavne saty su moje... Z pociatku som mala obavy ako to dopadne ale teraz nelutujem. Bola som aj na skuske ucesu nakolko tearaz sa dostanem domov naozaj asi az pred svadbou. Aj to dopadlo super, ziadne vycesavacky, skor nieco modernejsie.
Tak asi tolko, majte sa vsetky31. mar 2008Ahoj Catcate, saty mam vybrate zo salonu Sissi v PP mam ich aj v albume, svadbu budeme mat na urade a prstienky mame z bieleho zlata s diamantmi, pridam aj do albumu.V SNV maju vacsinou nove kolekcie 2008, napr. znacka White one, dva salony su na Zimnej ulici a dva na Letnej ulici a su otvorene aj v sobotu do 12:00.
Velmi mily prístup a ochotne dievcata. Ty uz mas vybrate saty? Pa pa pekny den vsetkym buducim nevestickam1. apr 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Svadobné foto - video
Rodinné foto - video
Letecké foto-video DRONOM
Book,glamour
Fotoatelier
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahojte babky,
saty San Patrick , maju v salone Sissi, ja mam tiez vybrate saty odtial,su krasne snehovo biele, lahke - cena 9 600, mam ich aj v albume, ale v skutocnosti su uplne ine, este krajsie.
No, citam, ze ste neboli spokojne z agenturou Leilla, neviem, ale ja mam s nou dobre skusenosti, sice len pripravuje pre mna vyzdobu, ale nemyslim si, ze by to nevyslo.