September 2008 Poprad. Máte rovnaký termín svadby?
- Sponzor fóra
Ahojte baby,
podla nazvu temy sem velmi nepatrimkedze my mame svadbu v auguste...ale nevadi, kedze to tu mate pekne rozbehnute, chcem sa len spytat, ci budete mat niektora na svadbe profesionalneho starejsieho, ktory vam tam trosku urobi aj naladu...a ak ano, tak prosim si nejake kontakty
dakujeeem
..
a este ma napadlo, videokameramana mate akeho?
vdaka12. jún 2008- Sponzor fóra
- PRO
Ahojte, ani my nebudeme mat starejsieho. Rolu uvadzaca bude mat jeden z kamaratov. A nakoniec sme sa rozhodli ze si nevezmeme ani kameramana, pretoze tam bude aj tak viacero kamier co sa prinesu privatne a prednejsie su nam umelecke fotky, takze som velmi rada ze sa nam podarilo zohnat manzelov Lukackovcov
12. jún 2008 ahoj baby, ja som tiez augustovka, ale citam aj temy, ktore su mi blizke... my mame svadbu v SL a co sa tyka starejsieho - podla mna zbytocne vyhodene peniaze, ved my sa zabavime hlavne tancom a stolickovy tanec tiez vieme zrobit
ale je to vec nazoru... my mame kameramana aj fotografa v jednej osobe, potom budeme kamerovat este jednou kamerou, aby sa tam zachytili take tie momentky a ked kameraman odide, a fotit bude este aj moja kamoska...
13. jún 2008Pozeram, ze mas 6. sept. ja som to posunula az na 20. prave kvoli tomu, ze posledne roky zvykla byt uz inverzia, pekne teplucko, tak dufajme, ze to vyjde aj tento rok
Na stranke Lukackovcom mi fakt niektore fotky "vyrazali dych" - uzasne, tak som teda zvedava na tie nase - moj drahy sa nerad foti a ja nie som fotogenicka13. jún 2008no ked pozeram do Tvojho albume tak skoro rovnako - sobas vo sv. Jurajovi v Sp. Sobote a hostinu sme chceli povodne v Hoteli Sobota, ale doslo k "mensiemu" nedorozumeniu, takze v divadelnej sale na namesti v Sp. Sobote
mna bude cesat kadernicka v jednom kadernictve na Juhu, zatial mi nerobila ziaden slavnostny uces, ale so strihanim som bola vzdy max. spokojna, tak som sama zvedava, ked chces kontakt tak potom do IP13. jún 2008Ahojte baby,
my tiez nemame starejsieho, presne su to skor zapadoslovenske zvyky, my byvame v nitre, hoci obaja sme z popradu, takze budeme mat svadbu tu v PP ... zacali sme o tom starejsom trochu uvazovat, ale zrejme nebude mat ziadneho, mame Dj a snad bude zabava dobra...a kameramana tiez nemame, mame dve kamery z hosti tak snad to bude dobre, mame fotografku, takze budeme mat aspon profesionalne fotografie...a presne ako pisete je pravda,ze na svadbach dodavatelia velmi zarabaju, vsetko je predrazene a potom sa ta suma skutocne splha do vysokych vysin...
tak drzim palce aby vam vsetko vyslo tak ako chcete...14. jún 2008pre jedneho je dolezitejsie to, pre ineho nieco ine, nikde nie je povedane, ze takto presne ma vyzerat svadba, ved aj tie zvyky sa po celom nasom malom Slovensku lisia, a mozno je najdolezitejsi stastny a spokojny zivot potom - ten ani najdokonalejsia svadba nazaruci - dost filozofovania
14. jún 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
❤ Historický interiér
❤ Svadba pod hviezdnou oblohou
❤ Ideálne priestory pre menšie svadby
❤ Možnosť prenájmu ZADARMO!
FOTO - VIDEO - FOTOBOX - FOTOKARAVAN
ahojte kocky ak ma niekto kontakt na Mareka Hajkovskeho prosim napiste mi dakujem.