Spoločný dátum svadby 29.9.2012. Pohovorme si o ňom.

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Ahojte baby, tak keď už zbežne vidím, že nás je čím ďalej tým viac, možme sa vykecávať tu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@nika19918 ako tak citam, este nemate obrucky, vsak? Nam dnes volali zo zlatnictva, ze mame hotove tak v pondelok ich ideme vyzdvihnut, oskusat a tak :-) juj skoda, ze je priatel v robote teraz aj cely vikend mohli sme ich uz dnes alebo zajtra mat doma...takto cakat az do pondelka...aaaach jaj... :D ale moc sa na ne tesim...vy uz mate nieco vyhliadnute?
Odpovedať
Profilova fotka
@robinka si ma navnadila, zajtra pojdeme aj do serede :)
Odpovedať
Profilova fotka
@majusqa77 urcite odporucam...zlatnictvo stacho je super!
Odpovedať
Profilova fotka
@nika19918 ano, chystam sa na to. Ale este stale si neviem vybrat . :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@robinka obrucky uz mame objednane asi mesiac a uz sa velmi tesime kedy budu. Objednali sme si z Trencina (kamea)
Odpovedať
Profilova fotka
@robinka my tak skoro nebudeme mat :) v juli si kupime a pacia sa nam z webu kamea :)
Odpovedať
Profilova fotka
@malinka7 tak to ti verim :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tak my sme nakoniec vybrali v awoz-e v ivanke pri dunaji. ujo ma velmi dobry vyber, spravia nam co sme si povedali a cenu ma 34€/g zlata
Odpovedať
Profilova fotka
obrúčky budeme riešiť asi budúci mesiac :), dievčatá, už máte vybraté šaty alebo kedy sa chystáte do salónov?
Odpovedať
Profilova fotka
ja uz mam objednane, davam si v jednom salone sit :) vsade ma strasili, ze september je silny mesiac na svadby, ze treba co najskor :)
Odpovedať
..ahojte,,,fuuu ha,,,no my nemame ani obrucky,,,,,,a ani saty nemam bola som v jednom salone a tam nic,,,,tak neviem,,,zvazujem krajcirku,,,,,,,no kedze som po uraze,,,,este aspon mesiac som na pn,,,,a noha v orteze + barle,,,hadam budem do svadby fit,,,,,,,kolko vas vysli obrucky,,,cca???..a co saty???..nech si urobim prehlad aspon z postele:))pekny den
Odpovedať
Profilova fotka
@hokejka111 tak mna saty vyjdu 399 (na mieru usite). pozicanie tych istych stalo 310.. ...a obrucky zalezi od vahy - my mame 34€/g plus cca 120€ robota (cast zlata si davame svoje, tak by bola nasa vysledna cena zavadzajuca) :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
tak u nas stoji pozicanie cca 300 e ,,,,,tiez asi ako vsade,,,,,,,a co poviete na bazar ,,,kupovat saty tu cez bazar????
Odpovedať
Profilova fotka
my sme boli akurat teraz zobrat u jednej pani pre draheho koselu s vestou a kravatou. obrovska vyhoda, ze sme sli ku nej a mohli to pozriet a vyskusat
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojky , aj my mame tento terminik :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, chcela by som sa spýtať či neviete o nejakom folkl. súbore na odčepčenie .... :)))
Odpovedať
Ahojte, tak aj ja sa pridavam k vam. My mame tiez termin 29.9.2012. Tento datum sme si vybrali aj preto, ze pred tym den ma priatel narodeniny - tak si aspon lepsie zapamata, kedy budeme mat vyrocie svadby (: A este pre to, ze pri spocitani mojho datumu vychadza cislo 7, pri spocitani priatelovho podobne 7 a pri spocitani datumu nasej svadby taktiez 7. Takze tri sedmicky snad nam prinesu stastie :) Uz mame salu, fotografa, kameramana, starejsieho, hudbu. Este nam toho treba vela .( Všetko vybavujeme zo zahranicia, je to fakt tazke. A farara este nemame - ako nam bolo po telefonate s nim povedane ...to treba osobnejsie .)
Odpovedať
....vedeli sme, ze september,,,,,,a tento datum je fajn uz len na pohlad..:))
Odpovedať
Tiez mame tento termin, ale dako sa nam nedari s pripravami ... vyzera ze si treba vsetko planovat aspon dva roky dopredu.... :-p no to som este ani netusila ze sa zoberieme :-D
Odpovedať
este rozmyslam .... zobrati si len nove meno alebo nechat vlastne plus nove?
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@veva1987 neblbni, vsetko s prehladom stihame :)
Odpovedať
ahojte, aj my plánujeme svadbu na tento dátum :)
Odpovedať
Ahojte:) aj my máme svadbu 29.09.2012 :)
Odpovedať
Profilova fotka
no, práve si pozerám nejaké svadobné oznámenia, a mne sa nič nepáááči :/ :/ jemine, hlavne, že keď som to kukala tak rok dozadu, tak som bola nadšená a nevedela som si vybrať a keď to je už "naostro" tak špekulujeem , nechcem nič prečačkané, náročné, chcem jednoduché a pekné .....
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :) aj ja sa pridávam, tiež sme si vybrali tento istý dátum :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte zienky vitam vas tu a som rada ze nas je tolko :)
Odpovedať
Profilova fotka
Jej aj my mame vtedy....my sme chceli kolo 22.9 ale nebola sala..takze mame termin podla saly:)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, tiez mame tento termin, myslim ze krasny datum na moje meniny a uz sa neviem dockat, dufam ze bude prijemne jesenne pocasie, hlavne nech neprsi. vybavene mame farara, salu, fotografa, dj, kamaramana, obrucky sme boli pozerat, moj snubenec by uz aj vybral, padli nam jedny do oka, ale este chcem pobehat zlatnictva a saty sa chystam tento mesiac skusat. velky problem mam vybrat si farbu vyzdoby, neviem sa rozhodnut
Odpovedať
Ahojte aj ja sa pripajam na 29.9.2012 kedze 22.9.2012 u bolo obsadene :-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?