@nika19918 ako tak citam, este nemate obrucky, vsak? Nam dnes volali zo zlatnictva, ze mame hotove tak v pondelok ich ideme vyzdvihnut, oskusat a tak :-) juj skoda, ze je priatel v robote teraz aj cely vikend mohli sme ich uz dnes alebo zajtra mat doma...takto cakat az do pondelka...aaaach jaj... :D ale moc sa na ne tesim...vy uz mate nieco vyhliadnute?
..ahojte,,,fuuu ha,,,no my nemame ani obrucky,,,,,,a ani saty nemam bola som v jednom salone a tam nic,,,,tak neviem,,,zvazujem krajcirku,,,,,,,no kedze som po uraze,,,,este aspon mesiac som na pn,,,,a noha v orteze + barle,,,hadam budem do svadby fit,,,,,,,kolko vas vysli obrucky,,,cca???..a co saty???..nech si urobim prehlad aspon z postele:))pekny den
@hokejka111 tak mna saty vyjdu 399 (na mieru usite). pozicanie tych istych stalo 310.. ...a obrucky zalezi od vahy - my mame 34€/g plus cca 120€ robota (cast zlata si davame svoje, tak by bola nasa vysledna cena zavadzajuca) :)
Ahojte, tak aj ja sa pridavam k vam. My mame tiez termin 29.9.2012. Tento datum sme si vybrali aj preto, ze pred tym den ma priatel narodeniny - tak si aspon lepsie zapamata, kedy budeme mat vyrocie svadby (: A este pre to, ze pri spocitani mojho datumu vychadza cislo 7, pri spocitani priatelovho podobne 7 a pri spocitani datumu nasej svadby taktiez 7. Takze tri sedmicky snad nam prinesu stastie :) Uz mame salu, fotografa, kameramana, starejsieho, hudbu. Este nam toho treba vela .( Všetko vybavujeme zo zahranicia, je to fakt tazke. A farara este nemame - ako nam bolo po telefonate s nim povedane ...to treba osobnejsie .)
Tiez mame tento termin, ale dako sa nam nedari s pripravami ... vyzera ze si treba vsetko planovat aspon dva roky dopredu.... :-p no to som este ani netusila ze sa zoberieme :-D
no, práve si pozerám nejaké svadobné oznámenia, a mne sa nič nepáááči :/ :/ jemine, hlavne, že keď som to kukala tak rok dozadu, tak som bola nadšená a nevedela som si vybrať a keď to je už "naostro" tak špekulujeem , nechcem nič prečačkané, náročné, chcem jednoduché a pekné .....
ahojte, tiez mame tento termin, myslim ze krasny datum na moje meniny a uz sa neviem dockat, dufam ze bude prijemne jesenne pocasie, hlavne nech neprsi. vybavene mame farara, salu, fotografa, dj, kamaramana, obrucky sme boli pozerat, moj snubenec by uz aj vybral, padli nam jedny do oka, ale este chcem pobehat zlatnictva a saty sa chystam tento mesiac skusat. velky problem mam vybrat si farbu vyzdoby, neviem sa rozhodnut