Spoločný dátum svadby 29.9.2012. Pohovorme si o ňom.

28. sep 20121070
  • ahojte baby, nahodou nemate niekto skusenosti s fotenim od AT Studio? Mne sa ich fotky strasne pacia, len ci nahodou nejaku osobnu skusenost nemate. dakujem

• Ahojte...aj my máme svadbu 29.9.2012. Este nic nemáme vybavené, ale uz pracujeme na tom. 🙂)))

• Sponzor fóra
  • čo máte všetko vybavené dievčatá? 🙂

• už takmer všetko 🙂))

• nam uz tiez chybaju (dufam) len drobnosti typu zasadaci poriadok 🙂

• My sme tak dlho rozmyslali nad terminom svadby az jediny volny septembrovy datum na to miesto kde sme to chceli mat ostal 29/09/2012. Ale som rada, pretoze ja na zapamatanie datumov niesom 😛 a tento sa bude lahko pamatat. Ale pre istotu si to necham aj vygravirovat 😃 . Co mame? Hudbu, miesto (menu zajednane), vyzdobu saly, oznamka (poniektore uz aj rozdane), fotografa, kameramana, pohare, ja saty, kroj na redovy, alkohol a vino (aj na vysluzky), kvetinarku, kolace, kadernicku a v neposlednom rade farara a prvu nauku za nami. Celodennu predmanzelsku nauku si spravime tu v Irsku pri slovenskom fararovi v septembri. 😉 uz len drobnosti a urady, ale to ideme c septembri dva tyzdne pred svadbou domov, tak to budem riesit potom.... teraz m ozem oddychovat a chudnuuuuuuuuuuuuuuuut......xixixixi 😃 😃 😃

• Ahojte,aj my mame svadbu 29.9.2012 🙂

• ...asi to bude zrusené...😞

• @nika19918   my preto vybrali sme tuto datum lebo starejsi mal iba ten posledný datum nereyervovani 🙂

• Ahojte,
    aj my uz mame konecne potvrdene, ze 29.9.2012. Dlho sme mali len salu, dj, kameramana a saty, len sa nam akosi nechcelo ist na matriku a vcera sme to uspesne zvladli 🙂 pracuje sa na pozvankach a obruckach. Tak este kolace, kyticu a fotografa a potom asi na dlhsie obdobie koncim. Snad som na nic nezabudla...Inac neviete o nejakom dobrom kvetinarstve v Bratislave, ktore nas nezruinuje?

• kočky ahojte, ako sa máte? Čo všetko už máte? 😎 😵

• aj my mame tento termin, vzinkol nahodne 🙂 mame uz miesto hostiny, kostolik, saty su zajednane, kolaciky, torta, vyzdoba ale este neviem detaily... a este nas veeela caka 😛 😛 😛

• 107 🙂))))

• kočkyyyyyy, kde stee 🙂 Už len týýýždeň 🙂

• Sponzor fóra
  • @eninka27  no, ty vole uf

• ja nemám výzdobu na autooooooooooooooooooooo 😠 😠 😠 😠 😠

• ja som choraaaaaaaaaaa😞disappointed:((((((((((((((((((((((((

• aj ja som chorá 😞(( ako naschval 😞

• 😞 😞 😞 😞 Zajtra svadba a mne sa odhlasil moj najoblubenejsi host 😞 😞 😞 😞 teda, dvaja 😞 😞 😞 😞 😞 : (

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Najsexi vec, ktorú žena môže nosiť je jej sebavedomie
    ...všetko čo na svadbu potrebujete vytlačiť
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov