ahojte baby, nahodou nemate niekto skusenosti s fotenim od AT Studio? Mne sa ich fotky strasne pacia, len ci nahodou nejaku osobnu skusenost nemate. dakujem
My sme tak dlho rozmyslali nad terminom svadby az jediny volny septembrovy datum na to miesto kde sme to chceli mat ostal 29/09/2012. Ale som rada, pretoze ja na zapamatanie datumov niesom :-p a tento sa bude lahko pamatat. Ale pre istotu si to necham aj vygravirovat :-D . Co mame? Hudbu, miesto (menu zajednane), vyzdobu saly, oznamka (poniektore uz aj rozdane), fotografa, kameramana, pohare, ja saty, kroj na redovy, alkohol a vino (aj na vysluzky), kvetinarku, kolace, kadernicku a v neposlednom rade farara a prvu nauku za nami. Celodennu predmanzelsku nauku si spravime tu v Irsku pri slovenskom fararovi v septembri. ;-) uz len drobnosti a urady, ale to ideme c septembri dva tyzdne pred svadbou domov, tak to budem riesit potom.... teraz m ozem oddychovat a chudnuuuuuuuuuuuuuuuut......xixixixi :-D :-D :-D
Ahojte,
aj my uz mame konecne potvrdene, ze 29.9.2012. Dlho sme mali len salu, dj, kameramana a saty, len sa nam akosi nechcelo ist na matriku a vcera sme to uspesne zvladli :) pracuje sa na pozvankach a obruckach. Tak este kolace, kyticu a fotografa a potom asi na dlhsie obdobie koncim. Snad som na nic nezabudla...Inac neviete o nejakom dobrom kvetinarstve v Bratislave, ktore nas nezruinuje?
aj my mame tento termin, vzinkol nahodne :-) mame uz miesto hostiny, kostolik, saty su zajednane, kolaciky, torta, vyzdoba ale este neviem detaily... a este nas veeela caka :-p :-p :-p