Ahojte babenky, ja s mojím drahým sme sa rozhodli pre tento uzasny termin, neviem, mozno sa niekomu bude zdat privcas planovat svadbu rok a pol skor, ale chcem aby vsetko prebehlo hladko a podla mojich resp. nasich predstav. :-) Kedze je to moja prva (dufam, ze aj posledna ) svadba potrebujem par rad od vas skusenejsich za co vopred dakujem . :-) No aby som neodbocovala od temy najprv by som chcela spoznat adeptky na tento termin ako som ja . Cize kocky hlaste sa :-)
ahoj, my sme predbezne naplanovali svadbu na 15.5.2010 a vobec sa mi nezda divne planovat takuto jedinecnu udalost tak skoro dopredu..ked to clovek tak skoro dopredu vie, tak pmalicky planuje, v pohodicke, v klude..ked som objednavala kameramana, dozvedela som sa, ze i u neho je bezne, ze ma objednavky i rok dopredu..:-)
Ahoj, taky jsem se dost lekla, že jsem nějaká praštěná, že chci začít plánovat už teď, ale jak vidím sama nejsem :-D Nejdřív se nám líbilo 10.10.2010 ale jelikož to není sobota, tak to neklapne, kdyby aspoň pátek tak by to šlo. Takže to asi necháme na 2.10.2010. :-)
Ahojte dievcata :-) My sme sa tiez rozhodli pre datum 2. 10. 2010 :-) Zda sa mi byt magicky a ja mam velmi rada mesiac oktober. Snad to bude najstastnejsi den nasho zivota. Vsetkym Vam, ktore ste sa rozhodli pre ten isty krok drzim palce a prajem vela sil a trpezlivosti s pripravami na NAS VELKY DEN!!! Ahojte ;-)
ahojte,my sme mali na zaciatku vela moznych datumov, ale nakoniec sme sa rozhodli na oktober, lebo uz budem mat po skole (dufam :-S ) a moji rodicia sa tiez brali v oktobri...nie je to skoro, praveze neskoro podla mojho nazoru... vsetci vychyteni fotografi a kameramani uz boli v septembri(!) obsadeni na cely rok 2010! dokonca aj restiky uz zacali pomaly organizovat, tak som musela ustupit mozno lukrativnejsie miesto i foto/videografov len kvoli tomu, ze si rodicia a drahy myslia ze vsak to je skoroooo! ]-(
chcem sa opytat, co uz mate vybavene?
Ahoj holky. Tak já jsem si úplně nejdřív myslela na svatbu v červnu. Pak jsem si řekla, že září už bude klidnější, stabilnější počasí... Pak jsem si říkala, že podzim by mohl být taky zajímavý, takový jiný. A pak jsem padla na datum 2.10.2010. Škoda, že 20.10.2010 je ve středu - je to ještě lepší termín. Nejsme ještě 100% rozhodnutí, líbí se mi i listopad a prosinec by mohl být taky romantický.
Dadaapetik: tak my zařízené nemáme zatím nic, jelikož si právě nejsme jisti ještě tím termínem. Plánujeme a rozhodujeme se nad místem a termínem a až to bude na tuty, tak jako prvního zamluvím fotografa :-)
Ahoj, tak já mám už dlouho v kalendáři zatržené dvě varianty, a to 20.10.2010 a 02.10.2010. To první datum se mi líbí moc, ale přítelovi se nezdá ta středa...A na oplátku on sám navrhuje 10.10.2010 (což je neděle, a to si zas říkám já, kde asi seženeme kadeřnici, vizážistku atd. v neděli:))) . Takže já asi budu nejvíce prosazovat 2. ríjen, je to také super datum. Jak tak koukám, tak asi pomalu začneme řešit zamluvení místa obřadu - o tohle datum vypadá, bude docela zájem:)
A nebojíte se třeba ošklivého, nevlídného počasí? Když tak koukám ven dnes, tak to teda nestojí za nic. Ale ošklivo může být i v červenci...
Tak holky, at nám jde to plánování a zařizování od ruky:)
Ahoj, my mame termin 25.10.2010. Tiez sme uvazovali nad 10.10.2010 ale je to nedela a tam kde sa mi budeme brat v nedelu sobase nerobia. My mame uz rezervovany resort a svadobnu koordinatorku. :-) Neuverite ale ja som uz aj objednala saty a takisto uz mame aku taku predstavu o satach druzicie. Myslela som si ze budem jedina blazniva :-D ale oni dokonca mali v salone uz rezervovanych par siat na rok 2011!!!!
Pocasia sa nejak nebojime lebo resort ma nahradu v pripade burky. Nasa svadba ide byt na plazi 8-) teda aspon dufame, takze by to bola vcelku velka zmena planu =-) Kamaratka sa mi vydavala v july a lialo im celu svadbu ;-( Mali zato uzasne fotky na zamku a ak mate dobreho fotografa tak trebars oni nepotrebovali ani fotky vonku (maju len par po dazdi vecer). :-D
Papa
tonkacik ahoj, ja som sa do toho pustila s vervou, takze uz mame oblek,kravatu,manzetove gombiky,pierka,menovky,podvazok a panncusky,sv.saty,popolnocky aj s topankami a k nim bizutku, salu a fotografa a take drobnosti ako bublizuky,ohnostroje, organzu a ozdobu na auto.menovky su vo faze navrhovania, cakame na dodanie spodnicky a sv.bizutky, a treba nam este svadobne topanky obom, potom uz bude garderoba kompletna :-D no a pomalicky potom budem zariadovat ostatne
ahoj dadaapetik,fúúúha to už nejako skoro nie???šak to už máš skoro všetko....a sobášiaceho a kamru a DJ????to sú myslím prvoradejšie záležitosti,či?a kde máte svadbu?a výzdobu chceš akej farby?
tonkacik: noo vyzdoba bude marhulovo biela. kameramana vybavuje mamina, je to jej znamy tak dufam ze bude aj sikovny. berieme sa u mna na dedine-v ciferi, v restauracii mame zatial zajednane 2 soboty a to kvoli tomu, ze sa este nevie ci v ten nas vybraty termin nebudu nahodou hody. preto v tento tyzden ideme za fararkom spytat sa, lebo to vraj urcuje on, a hned sa ho aj spytame ci nas odda :-D ak to neklapne, mam nahradne riesenie-v senkviciach kde maju tiez krasnu restiku
este som zabudla...dj je draheho kamarat, takze to ma na starosti on. inak ked som sa bavila s veducim restiky, ocenil ze sme to zacali takto vcas ze aspon vsetko vybavime co treba a hostina bude tip-top. no a co sa tyka fotografa a kameramana, teda ked chces fakt dobrych, ako som uz pisala predtym na to je rok dopredu uz neskoro.si predstav ze som obvolala zopar a uzv septembri mali cely rok 2010 obsadeny...
my budeme mať asi výzdobu cyklaménovo-bielu s pierkami s motýlikmi....ved aj my ked sme zajednávali sálu tak nám hovorili že ešte že sme prišli,lebo už si veľa ľudí zajednáva....
fuuu rucaju sa mi plany...dnes som bola za fararkom a on vravi ze v decembri 2009 odchadza a pride nejaky iny...takaaa skodaa!!! mal ma na primani aj birmovke...dufam ze ten novy bude v pohode a nie nejaky tyran :-S
ahojte,baby
no ja vas normalne obdivujem:)kolko uz toho mate povybavovaneho.ja sa nejako neozem rozbehnut:)))
len mna to potom chyti a zas budem vybavovat ako o dusu:)))
ak prijemne vybavovanie:))
nicky655 ahoj, neboooj, ked sa raz do toho das, uz to pojde jak po masle, len musis vediet co chces ;-)
potom bude mozno problem odtrhnut ta od compu :-D ako mna....resp zohnat na to vsetko prasule, co je teda ten horsi pripad 8-(
tonkacik dakujem za podporu, kazdopadne v decembri musim nabehnut na faru a pozistovat...este nam moze skrizit fakt ze budu u nas hody, a to nam restika odmieta vtedy urobit hostinu...asi im hodovnici urobia vacsi obrat :-S potom nam neostava nic ine len prehodit miesto cinu :-( lebo tento datum fakt chcem...
Ahojte, my mame tiez svadbu naplanovanu v tento krasny den. Takze mame priestor na vyber toho najlepsieho.. no akurat som velmi pracovne vytazena a tak len po veceroch obcas sadnem ku kompu.....a pozeram foto, galerie, saty, kytice a tak... ale aj tak viem ze pojdem do salonu vyberem si prve najkrajsie a padla.....ale inak sranda tu je, nam zostava naplanovat to najdolezitejsie: kostol a hudbu. Salu, kameramana, fotografa, kadernicku mam. Este dotuknut to oblecenie, kyticu, vyzdobu...... Joj tak sa tesim ale tolko casu to zabera az mam z toho stres ale pomalicky a vsetko dobavime.
Vsetky vas pozdravujem, dufam ze pocasie bude tak krasne o rok ake bolo teraz.
Tak já jsem s přípravami asi takhle daleko: už mám vybraný termín:)
a na hostinu vytipované místo - ale nezamluvené.
na obřad jsem chtěla místní zámek - což by nebyl problém až na to, že místní matrikářce se tam nechce chodit (osobně mi sdělila, že je ji tam pry zima na nohy), tak se u nas bezne oddava na radnici a pro zamek vypisuji jen 3 terminy za rok (od června do srpna - takže v říjnu fakt asi máme smůlu).