Svadba 06. 08. 2011
@puffu este presne nevieme sme sa o tom nebavili iba o silvestri, to pojdeme pravdepodobne na nejaku silvestrovsku zabavu
))) stedry vecer bud budeme sami, alebo pravdepodobne najprv pojdeme k 1 a potom k 2 rodine
jeeeej ved sa to nejak extra rychlo blizi heh
5. dec 2011- Sponzor fóra
@mishita2401 asi ano heheee
to v orange je tak zle??
to darceky asi kazdy ,,,,aj ja si myslim, ze to je uz v tejto dobe jedno ,,,keby sa mame riadit bontonom tak by to vyzeralo heh
5. dec 2011@nikuska1987 no strasne rychlo to bezi, my sa uz o 2 tyzden pomali balime,ideme babku odniest k mame a dalsi den letime...
akurat som teraz zacala vyberat fotky ktore nesieme domov pribuznym aby mali nejaku pamiatku....tooolko ich je ze neviem ktore vybrat...kebyze som mala tlacit vsetky na ktorych su tak sa asi nedoplatim na farbe a fotopapieri...
5. dec 2011@puffu ani sa nenazdate a bude letiet na sk
ja som dnes bola u kadernicky, chcela som si kupit aj novu kabelku ale nemali taku co by sa mi pacila
tak som u nasich na nete pozeram nejaku roboticku, lebo tam kde robim to vyzera biedne
a vecer manzel ide robit detom mikulasa tak pojdem s nim
ved aj my mame velmi vela fotiek tiez sme nemohli dat vsetky tlacit heh
5. dec 2011@nikuska1987 tak pre nam mame vytlacenych 700ks a teraz tlacim jednotlivym rodinam lebo sa mi nechce napalovat tolko cd s fotkami....
jeeej...mikulasa....ja by som aj zabudla ze je dnes mikulas...pozerala si vcera na jojke srdce pre deti? Ja som tak plakala...:/ hrozne boli niektore osudy...
5. dec 2011@puffu to mate dost heh
to fakt???,,,v uk sa neoslavuje az tak vo velkom??
nepozerala som to mali sme navstevu,,,,,noo je to hrozne stacilo ked som videla ukazky ja relacie tohto druhu nemusim
5. dec 2011@nikuska1987 nie tu ten sviatok nemaju....ale maju cela inych ktore som ani nevedala ze maju...
napr 4.11 su vsade ohnostroje...este viac ako na novy rok, na novy rok to tu nemaju take pestre ako u nas na Sr...
ja som inak rada ze sa tolko vela penazi vyzbieralo vez sa vyzbieralo cez 700000e a to uz je co povedat...my sme tento rok tiez urobili dobru skutok s tomasom...sme sa rozhodli ze posleme nasu playstation2 detom ktorym na silvestra zomrela mamka...:/ tak dufam ze ich to aspon trochu potesi...a mame aspon dobry pocit...
5. dec 2011@puffu hmmm zaujimave heh
vsade v kazdej krajine ine zvyky a tradicie
to sa pekne vyzbieralo
to na sk, alebo v uk ste poslali detom darcek??,,,,,pekne od vas
5. dec 2011@nikuska1987 nie, teraz bereme psp2 domov a posielame to 2 detom na SR...
dufam ze to dojde v pohode...to budem musiet nejako zabalit aby sa to nerozbila a asi to aj poistim lebo slovenskej poste nejako neverim...:/
5. dec 2011@puffu aha taaaaak tu na sk,,,,urcite im to skrasli vianoce, ale tak zase materialne veci niesu vsetko,,,,su aj dolezitejsie veci.no ja idem este do tesca a potom uz domov,,,,,doma ma caka robota este musim si postrhat pradlo, dat dalsie prat a pojdeme robit mikulasa
pekny zvysok dna ti prajem a zase dakedy nabuduce
5. dec 2011@nikuska1987 tak su aj dolezitejsie veci ale tak zase bez materialnych veci by sa nedalo existovat ...zivot si treba skraslovat aj tym...pekny den aj tebe...
5. dec 2011@nikuska1987 vy ste tu zas popisali
nestiham pri vas
5. dec 2011@mishita2401 ahoj, tak co ako sa mas? Nieco noveho u vas? U nas nic, stal pracujeme v Uk takze sa nic nezmenilo...
6. dec 2011- Sponzor fóra
@puffu ahoj
... no ako... teraz to mam dost nahustene..už aby boli vianoce
... no noveho nemam nič ...aspon teraz nie....
6. dec 2011@mishita2401 neboj, ani sa nenazdame a uz bude po vianociach....my sa uz tiez velmi tesime na vianoce...my sme inak v pohode akurat mam nejake zdravotne problemy tak dufam ze coskoro bude po nich a vrati sa vsetko do starych kolaji...
6. dec 2011@puffu no to su naše prve spoločne vianoce tak si ich chceme užit... jaj mam tiež zdravotne problemy-s prace..preto chcem ist odtial preč..akurat pišem pracu do školy a treba sa mi aj učit
6. dec 2011@mishita2401 tak my na vianoce klasika, doma s rodicmi a potom silvester na chate s kamaratmi...ale uz sa tesim ked uz budeme mat vianoce sami s nasimi detickami...
) no ale tak na to si budeme musiet este nejaky ten rocik pockat...
pracujes v orangei? Ci sa mi to pletie?6. dec 2011@puffu hej v Orange... hmmmmmmm.... no mi vianoce u nas doma a silvester netušim kde
... ale doteraz sme boli doma tak neviem...
6. dec 2011@mishita2401 a nejako prezivas sestrinu svadbu ci ani velmi nie?
7. dec 2011@puffu ako si napisala heh,,,som tu len na skok lebo si idem napisat ziadost do VUB - cky a sup domov za manzelom
7. dec 2011@mishita2401 uz aj ja asik budem mat coskoro net doma a potom sa este len rozpiseme, teda dufam heh
7. dec 2011@nikuska1987 no tak super nie...ja by som bez netu tu v uk asi nemohla existovat...
najcastejsie hram hry na fb...
niekedy mi z toho sibe...
inak mam dnes celkom dobry den lebo tomas isiel s babkou do londyna na kontrolu takze tam budu skoro az do vecera...aspon relaxujem...
som aj objednala tomovi taku drobnost na vianoce lebo sme si uz nakupili veci akoze na vianoce ale aby este dostal male prekvapenie...
7. dec 2011@puffu ja ani nie
sa len smejem ako sa mne segra smiala ked som si chystala veci na svadbu a ona to prehana ešte o 100percent navyše
tak sa jej smejem že mne ,,vytýkala" a ona robi ešte viac
7. dec 2011@nikuska1987 aha
no vidiš
tak to sa tešim
7. dec 2011@mishita2401 tak to zvycajne byva nie...
nam sa vela ludi smialo ze sme si rezervovali salu rok a pol dopredu, co ja si myslim ze je normalna doba...ale ako to rychlo ubehlo, este sa pamatam ako sme pisali ze ese 4 mesiace do svadby a teraz uz 4 po svadbe....ale pridu aj krajsie okamihy...
7. dec 2011@puffu no asi hej
aj šaty bude mat podobne tým mojim a ako sa jej najskor nepozdavali tie moje
a teraz sa jej pačia velmi velmi podobne
7. dec 2011@puffu ja som si uz zvykla bez netu
ale uz sa nan tesim heh.......my sme dnes cely den u svagriny, zabijalo sa prasiatko
inak v pohode den,,,,,ja este neviem co kupim tomu mojmu
aspon si si oddychla trosku
10. dec 2011@mishita2401 aj ja len si musime nejaky vybrat,,,lebo sme sa stahovali a nanovo zariadovali
10. dec 2011
Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
@nikuska1987 no asi si ma privolala
... no ja robota-katastrofa už aby bol nový rok a ja mohla byt odtial preč... miminko zatial nečakame... ale nove mame to že kupujeme darčeky na vianoce, pozeram 4svadby a dnes som videla krasne spoločenske šaty- kratke...sice ich chcem na ples ale v tejto dobe už je jedno akej dlžky su šaty nie??