Svadba 1.10.2011. Je tu ešte niekto taký?
- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
Vitaj Lucka medzi nami
My akurát vyberáme sálu...veľmi by sme chceli mať hostinu v jednej vile, takže sa ideme stretnúť s majiteľom a uvidíme, ako to dopadne...problémom však je, že vo vile nie je kuchyňa, takže by sa jedlo muselo dovážať, ale myslím, že by to nemal byť až taký problém, keď že chcem mať švédske stoly...
No a čo sa týka hudby, tak tú namixujem ja sama, lebo mám taký program, v ktorom sa dajú strihať a mixovať pesničky, a DJ bude náš kamarát...ušetríme a bude sa hrať len to, čo chceme a máme25. aug 2010my sa taky tak chystame do restik na predbeznu kalkulaciu, ako by nas to vyslo, no stale sa nevieme rozhodnut ci budeme mat rozdavanu veceru ( cize kazdy bude mat to iste na tanieri ) alebo spravime po polienke hned bufetove stoly....
tazke to rozhodnutie..... no a hudba tak to je polemika na pekne dlho
vobec sa nevieme rozhodnut a uz vobec nevieme kde hladat toho pre koho sa rozhodneme....pre mna to je tazsie rozhodnutie ako vaber siat
a to je uz co povedat...
25. aug 2010vitaj lucka
tak ja dnes idem zaplatit zalohu DJ za 280 eur. sme nasli DJ.
objednane mam aj korunku a svad.set. a potom este mam vyhladnuteho fotofraga ale zvazujem este mozno este niekto iny sa pritrafi
co sa tyka siat moje vysnivane su
http://www.mojasvadba.sk/album/view.php?vImageID=4135849&vReferer=%2Falbum%2Fmyalbums.php%3F
stoja ale 428 eur v salone EL v bratislave.... je to znacka MAGGIE SOTTERO a take maju malokde ale v Myjave stoja vsetkyy saty 260 eur. skvela cena ale je to daleko no uvidim ci tam pojdem25. aug 2010dracica tie saty su krasne...tiez nad nimi zvazujem..... aj este nad ostatnymi......a v tej myjave maju aj maggie ??? mas link na nich ? my uz fotografa vybraneho mame....uz len osobne stretnutie a zaplatenie zalohy nas caka.....oslovila som asi 30 roznych fotografom a kameramanov a podla cennika a najmä kvality fotiek sme si vybrali toho idealneho pre nas
25. aug 2010no super dik za tip
a nevies ci oni len poziciavaju alebo aj predavaju ? no s fotografom som velmi spokojna a mam taky klud na dusi....ved predsa jedine na co sa stale budes pozerat a najcastejsie je obrucka a fotky na policke. aj kamera nie je az tak dolezita ako ta fotka. takze s tym sme si dali trochu viac prace.....a dufam ze sa teda oplatilo
uvidime o rok a daco aky bude vysledok
25. aug 2010zuzka :
poziciavaju si myslim lebo ja som sa na to pytala,na pozicvanie.no hej mi si dame aj fotky zaramovat mozno jednu naj dame nad postel
lucka ano to mas pravdu casu je dost a vy uz ste boli aj v kostole a to sa necudovali??
ja sa tam bojim ist tak skoro ..ze vsak to este ma cas si stale hovorim aby sa cudne na mna nepozeral26. aug 2010
Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.
a kolko chcete max. investovat do svadby ??