Svadba - 11.10.2008 Zemplínska Šírava - Kamenec. Môžme pokecať

1. feb 20121660
  • Ahojky dievčata
     Ja som mala svadbu teraz v septembri na Kamenci.Mali sme 130 ľudi a bolo to tak akurat pre dobru zabavu.Hrali nam chlapci z Gerockov a len na ich obhajobu su skvely.Nedam na nich dopustit.Hrali aj u nas doma na brane keď pre mňa prišiel drahy a celou cestou do kostola.Vyzdobu sme mali bielo ružovu a cokoladovu fontanu ktoru ponuka kamenec .Vyšlo nam všetko podľa predstav.Zopakovala by som si to aj každu sobotu 🙂 Tak si to vy budude nevestičky poriadne vychutnajte. 😉

• ahojte, martina 84, to bi bolo uplne skvele, ak by si mi poslala kontakt a si strasne zlata, ze sa ho opytas na termin 30.8.2008 🙂 Dakujem🙂
    K hudbe, my mame zajednanu Ideal, dufam, ze budeme spokojny. Vybavili to moji rodicia, takze vobec netusim ako hraju. Dnes sa chystame na vychod a rada by som si sla vyskusat saty. Tak potom sa s vami podelim so zazitkami. Som zvedava a velmi sa tesim. Len dufam,ze si nejeake vyberiem 😃

• Blahozelam Ti Lenkael 🙂 dufam ze si coskoro vytvoris album.Ja tiez budem mat svadbu na Kamenci a to my ani nepovedali ze ponukaju cokoladovu fontanu asi ju este nemaju dlho 🙂 tak to je super spravicka...inak bola si spokojna s obsluhov? na kolko ta vyslo menu? mala si okruhle stoly? bolo aj svedske stolovanie? asi som trosku zvedava 😉 ale verim ze odpovies. 😬

• Sponzor fóra
  • Ahojte...a už mám vybavenú skupinu Pyramída a som celkom rada. A na budúci týždeň sa chystám na "obhliadku" svadobných šiat k našim východným susedom. Je to trošku skoro ale spraviť si prehľad nezaškodí.

• slniecko potom daj info ako to tam vyzera a aky je vyber...aj ja sa tam chystam ale asi az v lete...dufam ze to nebude neskoro... 😒

• ...ja sa tiez chystam na buduci piatok, ale neviem ci su tam obchodiky alebo to predavaju pod stankami lebo ja tam nikdy nechodim.Joj dufam ze to bude v obchodikoch, inak neviem ako sa tam daju skusat svadobne saty a teraz v takej zime 😒 brrrrrr....tak ak sa tam zberate skor budem vdacna za skore info 😉 A slniecko je super ze uz mas skupinu 🙂

• Ja som tam tiež ešte nikdy nebola, ale od kolegýň viem, že šatky majú aj na tom veľkom trhu pod stánkami a dajú sa aj skúšať, len aby nebola zima 🙂 🙂 🙂 ...no a že vraj je pekný svadobný salón v Užhorode pri hoteli Užhorod...tak uvidím...a dám vedieť...

• martina84: tak ako, kúpila si niečo?
    Ja som si vybrala a aj kúpila a som spokojná. Hneď, keď som ich obliekla, padli mi ako šité na mňa.

• slniecko , uz si bola na UK ???? ake satky si si kupila??aky vyber tam maju???? a cena??? 😬
    inac ne skoro je kupovat satky???,ja mam svadbu cca 3 tyzdne po tebe a si myslim ze satky pojdem kupovat niekedy v juny... 😬 🤔

• Ahoj slniecko nevysiel mi cas tak som nakoniec nesla.Nebola zima na skusanie, no nieco sa musi pre krasu vytrpiet co? 😉 Jeeej, aj ja dufam ze mi padnu dajake do oka, a nebudem musiet dlho zhanat a skusat 🙂 A maju tam aj k satam kozusinky alebo sacka a doplnky?Ake su tam priblizne ceny od-do?a bola si aj v tom salone pri tom hoteli co si spominala? Dakujem za info... 😉

• ivanocka331: možno je to trošku skoro, ale od januára do júna budem dosť zaneprázdnená, tak by som sa tam asi nevybrala...a išla som za tým cieľom, že si poobzerám a ak niečo sadne, tak kúpim...a šatky sadli, tak som kúpila, ako keby som mala neskôr ľutovať.
    martina 84: šatky som na trhu neskúšala, išla som rovno do mesta taxíkom. Salón je pri hoteli Zakarpatja a volá sa Orchidea. Boli tam veľmi milé "tety". Vyskúšala som dosť šiat, topánočky som mala svoje.A kúpila som si veľký kruh, tylovú spodničku, šaty, závoj, venček,rukavice, taštičku, štrasovú korunku a štrasovú bižitériu, sponky do vlasov a všetko za 6000 sk. Tak si myslím, že v pohode. Páčilo sa mi viac šiat, ale šatky musia jednoducho sadnúť a teraz viem, že sa nedajú vyberať podľa obrázkov. A tie moje mi sadli ako uliate a som veľmi rada.

• martina84: či tam mali kožušinky neviem, ale skôr áno ako nie, lebo ja som neskúšala a dúfam, že nebudem potrebovať... 🙂

• slniecko 28, takze satky uz mas. Odfot a posli do mailu (jagi511@gmail.com) Aby som si urobila predstavu ake saty maju. Mna tiez stale viac a viac ludi prehovara, ze sa saty opalti kupit v "zahranici", lebo s doplnakami vyjud na polovicu toho, co dam za pozicanie. Dakujem.

• Slniecko28 a plati sa v tom salone Orchidea za slovenske koruny alebo si mam zmenit...

• martina84: platili sme korunami, lebo jedna z tých paní odbehla do banky sa spýtať, či jej tam zmenia a chceli, tak od nás zobrali slovenské korunky.

• Sponzor fóra
  • Nevesticky buducorocne, chcem Vam vsetkym popriat pokojne a vesele Vianoce a stastny a nadherny rok 2008, ved to bude pre nas rok zmeny🙂 jana

• aj Tebe a ostatnym taktiez Vesele Vianoce, hlavne plne pohody, zdravia, prezite v laske v rodinnom kruhu a hlavne aby ten ,,NAS,, rok 2008 bol uspesny a vydareny a ten nas krok aby sme nelutovali 😃

• Na Vianoce, ked svet stichne, nech vam bozie dieta vdychne pokoj, radost a posilu, nielen v tuto svatu chvilu... 😵

• Všetkým prajem šťastný Nový rok, veľa zdravia, šťastia, lásky a pokoja.

• čawte 🙂
    Pred chvilkou som dočítala svoj horoskop na rok 2008 (som býk) a pačila sa mi tam jedna vetička:
    Legalizáciou partnerstva či plánovaním rodičovstva sa možete zaoberať najmä v poslednom štvrťroku, keď sa akoby uzavrie jeden cyklus vášho citového života a vy postúpite na nový - vyšší.
    Tak možno táto veta poteší ešte niekoho že nám prajú aj hviezdy 😵

PS: horoskopom sa neriadim, ale rada si ho prečítam a keď tam píšu niečo pozitívne tak to poteší 😃

• zienky, neviem ci tu v nasej teme uz taka otazocka padla, ale ja som zvedava 😎
    vy uz ste zasnubene???uz vas drahy poziadal o ruku???lebo termin mate podobny ako ja 😠 alebo tiez planujete svadbu bez toho aby Vas on poziadal o ruku..
    bo my sme sa len dohodli ze ok vezmeme sa, a ze mam sa dat prekvapit kedy ma o nu poziada...tak dufam ze sa toho dzijem.... 😃 😃 cakala som ze na vianoce a nic, na meniny a nic, na silvestra anic 😠 😠 tak est ebudem mat narodky a bude aj valentina tak dufam ze sa nakopne 😎 lebo ho kopnem ja 😃 😃

• ivanocka331: ahoj Ivka, mňa môj milý požiadal o ruku 17.10.2006. a v roku 2007 v lete sme začali uvažovať reálne o svadbe.Tak sme v auguste začali vybavovať nejaké veci ako reštaur. a pod....no a oficiálne zásnuby sme mali 30.12.2007., takže to vyšlo tak, že mám dva zásnubné prstienky 🙂 🙂 🙂

• ahojte nevesticky, mna moj drahy poziadal o roku s prstienkom 1.7.2007 na dovolenke🙂)) a v auguste sme zacali vybavovat svadbu. Ivanocka331, neboj tvoj drahy ta poziada o ruku ked to budes najmenej cakat, vies Vianoce, Silvester a pod. to vie ze cakas, ale nebude to o to krajsie, ked to nebudes cakat??? Ja som tiez cakala...Valentin, Benatky a pod. a potom to prislo, ked som to necakala a bolo to o to krajsie🙂

• jeeeeeej.na kamenec mam krasne spomienky.kym to bol stary motel kamenec a vlastnil to moj krstny tak som tam 4 roky pracovala v lete ako zmrzlinarka a teraz krstny vlastni julianu.dal to pomenovat po jeho dcere juliane s ktorou sa konecne uvidim na mojej svadbe.je tam fakt nadherne...bola som tam na dedovej sedemdesiatke....

• Ahojte 🙂 mna moj milacik poziadal o ruku 11.augusta 2007 a boli sme na Klokocovskom odpuste tam mi dal aj prstienok 😉 Mali sme aj oficialne zasnuby, aby sa spoznali aj nasi rodicia, bolo to velmi prijemne posedenie...

• ahoj princess 🙂 aj ja som chcela mat najprv svadbu na Juliane teraz je tam pekne zrenovovane, len skoda ze by sa nam tam nevosli hostia 😞 aj uz nebol volny datum v roku 2008. Mne sa paci aj na Kamenci a dufam ze vsetko bude podla nasich predstav a ze to bude pre nas ten najkrajsi den 🙂
    a tu tocenu zuvackovo-kakaovu zmrzlinku na kamenci som milovala 😎

• Ahojte nevesticky, ako pokracuju pripravy?

• Ahoj Radkaz 🙂 ja osobne nemam nic nove v mojich pripravach na svadbu.Chcela som ist pozriet sa na Ukrainu na svadobne saty, ale teraz mam toho vela v praci 😠 tak dufam ze Februar uz bude kludnejsi a ja sa pojdem tam konecne pozriet 🙂
    A ty radkaz kde budes mat svadbu? a ako si na tom ty s pripravami?

• ja budem mat svadbu na juliane 2.8.2008. Mam zajednaneho kameramana, hudbu, fotografa. Uz mame obrucky a svadobne oznamenia. Teraz prave chodime s mojim drahym na nauku az do velkej noci, takze tak... Saty si pozeram na nete a informujem sa cez internet...

• Ahojte babenky!
      My budeme mat svadbu tiez na Zempl. Sirave, ale na Luci, penzion terasa. Chcem sa spytat na fotografa z okolia. Nemate nejaky tip? Na internete som par nasla, ale nedozvedela som sa ani orientacne ceny. Pracujem v Ziline a nedari sa mi dohodnut si stretnutia. Tak ak viete, poradte. Dakujem 🙂

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Klasické aj moderné svadobné oznámenia | Humorné aj romantické svadobné oznámenia | potlač servítok, výroba menoviek na stôl, svadobné menu...
    Ponúkam profesionálne fotografické služby.
    Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
    Aeternus Pictures
    Celé Slovensko
    Naše fotografie sú typické využitím romantických teplých tónov a pastelových farieb. Zachytávame momenty naším vlastným rukopisom.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov