Svadba - 11.10.2008 Zemplínska Šírava - Kamenec. Môžme pokecať
ahojte, martina 84, to bi bolo uplne skvele, ak by si mi poslala kontakt a si strasne zlata, ze sa ho opytas na termin 30.8.2008
Dakujem
K hudbe, my mame zajednanu Ideal, dufam, ze budeme spokojny. Vybavili to moji rodicia, takze vobec netusim ako hraju. Dnes sa chystame na vychod a rada by som si sla vyskusat saty. Tak potom sa s vami podelim so zazitkami. Som zvedava a velmi sa tesim. Len dufam,ze si nejeake vyberiem5. dec 2007Blahozelam Ti Lenkael
dufam ze si coskoro vytvoris album.Ja tiez budem mat svadbu na Kamenci a to my ani nepovedali ze ponukaju cokoladovu fontanu asi ju este nemaju dlho
tak to je super spravicka...inak bola si spokojna s obsluhov? na kolko ta vyslo menu? mala si okruhle stoly? bolo aj svedske stolovanie? asi som trosku zvedava
ale verim ze odpovies.
5. dec 2007- Sponzor fóra
...ja sa tiez chystam na buduci piatok, ale neviem ci su tam obchodiky alebo to predavaju pod stankami lebo ja tam nikdy nechodim.Joj dufam ze to bude v obchodikoch, inak neviem ako sa tam daju skusat svadobne saty a teraz v takej zime
brrrrrr....tak ak sa tam zberate skor budem vdacna za skore info
A slniecko je super ze uz mas skupinu
5. dec 2007Ahoj slniecko nevysiel mi cas tak som nakoniec nesla.Nebola zima na skusanie, no nieco sa musi pre krasu vytrpiet co?
Jeeej, aj ja dufam ze mi padnu dajake do oka, a nebudem musiet dlho zhanat a skusat
A maju tam aj k satam kozusinky alebo sacka a doplnky?Ake su tam priblizne ceny od-do?a bola si aj v tom salone pri tom hoteli co si spominala? Dakujem za info...
17. dec 2007ivanocka331: možno je to trošku skoro, ale od januára do júna budem dosť zaneprázdnená, tak by som sa tam asi nevybrala...a išla som za tým cieľom, že si poobzerám a ak niečo sadne, tak kúpim...a šatky sadli, tak som kúpila, ako keby som mala neskôr ľutovať.
martina 84: šatky som na trhu neskúšala, išla som rovno do mesta taxíkom. Salón je pri hoteli Zakarpatja a volá sa Orchidea. Boli tam veľmi milé "tety". Vyskúšala som dosť šiat, topánočky som mala svoje.A kúpila som si veľký kruh, tylovú spodničku, šaty, závoj, venček,rukavice, taštičku, štrasovú korunku a štrasovú bižitériu, sponky do vlasov a všetko za 6000 sk. Tak si myslím, že v pohode. Páčilo sa mi viac šiat, ale šatky musia jednoducho sadnúť a teraz viem, že sa nedajú vyberať podľa obrázkov. A tie moje mi sadli ako uliate a som veľmi rada.17. dec 2007slniecko 28, takze satky uz mas. Odfot a posli do mailu (jagi511@gmail.com) Aby som si urobila predstavu ake saty maju. Mna tiez stale viac a viac ludi prehovara, ze sa saty opalti kupit v "zahranici", lebo s doplnakami vyjud na polovicu toho, co dam za pozicanie. Dakujem.
18. dec 2007- Sponzor fóra
čawte
Pred chvilkou som dočítala svoj horoskop na rok 2008 (som býk) a pačila sa mi tam jedna vetička:
Legalizáciou partnerstva či plánovaním rodičovstva sa možete zaoberať najmä v poslednom štvrťroku, keď sa akoby uzavrie jeden cyklus vášho citového života a vy postúpite na nový - vyšší.
Tak možno táto veta poteší ešte niekoho že nám prajú aj hviezdy
PS: horoskopom sa neriadim, ale rada si ho prečítam a keď tam píšu niečo pozitívne tak to poteší4. jan 2008zienky, neviem ci tu v nasej teme uz taka otazocka padla, ale ja som zvedava
vy uz ste zasnubene???uz vas drahy poziadal o ruku???lebo termin mate podobny ako jaalebo tiez planujete svadbu bez toho aby Vas on poziadal o ruku..
bo my sme sa len dohodli ze ok vezmeme sa, a ze mam sa dat prekvapit kedy ma o nu poziada...tak dufam ze sa toho dzijem....cakala som ze na vianoce a nic, na meniny a nic, na silvestra anic
tak est ebudem mat narodky a bude aj valentina tak dufam ze sa nakopne
lebo ho kopnem ja
5. jan 2008ahojte nevesticky, mna moj drahy poziadal o roku s prstienkom 1.7.2007 na dovolenke
)) a v auguste sme zacali vybavovat svadbu. Ivanocka331, neboj tvoj drahy ta poziada o ruku ked to budes najmenej cakat, vies Vianoce, Silvester a pod. to vie ze cakas, ale nebude to o to krajsie, ked to nebudes cakat??? Ja som tiez cakala...Valentin, Benatky a pod. a potom to prislo, ked som to necakala a bolo to o to krajsie
7. jan 2008jeeeeeej.na kamenec mam krasne spomienky.kym to bol stary motel kamenec a vlastnil to moj krstny tak som tam 4 roky pracovala v lete ako zmrzlinarka a teraz krstny vlastni julianu.dal to pomenovat po jeho dcere juliane s ktorou sa konecne uvidim na mojej svadbe.je tam fakt nadherne...bola som tam na dedovej sedemdesiatke....
7. jan 2008ahoj princess
aj ja som chcela mat najprv svadbu na Juliane teraz je tam pekne zrenovovane, len skoda ze by sa nam tam nevosli hostia
aj uz nebol volny datum v roku 2008. Mne sa paci aj na Kamenci a dufam ze vsetko bude podla nasich predstav a ze to bude pre nas ten najkrajsi den
a tu tocenu zuvackovo-kakaovu zmrzlinku na kamenci som milovala11. jan 2008Ahoj Radkaz
ja osobne nemam nic nove v mojich pripravach na svadbu.Chcela som ist pozriet sa na Ukrainu na svadobne saty, ale teraz mam toho vela v praci
tak dufam ze Februar uz bude kludnejsi a ja sa pojdem tam konecne pozriet
A ty radkaz kde budes mat svadbu? a ako si na tom ty s pripravami?15. jan 2008Ahojte babenky!
My budeme mat svadbu tiez na Zempl. Sirave, ale na Luci, penzion terasa. Chcem sa spytat na fotografa z okolia. Nemate nejaky tip? Na internete som par nasla, ale nedozvedela som sa ani orientacne ceny. Pracujem v Ziline a nedari sa mi dohodnut si stretnutia. Tak ak viete, poradte. Dakujem18. jan 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Bude mi cťou zachytiť jedinečné okamihy Vášho svadobného dňa.
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahojky dievčata
Tak si to vy budude nevestičky poriadne vychutnajte. 
Ja som mala svadbu teraz v septembri na Kamenci.Mali sme 130 ľudi a bolo to tak akurat pre dobru zabavu.Hrali nam chlapci z Gerockov a len na ich obhajobu su skvely.Nedam na nich dopustit.Hrali aj u nas doma na brane keď pre mňa prišiel drahy a celou cestou do kostola.Vyzdobu sme mali bielo ružovu a cokoladovu fontanu ktoru ponuka kamenec .Vyšlo nam všetko podľa predstav.Zopakovala by som si to aj každu sobotu