Svadba - 11.10.2008 Zemplínska Šírava - Kamenec. Môžme pokecať
- Sponzor fóra
Vitaj phoenixi
dnes som bola v Michalovciach na nakup drobnosti do kostola a na male obcerstvenie(okrem potravin) co budeme mat domato sa nezda, ale to je treba tolko drobnosti
A uz mame doma obrucky, teda ma ich moj buduci - su krasne.
Juliette a Phoenixi o kolkej mate naplanovany sobas? My este presne nevieme29. júl 2008Ahojte dievcta ja uz mam potom. Bolo to velmi krasne a super sa vsetci bavili. Fotky od fotografa uz mam ale su vacsie ako sa mozu dat tu do albumu, tak cakam kedy mi dalsie pomaly poposielaju hostia...potom to tu dam!
ajka841 aj my sme mali svadbu na Juliane a lepsie si si ani nemohla vybrat. My sme mali marhulovu vyzdobu, okruhle stoly a navleky. Skus tam zavolat a oni ti povedia ake maju farebne vyzdoby...22. aug 2008ahojte, aj my uz mame po. foto profi bude az na buduci tyzden, zatial len link na amaterske psoielam. bolo fantasticky, hlavne zabava
http://picasaweb.google.cz/drozdova.hrdinska/Svadba#slideshow3. sep 2008- Sponzor fóra
Ahoj, tak my sme vcera boli volat na svadbu cezpoľnych hosti a caka nas aj na buduci tyzden,a potom este tyzden pred svadbou domacich
vcera sme mali prve ohlasky v kostole, no v kostole odkial je moj buduci manzel zabudol knaz vyhlasit
no co uz. Fotky mas nadherne, fakt. A popolnocne satky krasne, mas velmi sikovnu krajcirku
22. sep 2008Dievcata, ja sa snazim na to nemysliet ze to uz len tolko dni do svadby. Ja rada chodim na svadby, velke oslavy, mam rada spolocnost ale nemusi sa vsetko tocit prave okolo mna (teda aj mojho milacika, ale mam pocit ze si kazdy viac vsima nevestu). Ja som hrozna tremistka
Asi uz zacinam trosku stresovat...
Aduliena mala si ty vobec tremu? Ak ano ako si ju zahnala? Alebo cim?24. sep 2008Ahoj Mati, ja som tremu ani nestihla mat.. vsetko sa zbehne tak rychlo, ze ani nestacis zacat tremovat a uz sa budes veselit na hostine
Je vsak pravda, ze par dni pred svadbou som si uzila - ked som nevedela, kde mam kadernicku a ked som si myslela, ze farba hortenzii je uplne ina ako som chcela... ale samozrejme, vsetko dobre dopadlo
prave mam dalsie foto zo svadby, este sme vsetko ani nestihli poriadne pozriet, este pridam
24. sep 2008
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Ahoj Juliette
vybrala si si krasne satky na Ukraine.Aj ja mam satky z Ukrainy,namam sfotene v albume nechcem aby moj nastavajuci ich videl skor
len skoda ze nam prsi
paaaaaaa
A nepytala si sa ci nemozu dokupit do toho penziona biele obrusy, ze by sa im urcite zisli aj pri dalsich hostinach.Pasikave su skor na dennodenne pouzitie, a na taku udalost ako je svadba nepasuju.Mozno zo skolskej jedalne by si mohla poziciat biele obrusy, alebo z restiky.Drzim prstiky aby si nieco zohnala
Dnes si s tym uz nelam hlavu a sup na Siravu na Festival