Svadba 12.06.2010. Je tu niekto s týmto termínom?

nájde sa tu niekto s rovnakým termínom?
Odpovedať
Profilova fotka
http://www.beremese.cz/forum/show.php...
Odpovedať
ahojky, já mám uplně stejný :-)
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja :) v BA .
Odpovedať
Supeeer,kde a ako ste na tom s pripravami?J :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja nic moc, v podstate mam salu a Dja a ciastocne fotografa, ktory mi to dufam nezrusi,lebo potom neviem co budem robit... to je asi tak vsetko, ideme konecne riesit kostol, a zrejme o tyzden idem aj saty skusat prve, v podstate hlavne kvoli tomu aby som vedela ako na tom som, co mi sedi, aby som si zbytocne nerobila nadeje na nejake saty ktore sa mi pacia ale nebudu mi sediet. Jaj a este riesim vyzdobu s dvomi agenturami zatial, ale ide to dost pomaly s nimi. Myslim si ze ostatne ma v podstate cas, ze toto je zaklad, zakusky a torty mi robi moja teta, na slane este niekoho najdem, kamaremana nemam, ani starejsieho, obrucky a oznamka budem riesit po novom roku.
Odpovedať
A ja sa budem vydávať v tomto termíne. Zajednanú mám sálu, fotografa a agentúru na výzdobu. Bola som aj skúšať šaty, ale ešte som si nevybrala, čakám na nové šatočky, ktoré im majú prísť koncom novembra. Tak uvidím. Ešte rozmýšľam nad hudbou a kameramanom.
Odpovedať
Babenky,tak to ste ma potesili, lebo som sa bala,ze som na tom uuuplne hrozne...Ja mam zatial salu,kameramana a fotografa, DJ stale riesime-to chceme stihnut este do konca roka a ostatne-saty,obrucky,oznamka chceme riesit po novom roku,lebo ohladom siat-bude nova kolekcia,tesim sa...a veeelmi sa tesim na skusku siat-zatial som ziadnu neabsolvovala-ale par vyhliadnutych mam:-) Kedy budete riesit kostol resp. urad?
Odpovedať
Profilova fotka
No ja idem teraz len hladat nejaky kostol ktory by sa nam pacil, a potom musime riesit to,ze nemam vsetky potrebne sviatosti, tak snad natrafime an dobreho knaza ktory nam to vsetko vybavi.. potom treba ist este na matriku a dat ziadost o uzavretie manzelstva.. aspon myslim ze to tak treba.. nie som si uplne ista..
Odpovedať
No my to mame trosku komplikovanejsie,lebo sme rozneho vierovyznania,ale hadam natrafime na dobrych ludi!
Odpovedať
Profilova fotka
weej, tak som objednana na zajtra na skusanie siat :) tak to som zvedava ako pochodim.. som chcela az o tyzden ist, ale vtedy nemaju volne, tak idem teda zajtra... uz vidim ako bude teta nadsena z mojej vysky (resp nizky :( ) a ako budem rovno odkladat vsetky saty lebo sa nebudu dat skratit.. ach jaj , by som sa mala tesit na to,ale ako sa poznam, skor to bude utrpenie aj pre mna aj pre pani predavacku.
Odpovedať
Waaaw,super Monika-zavidim ti trosku,aj ja uz chceeem:-) Ja tiez nie som extra vysoka,ale hadam este trosku poriesia opatky, i ked ich necchem vysoke,ide predsa o nase pohodlie na svadbe-noham dame teda v ten den poriadne zabrat aj bez velkych opatkov...Monika,prajem aby si nasla saticky podla tvojich snov a aby sedeli na tebe ako uliate!!! ;-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Aj ja sa pridávam k termínu :-) Zajtra sa práve chystám na skúšanie šiat, tak som zvedavá ako to dopadne :-) Trošku sa tešim a trošku mám aj obavy :-)
Odpovedať
Ahoj Zuzi, baby ja vam zavidiiim :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No baby tak mam za sebou prve skusanie, skvely salon, uzasna predavacka, ochotna, trpezliva, mila, skusila som 6 roznych 6, dvoje su favoritky, skratit sa dali asi vsetky, takze vobec nepotrebujem vysoke podpatky, staci tak 2-3 cm, cena vyborna, kedze to nie je nova kolekcia, ale mam dilemu, ze ci nejake rezervovat, lebo v januari maju dojst dalsie, z novej kolekcie, nejakych 14 siat, da sa spravit to,ze si teraz jedny zarzervujem a zaplatim zalohu a potom si pridem v januari vyskusat ti nove a keby sa mi niektore viac pacili tak to mozem vymenit... ale z tych dvoch si neviem vybrat, obe su krasne, 1 skor princeznovske, druhe skor elagantne, ked sa k nim prida zavoj tak je to pekne, ale skor take jednoduchsie. Tak uvidim, fotky ma kamoska, tak musim pockat kym mi ich posle, este planujem ist skusit jedny saty do ineho salona, lebo tie su fakt krasne, tak sa v nim chcem aspon vidiet, aby som nelutovala. Ak nie, tak asi predsa rezervujem niektore z tych dvoch prvych. Inak saty su Maggie Sottero a su fakt uzasne.
Odpovedať
Supeeeer Monika,som rada,ze mas take krasne zazitky!Ja by som to urobila presne tak-vyplatila zalohu-aspon mas istotu ze ich mas zabezpecene,ked z novej kolekcie ta ziadne neocaria!parada,ze ani so skracovanim nie je problem!A veeelmi sa tesime na fotecky!A s kym si bola?Kamoska...este niekto okrem nej?
Odpovedať
Profilova fotka
Bola som len s jednou kamoskou, fotak som zabudla tak sme fotili iba telefonmi, takze fotky budu nekvalitne, nebudem ich asi ani sem davat. Este rozmyslam nad inym salonom kde maju tiez MS saty, ale aj ine modely ako mali tu...
Odpovedať
Ahojte, tak aj ja to uz mám za sebou :-) Sice iba prve kolo lebo vsetky salony sme nestihli. Tesim sa, ze je z coho vyberat :-) V jednom salone nedovolili fotenie, tak si teraz neviem porovnat vsetky saty, ale inak to bolo super. Lianka a ty sa nechystas na ziadne skusanie? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
No ja som dns bola len v jednom salone, ale pojdem do dalsich, cely vecer pozeram na nete fotky tych siat, a boli fajn, ale chcem ist dalej pozerat, bavilo ma to a chcem najst tie prave...
Odpovedať
Ja som momentalne PN, a ja sa chystam az niekedy v decembri-januari, cakam na novu kolekciu. A kamosky co sa vydavali hovoria,ze to staci,tak dam na nich :-) ale zavidim vam,mozno sa vyberiem este skor,tak ma "nazhavite" :-)))
Odpovedať
Profilova fotka
baby tak hodila som zopar fotiek do alba zo skusania, tie bordove len tak, lebo vzhladom k fialovej vyzdobe nemozem mat bordove na satach, tie dalsie dvoje moje favortiky aspon zatial.
Odpovedať
Jééé, krásne šatočky monika. Tie prvé, v ktorých si odfotená sa mi páčia na tebe. Ja by som brala aj tie, čo sú na prvej fotke, my budeme mať svadbu na zámku :-) Lianka, tak želám skoré uzdravenie a šup šup do skúšania, je to celkom zábava :-) V niektorých salónoch už majú nové kolekcie.
Odpovedať
Profilova fotka
zuzulienkak tak tie prve Sabelle su uzasne, honosne, mam aj v tych fotku, ked chces poslem.. len boli aj dost tazke na nosenie, ale mat svadbu na zamku tak nevaham ani minutu..
Odpovedať
jasné, že chcem, budem rada :-) Som na ne zvedavá. A v ktorom salóne si ich bola skúšať? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
v Salon El, myslim ze asi v BA jediny ktory ich ma, potom salon Diamond v Nitre. Su ale v bielom, posli mi email na seba, poslem ti to mailom, nechce sa mi to uz sem pridavat.
Odpovedať
Oki, posielam do IP, vďaka :-)
Odpovedať
Ahojte babulky,ja som uspesne po operacii,zotavujem sa a citam vase zazitky zo sksusky..ja to budem absolvovat v decembri-to je coskoro a veeelmi sa tesim :-) Monika aj ja chcem vidiet satocky :-) Inac tie co ste poskusali vyzeraju uuuzasne,velmi velmi sa mi pacia...uvidim ake sadnu na moju postavu-hore velmi do nich nemam co dat, preto sa bojim ze padnu :-D
Odpovedať
Profilova fotka
lianka fotky su v albume, zuzke som posielala len jedny co chcela vidiet. A neboj sa, padat by ti nemali saty ked ti ich dobre uviazu a das si nejaku podpsenku, ja som mala skor opacny problem, ze sice prsia nemam moc velke, ale celkovo mam siroky chrbat a v predu trochu sunky, tak mi to z niektorych siat dost vytekalo.
Odpovedať
ja sa zajtra chystám na druhé kolo, tak som zvedavá a celkom sa teším :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja dnes asi skocim do jedneho salonu ak to postiham, mam tam vyhliadnute jedny saty, tak uvidime, mozno ich ani skusat nebudem ked mi povedia ze sa nedaju skratit. Inak je to salon Mia sposa,a maju tam celkom pekne modely. Potom napisem ako som dopadla.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?