@xmiskax11 jedine, co mame, tak je fotograf... na ostatne cakame do noveho roka... budeme mat malu svadbu, takze nejak to az tak neriesim... resp. kym nemam uplne presnu predstavu, tak este tolko nie som tym zahltena...
@riana12 my budeme mat tak max.do 50 ludi ale salu,hudbu,fotgrafa a kameramana sme uz riesili teraz kedze je uz pomali vsetko obsadene..tusim je to ziadany termin :)
Ahojte :-) aj ja sa k vám pridávam s týmto dátumom svadby... Zatiaľ mám sálu, fotografa, skupinu, teraz hľadám ešte kameramana. Ostatné budem riešiť až od nového roku :-)
Já mám také termín 14.9.2013, Původně měla sice být svatba v červnu, ale kvůli okolnostem jsme ji přesunuli na září a vzhledem k tomu, že naše kapela měla volno jen 14, tak to bylo jasné. :-)
Takze uz sme pokecali aj s fararkom a urcili sme si aj hodinu 16,30.Po vianociach sa za nim musime stavit a odovzdat udaje svedkov.Normalne ma bolelo brucho ked sme isli za nim :-)
@katulienka33 no boli sme nech to mame s krku ale aj koli tomu ze my byvame v rakusku tak pre nas je to trosicku tazsie vybavovat,ale hlavne som chcela vediet ci nebude problem so sobasom v kostole ked moj drahy nema prijimanie a ma len krst.
Ahojte pripájam sa aj ja.
Zajednané už máme všetko, spevácke duo, fotografa, sálu, kostol.. už len riešim výzdobu nakoľko si ju chcem robiť sčasti sama a sčasti chcem požičať baldachýny na stenu a svetelnú oponu.
a už sa vytešujem, hľadám šaty, obrúčky a tak :)
ahojte
my budeme mat tiez svadbu 14. septembra 2013 :) máme zajednanú sálu, ubytovanie, fotografa a kameramana. výzdobu si idem robit sama, teda s babami z rodiny lebo sme fakt velký babinec plus nám ju bude dorábat moja teta, ktorá robí niečo ako supervízorku v 5* hoteli v zahranici. mám uz doma aj nejaké dekorácie, kedze som ich kupovala z vianocneho sortimentu a darceky pre hosti. bude nas okolo 80 :D a to volame len najblizsiu rodinu a kamaratov.
a teraz uz pokukujeme po obruckach, kriziku, podakovani a pod. saty si pradvedodobne idem dat usit, uvidim :)
zelam vela peknych dni :D
ahoj budúce nevestičky, my máme tiež termín svadby 14.9.2013. Svadba sa bude konať na Morave, kvôli obrovskému
rozdielu počtu hostí môjho budúceho manžela. Zo začiatku mi to bolo ľúto, že sa nebude konať svadba tam odkiaľ pochádzam, ale má to na druhej strane veľké výhody, pretože žijeme spoločne u snúbenca a môžem si všetko plánovať, pripravovať, obchádzať a zisťovať. Mám tu skvelé priateľky, ktoré mi so všetkým pomáhajú. Svadba bude tradičná v duchu folklóru, máme zajednanú cimbálovú muziku a dechovú skupinu a tiež DJ. Snúbenec je folklorista,takže všetci hudobníci nám hrajú ako sa hovorí "za pusu" a DJ je tiež z rodiny ako aj kameraman a fotograf. Tiež už máme zajednaný kostol- ten bol ako prvý na zozname a tiež sálu. Akurát riešim svadobnú výzdobu, rozhodla som sa, že si ju pripravím sama....už sa neviem dočkať... :-) Prajem vám milé nevestičky, aby ste všetko zvládli v pohode bez stresov a aby váš svadobný deň bol tým najkrajším dňom presne podľa vašich predstáv :-)
Ahojte baby :) pridavam sa k Vam :) 14.9.2013 o 14:30 :D Košice. Nasa svadba bude spolu s krstom, lebo v juli rodim, tak dufam, ze sa nezblaznime a ze vsetko dopadne fajn!!! zatial sa podelim s albumom, vela tam toho nie je, ale zatial mame termin, kostol Seminarny na Hlavnej, zakusky zajednane, aj torty, mam rezervovane saty, no netusim ci na mna vojdu aj po porode :( mame aj salu objednanu, kameramanku a zvysok je v stadiu riesenia :) Tak hor sa do toho! Drzim Vam päste!
ahojte babulky :-)
my toho teda moc nemáme... len fotografa a šaty...
už nech bývame, lebo snúbenec skrz prerabku nechce teraz riešiť svadbu vôbec, že sa na to sústrediť nevie (alebo skôr nechce, je to pohodlnejšie... :-p)
ani rodiny nič nevedia, tak ma to ani nebaví... teraz som trošku v kontakte s fotografom, dohadujeme predsvadobne fotenie... ale čo je dôležitejšie, ani len nie sme dohodnutí, kde to spachame, či na dedine či v meste, či kostol alebo matrika...
keby bol taký marec/apríl, prijala by som viac :-D teraz som len zbytočne plná nervozity...
ešte je niektorá z vás aspoň v trošku podobnej situácii?
@mariankamk odkial mas fotografa?Na tvojom mieste by som uz rezervovala miesto.Ja som v Kanade,takze som len mame povedala cca kde by sme chceli,mama obvolala a teda uz v nasom okoli nie je toho vela volneho :-|