Svadba 15.5.2010. Čo už ste vybavili?
- Sponzor fóra
zdravím všetky nevestičky, vlastne už pani manželky.......tak nám vydržalo počasie až pokial sme vošli do sály, stihli sme si nafotiť krásne fotky....ráno som sa zobudila so slniečkom a hned som sa od dojatia rozplakala...prežila som krásnych 24 hodín.....s kludným svedomím môžem povedať, že som prežila dokonalú svadbu, všetko bolo nad moje očakávanie....všetkým gratulujem
18. máj 2010ahojte dievčatá.aj naša svadba dopadla super.všetci boli spokojný,bavili sa do rána do 4 ale my ako novomanželia sme odchádzali posledný tak sme došli domov o pol šiestej.aj nám počasie prialo,na fotku bolo super aj do kostola nám vydržalo,začalo nám pršať až večer okolo osmej.tak sme si to užili ako sa patrí,ešte včera ma boleli nožky
18. máj 2010joj vrabciak ale boli
vizazistka si uzila neboj sa, ale snad sa to vyretusuje trosku na fotkach
inak je pravda, ze som to akosi pri tom vsetko nevnimala. som po obrade bulila ako male decko od stastia
, ta atmosfera a to vsetko, len skoda, ze ten obrad trval len taku chvilku, vam kolko trval?
18. máj 2010- Sponzor fóra
kočky, prečo si nezaložíte svadobný album? Ja som na vás tak zvedavá
...
Máte už vybavené doklady? Ja už mám OP, bola som si nahlásiť zmenu v banke a robila som si nový podpisový vzor, nahlásila som to v práci a už len čakám na kartičku z poisťovne a na pas, aby som mohla vybaviť ešte cudzineckú
katinka, my sme si kupovali alkohol primo tam, kde bola hostina. Skús popozerať nejaký diskont, alebo velkosklad. Ak by sme si alkohol priniesli, tak by sme tiež bolo domáce vínko.26. máj 2010no moj manzel moc nesuhlasi, aby som sem dala fotky
ale este aj tak nemame od fotografky, uvidim, mozno ho zlomim
a par ich sem dam.
Ja uz som bola tiez na policii, dnes idem pre Op a vodicak, pas este nie je hotovy, ale tiez som si uz poziadala. No a este do banky, zdravotky...a co ja viem co este, brrr toto je ta horsia stranka zmeny priezviska26. máj 2010
vidim, ze datum 15.5 je ozaj stastny
nevolala som nikomu, pofoti nas kamarat, iba tak amatersky a hotofka !