Svadba 18.09.2010
- z
- 41
- Sponzor fóra
ahojte
tak my sme sa 6.2. zasnubili a dnes uz je v nasich rodinach blazninecnasi rodicia sa idu poblaznit
moji ani tak nie ako snubencovi..
zevraj prasa treba vychovat, limuzinu zajednat
no urcite
my uz mame vsetko premyslene
a nedame si nase sny prekazit
vieme, ze to rodicia myslia dobre, ale........................ wrrr
zatial nemame vybavene nic, ale zajtra idem s mami okuknut jednu restiku
oficialne zasnuby nas cakaju v nedelu, na sv.Valentina, v penzione Lowe v Piestanoch, obed+wellness+zasnubna torticka11. feb 2010ahojte, my sme dnes s mami restiky okukali
jednu co som chcela-je uz obsadena, tak sme nakukli do takej, v ktorej si ASI splnim sen
maju ju volnu, aj nam ju drzia, ale uvidime, ci sa pre nieco ine nerozhodneme
kostol sme zajednali, ale obrady o 15 a 16 uz boli obsadene, tak sme to dali na 14.OO h., co sa mamine paci, lebo ona nechcela "obedovat" o 16tejtakto to bude o hodku skor
12. feb 2010- Sponzor fóra
lulu, videla som ta na vystave v nitre
aj si si nejake satky vybrala?ci uz mas vybrate??ja som skusala v anna garden,ale to len tak narychlo-na vystave
vidim, ze to bude u mna problem(ako u vsetkych
) vybrat si z tolkych krasnych siat
no idem sa ja chystat, vyrazame na zasnubny obed v PN14. feb 2010caute baby, ja som vcera bola na svadobnom veltrhu - nic som si nevybrala, ale som aspon pozbierala kontakty. Bola som aj minuly rok, toho roku sa mi zdalo, ze tam bolo viacej vystavovatelov takych tych dekoracnych veci ako su vankusiky, vyvazky atd.. ale uprimne by som si z toho nic nevybrala.
my sme sa sli pozriet na obleky a na spolocenske saty a obrucky. Obrucky sme si vybrali, ale este nekupili. Dali nam zlavu do konca februara, tak uvidime, ci ich nakoniec kupime.
14. feb 2010mariynka,no bola som so spolužiačkou pozrieť,no čakala som viac,že si kupim nejake drobnosti a nič
Nie este som si nevybrala žiadne šatky,jedny sa mi pačili,ale ked som videla ze si ich skusa tak sto dievčat a už asi desat ich ma rezervovane,tak ich nechcem.No budem hladať dalej,ale asi si kupim radsej šatky.
V anna gardem som aj ja skusala,ale nepačili sa mi,to len tak nasilu,bo ma kamaratka nahovorila.
Prajem pekny den...14. feb 2010Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
14. feb 2010kocky, riesim vyzdobu, chcela som fialovu, ale ako si vsimam, momentalne ju maju vsetci a uz mi pripada dost "otrepana" a v tej restike,kde budeme mat svadbu my, aj troske "pohrebna"
tak rozmyslam aku, kedze popolnocne saty chcem cervene abo bordove, mala by byt taka aj vyzdoba, ale maju len krvavo cervenu a to sa mi nepaci, bo to vyzera ako v bordeli
tak zvazujme, jemna marhulkova a nakombinovat tam nieco bordove, co poviete???poradteeeee
17. feb 2010maryinka - podla mna marhulova s bordovou k sebe nejdu.
ak chces bordovu - sla by ti k nej biela alebo zlata (tmava zlata).
marhulkova sa hodi k bielej ale aj k champagne - zavisi od odtiena. mozes ju kombinovat s peknou zelenou, jasnou zlatou alebo striebornou.
v kazdom pripade velmi to zavisi od toho ktora farba bude pre teba ta hlavna. Ja osobne by som sa tmavym odtienom vyhybala - preto pre mna fialova, cervena, bordova, hneda, cierna, tmavo zelena urcite niee - ale to je osobny nazor.
Vyzdoba urcite nemusi sediet s farbou popolnocnych siat.17. feb 2010
- z
- 41
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Keďže tento dátum je veľmi frekventovaný, a bol tu aj návrh tejto témy tak šup sem, ktoré máme tento spoločný termín