Svadba 18.09.2010

30. nov 201112220
  • @ikleinova  tak to rada citam.. 😵 😵 😵

• http://www.coolplaneta.com/2010/02/obrucka-na-4-prste/
    pozrite si to, je to pekne vysvetlenie, preco sa snubne prstene nosia na prsteniku🙂

• 🙂

• Sponzor fóra
  • ahojte baby to s tym nosenim prstienkov som citala aj ja a ukazovala mojmu manzelovi 🙂 podla mna vystizne a krasne 🙂

• caute kocky, tak ako sa mate?
    my sme par dni dozadu zajednali libanky 😬 😵 tak sa nevieme dockat jula 😬 😵

• Ahojte baby, ja nejak neviem čo skôr. Skoro od svadby som tu nebola. Vidím, že téma naďalej funguje.
    Mariynka - gratulujem k zajednaným líbankam. A kam idete? My sme chceli ísť do Dominikánskej republiky alebo na Kubu.....ale nakoniec z toho všetkého zišlo. 😞 😞 😞 Keď je všade tak divoko vo svete, tak nebudeme pokúšať. Tak sa to snažíme vynahradiť predĺženými víkendmi na Slovensku. Veď aj tu sú pekné miesta a keď nepotrebujeme ani jeden more, tak si to vieme užiť aj tu.

• @hope44  my sme spolu vyse 9rokov a ester sme nikdy neboli spolu pri mori 😬 😬 nas lakaju skor hory, klud.. 😉 😵 no chceli sme Pariz, ale zhodli sme sa na tom, ze behat po pamiatkach, nahanat sa.. to asi neni to prave, orechove, na svadobnu cestu.. tak sme googlili 😃 a vygooglili sme Verterske jazero v Rakusku 😵 tak sme to hned zajednali 😵 fotky hoteliku vyzeraju uzasne 😵 maju vlastnu sukromnu plaz 😉 a hotel je hned v blizkosti jazera 🙂 🙂 inak pri tom jazere sa natacaju romanticke filmy.. 😬 😉 aj v pondelok na Jednotke bol jeden.. 😬 😉 😵 😵

• @hope44  a ty este ani svadobny album nemas??? 😬

• Krasne Velkonocne sviatky kocky 🙂 ! a vela vody aby ste boli po cely rok zdrave 🙂

• NO nastalo tu ticho.... 😞 to ma mrzi ale drzte sa babenky v manzelskych zivotoch aj tych ostatnych 🙂

• http://zena.sme.sk/c/5869885/hladame-hviezdnu-nevestu.html
    😃
    drzim Vam palce babulky ak sa prihlasi niektora, dajte vediet 🙂

• @ikleinova   ahojte hej ja som sa zapojila

• http://zena.sme.sk/c/5902459/hviezdna-nevesta-tretia-desiatka.html

hlasujte ak mate zaujem, uz som tam aj ja a za kazdy jeden hlas vopred dakujem...Ivana z Popradu 🙂

• 🙂

• @ikleinova  hlas som poslala a tiez som sa zapojila do sutaze 😉 🙂 🙂

• Sponzor fóra
  • @lulupaja  luci,aj ty mas moj hlas 😉 🙂 🙂

• @mariynka  dakujem

• aj ja som Vam poslala hlasy dievcence 🙂
    vela stastia 🙂

• @lulupaja  
    @ikleinova  
    @hope44  
    @bad  
    tak ako sa mate manzelky? 🙂 🙂 🙂

• Ja sa hlasim, mam sa perfektne 🙂 , akurat zajtra balime na dovcu a v piatok odchod...manzelsky zivot mi prospieva...aspon take ohlasy som dostala od okolia 🙂
    Dokoncujeme domcek...starame sa svorne o nasho psika a stali sme sa krstnymi rodicmi 🙂
    Ale mi aj chybaju tie pripravy co suviseli so svadbou...my sme mali 18.6 civilny sobas, takze na papieri sme uz 1.vyrocie oslavili 😃
    mariynka a ty ako?
    a co ktora je do roka a do dna tehotna 🙂 😃 alebo uz stihla aj porodit?

• @ikleinova  aj ja som dostala ohlasy, ze mi manzelstvo prospieva 🙂 🙂 🙂 a sama to na sebe citim 😉 predsa,spolocne byvanie, zaspavanie ruka v ruke, spolocne zobudzanie sa, varenie,papanie.. 😃 😃 😃 no je to super 🙂 a som rada, ze sme si tieto krasny okamihy pred svadbou "nezjedli" 😉 🙂 my mame maleho kocurika, prerabame zahradku 🙂 a je nam fajn,zatial v dvojke 😉 🙂 🙂 a dovcu sme uz absolvovali 😉 teda svadobnu cestu v Rakusku-v Klagenfurte, pri Wortherskom jazere.. 😵 😵 inak, odporucam!!! 😵 😵 😵 😵 😵

• @lulupaja
    @ikleinova
    @hope44
    @bad  
    co chystate na prvy vyrocie??? 🙂 🙂 🙂

• no ja som svje uz oslavila 18. juna...ten sobas na urade, lebo teraz som v praci a nie som s mojim manzelom 😞 je to smutne ale co uz ale aspon mam na vyber, kedy budeme oslavovat 😃
    inak toho 18.juna to bol prenadherny den, boli sme na vylete na ceresnovom festivale, 1.krat v zivote sm sla kompom a jazdila som na koni 🙂 nezabudnutelny zazitok a prenadherny den s najmilovanejsim 🙂
    tak si to uzite baby... 🙂

• mariynka, hope44, lulupaja, bad...dievcence zijete? o chvilu su tu Vianoce..uz 2. spolocne🙂)) chystate nieco specialne??? a je uz niektora tehulka???dufam,z e sa Vam dari... 😉

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém
    Odporúčaní dodávatelia
    Ideálny priestor pre Vašu svadbu s najkrajším výhľadom na Bratislavu.
    skolnikphotography
    Celé Slovensko
    Mojou filozofiou je zachytenie jedinečných emócií a neopakovateľnej atmosféry počas vášho veľkého dňa.
    Zvečnite si svoj svet, objektívom môjho fotoaparátu.
    Články od našich partnerov
    Spoločné bývanie novomanželov: ako si vybaviť hniezdočko lásky
    Koľko stojí svadba? Tipy, ako znížiť náklady za svadbu na minimum
    Najdôležitejší doplnok nevesty ? Čo môžeme povedať o kabelkách?
    Archív článkov od partnerov