Svadba 20.09.2008
ahojte holky,
topa, aký bol víkendík??oddýchla si si?? dúfam, že áno a že ste sa mali super...zajtra mám konečne voľno tak idem vyplatiť sobášnu sálu a na pevno potvrdiť hodinu sobáša...a môžeme dávať tlačiť oznamká..aspoň niečo už budem mať z krku..
nejak na nič nemám ani čas...dnes mi volala vizážistka že mám prísť a spravíme nejaké konzultácie ohladom pleti a aj svadobného líčenia...akurát som spala po nočnej, keď mi volala tak ani len netuším čo som jej rozprávala..viem len že sa ma 3x opýtala či ma naozaj neruší..no musela som rozprávať asi ako opitá alebo čo
...hádam jej to vysvetlím keď tam v utorok pôjdem
...tak pekný večer..
9. jún 2008- Sponzor fóra
No tak ako sa máte, a čo nové. My sme si cez výkend kúpili šaty.Ja moje popolnočné,moja sestra a tiež mamka. Júj budeme parádnice. Neskôr pridám foto do albumíku. Hrozne sa teším.Sadlí nám ako uliate. Dnes ideme pozrieť konečne výzdobu na auto,lebo cez výkend sa toho času nezvýšilo.
Tak sa už ozvyte.16. jún 2008no my máme: kostol,DJ,sálu,kameramana,fotografa nemáme,lebo nechceme.Fotiť budú všetci.Výzdobu sály,moje svadobné a všetky doplnky k tomu,okrem bižu.Moje topánky,popolnočné šaty.alkohol,oznamka,menovky,menu,etikety na fľaše,a ešte určite niečo ale neviem čo. No a ženích zatiaľ nemá nič kúpené čo sa týka oblečenia.
Ale už čoskoro.
18. jún 2008- Sponzor fóra
caute kocky co mate noveho??? ja tiez riesim menovky a uz stracam nerva...otrassss....
pokial som to nastavila a este som nevidela vytlacene...postupili sme v oznamkach kazdu chvilku ocakavm balicek s postou...hi...a mam novinku kupili sme spaaaalnu tak sa vytesujem...hi a vy co ako postupujete s pripravami???5. júl 2008
no my napokon budeme mať menovky,už sme sa konečne rozhodli. A poveríme tým tiež moju družičku a družbu,alebo ešte uvidíme.
Dúfam,že nebude žiaden chaos.

a čo už máte všetko vybavené?