Ahojte,otvaram tuto temu, pretoze som ju nikde na stranke nenasla. Dámy, mame uz iba necely rok nato, aby sme vybavili vsetko potrebne... Tak sup sem a pridajte sa ku mne a napiste co vsetko uz mate vybavene a podobne, verim, ze nie som jedina....
My uz mame vybratu salu, mame zajednaneho starejsieho, fotografa a uz aj hudba sa nam crta (ale zatial ju nechcem zakriknut). Pomaly sa pozeram po satach, buduci mesiac pojdem na prve skusky siat, uz sa tesim. Buduci mesiac by sme si chceli zajednat Zlatu salu v Bojniciach, pretoze vieme, ze je ot tam velmi ziadane... Asi tolko zatial, buduce nevesticky, ktore mate svadbu dna 20.09.2008, pridajte sa ku mne a nenechajte ma tu samu... :-)
Ahojte, no my sme boli s drahym v piatok v BA pozriet Lilianku do nemocnice, v sobotu sme sa sli pobicyklovat a v nedelu sme sli na nakup do Metra...
Inak nic noveho... Vy mate nieco noveho ohladom svadby???
Čaute zajtra konečne ideme pozrieť sálu,tak sa veľmi tešíme.No začnem novú tému, a čo svadobná noc.Zaujíma ma keď svadba skončí okolo 5:00 tak čo,a príklad len do 9:00 máme rezervovanú izbu.To je dosť smutné.Dajte vedieť,papapappa
Topa no my zvazujeme vyzdobu - bud oranzovu alebo ruzovu... Lenze v takej farbe by som chcela mat aj popolnocne saty, tak asi to vyhra ruzova farba, lebo oranzove farby mi nesedia :-|
A co sa tyka tradicii, tak budeme mat vsetko, nas starejsi to vsetko ovlada, len sa s nim vopred dohodne, aby o "panenstve" nic nehovoril, kedze uz mame babatko x-) Aj ked poviem vam, po porode som sa citila ako panna :-N
Kotenko ruzova je naadherna farba, ja ju mam tiez velmi rada ;-) inac ta velmi obdivujem,ze uz mam porod za sebou, ja sa toho porodu riadne bojim,ale budem mysliet na to babatko a vydrzim to x-)
Presne tak, treba mysliet na babatko a ani nebudes vediet a budes mat po tom.. Je to krasny pocit mat babatko... Inak uz mame 6 tyzdnov a 4 dni a mame 2 560 gramov x-)
kde ste, baby??? Ako pokracujete s pripravami??, My nemame nic nove, dokonca ani ohladom Lilianky... V piatok ideme konecne kocik kupovat, tak sa tesim, ze budem s nim po byte jazdit :-D Inak v tyzdni ideme obehat svadobne saly, tak sa tesiiim a buduci tyzden idem na skusku siat, rozhodla som sa, ze si cez ebay saty kupim, len musim vybrat strih siat osobne...